Al-fan: "Csak én már mindenhol a nevemet látom "
Ne is mondd. Megőrülök. Már több mint egy hónapja várok az Alfámra, már totális idegroncs lettem, ingerlékeny vagyok és kötekszem. A világ jobban tenné, ha csendben meghúzná magát, mert lassan már a lámpaoszlopokba is belekötök.
Erre mi történik ma? Valami hülye előadás volt, a címét le se írom mert kiröhögtök. És a fickó mást se mond, mint hogy "alfa és epszilon összege egy", "ha a bétát csökkentjük, alfa nő", és amitől tényleg majdnem nekiestem: "egy mínusz alfa..." Hát épp ez az, hogy egy Alfával mínuszban vagyok!!! Ez már szadizmus az élettől!
:)
Larini: '72 óta mostani jelvény? Biztos ez? Az első szériás GTV-ken még mintha másmilyen lett volna, úgy emlékszem ott is volt ezüst babérkoszorú.
Mittudoméneztet, ha a jelvényed véletlenül megegyezne a '78-ban használatosakkal, odaadom érte a fele királyságomat! (Vagy annál régebben nyomta kezedbe Idősb. M.T.É.E.?)
A kocsim jelenleg totál jelvénymentes. :( Igaz, féltengelye sincsen, de a jelvény jobban hiányzik. (Most készülök rácsördíteni a féltengelyesekre, kívánjatok sok szerencsét!)
Mittudoméneztet!
Igen, lehet benne vmi, valóban kissé túldimenzionált egy régebbi tipusra. A gyári felnik viszont szépek. Nem tudo, hol fogsz találni, de itthon nem biztos, hogy könnyu dolgod lesz!
Persze mint MOMO nem giccses, de szerintem nem néz ki jól a verdán, legalábbis én nem raknék ilyet rá. Egy modernebb autón baromi jól néznek ki, (legutóbb egy Mégane Coupén láttam ilyeneket) de egy 33-asra nem illik. Persze ez az én szubjektív véleményem :-)
Joe155 !
A rally gépek kérdésében utánaszaglászok, kinek lehetigaza, de valószínuleg Neked. A szakértok meg mindenhol ott vannak, jobb, ha csak csendben isszuk a szavaikat.
Larini !
Én is elgondolkodtam a QV felniken, de erosen. Ha télleg bírsz gumikat szerezni, arról is tárgyalunk még. A bökkeno : holnap elutazok egy hétre, szal nemtom, megvárnak -e a felnik !
Mittudoméneztet: meggyoztél, rendben van. Csak én már mindenhol a nevemet látom :)))
Joe 155!
Beleolvastam a motorolajos topicba! Csak nem vesztetted el a higgadtságodat a sok "értő" hozzászólástól? Nekem is van egy-két kedvencem, akik minden topicba beírnak és mindenhez kurv@ra értenek.
Én a mai üzikre értettem, mert ha én lennék az említett cég marketing managere nem biztos hogy a mai beírásokból csináltatnék szlogent a cégem számára.
Ne nézz C4 !
Al-fan!
Most akkor alfino felnijei kellenek? Lehet, hogy tudok olcsóbban gumit, akkor viszont már a 145 QV felni sem rossz vétel. Vagy azok a felnik nem tetszenek? Egyébként mekkora gumit szeretnél?
Joe155!
Én is úgy gondoltam, hogy a Tiédre fested eloször, aztán meglátjuk...
Larini !
Hosszas számolgatás után benevezek a matricára, legfeljebb nem tudom megvenni Alfino felnijeit.
Az Ital -Autóról: végkifejlet Bravo tükör ügyben. Még ma sem voltak képesek a "beszállítókkal" színre fújatni, most aszongyák, próbálnak mást. AZért ez már kicsit idoben is sok lesz ... szal szegényeknek ma nem került dícséret a bizijükbe.
Mittudoméneztet!
Alfa-n jelvény ? Rajtam ugyan nincs semmiféle, biztos nem rajtam láttad..ja és helyesen Al-fan :)
Azért kérdeztem, mert még nagyon-nagyon régen kaptam egy ilyet az apámtól és mostanában ástam elő a padlásról és nem tudtam, hogy melyik Alfa- volt ilyen. Az enyém az alsóra hasonlít, csak a sárkány nincs ennyire kidolgozva. Ezekszerint ilyen régi lenne?
mittudoméneztet!
Erre gondolsz?
Mindegyiken 1925-től 1946-ig.
1946-ban egy kicsit modosítottak rajta. Akkor ilyen lett:
1972 óta van a mostani.
Remélem sikerült belinkelni!
Al-fan.
Én tök ingyen is megfestem neked, de azt hiszem nem járnál jól! Meg aztán nem is lenne szivem azt a szép 145-öt elbarmolni.
Larini.
Ez most biztos baromi nagyot lendít az Ital-Auto
forgalmán.
Köszi, azt is meg tudnád mondani, hogy hol nézhetnék meg egy ilyet? Ez küllős vagy lukas? Mert nekem speciel a lukas felnik tetszenek, mint az alábbi képen a 145-ön... Az nagyon ott van...
Valóban nem a GTV-s csinálja, de ettol függetlenül fel kéne kutatni, teljesen elveszett !
Meg aztán lehet, hogy szét tudna csapni az Ital-Autónál is...
Matrica persze nekem is kéne, Larini tudsz intézkedni ?
Joe155 !
Szerintem Te tudnál ócsóér festeni, nem ???
AkoiR!
Meg vagyok nyugodva, mint 145-ös tulaj, nem megyek szegény párával az oshazába...
mittudoméneztet!
Szerintem 33-hoz a Permanent4 gyári alufelnije a legkirályabb, persze biztosan csak én vagyok ennyire belebuzulva a gyári Alfa felnikbe!