Az oda és visszaúttal együtt már 3-4 óra:( Nomeg épp le vagyok égve. Remélem nem ez lesz az utolsó ilyen tanfolyam és egy későbbire majd eljutok végre én is.
Engem erdekelne a dolog. Madarjos irj lecci a tanfolyamrol (milyen felszereles kell, ar, helyszin, idopont, stb).
Johet maganban is.
Ha szerepelt mar a topicban akkor bocs.
orulok hogy osszejott a kis csoportotok. nagyon jo tanulast es elvezkedest kivanok nektek. en nagyon szeretem (en szakmakent uzom), remelem Ti is fogjatok, es jo az oktatotok.
na meg valami. amikor en mentem iskolaba, akkor jott par srac aki csak akart lanyokat nyomkodni. persze az osszes csaj rogton megtalalta a maga parjat egy masik csaj szemelyeben, szoval az osszes srac sracon gyakorolt. persze volt aki rogton eltavozott az iskolabol. :) de olyan jokat rohogtem a fejukon. :)
szoval mindent bele, es jo erot kivanok hozza. nagyon jo ha jartok jogazni is mert segit az eronletetekben, a szemlyisegeteknek, nyugodtak vagytok tole, mert az a legfontosabb.
Azt a figyelmes mindenemet!!! :-( Emil megérkezett, nagyon pihent és kisimult volt, mintha masszázsban járt volna :-))
Ott leszek, remélem, jóóól ráismerünk egymásra mindannyian ott a megállóban.
Meg még: kaphatnék egy pontosító emilt (lehetőleg hétfőig), hogy hová is menjek Kelenföldön pontyosan, mert keddtől vidékelek és nem biztos, hogy be tudok kukkantani péntek előtt a netre.
Tanár úrnak tisztelettel jelentem, hogy Ghanima május 14-én, szerdán hivatalosan vidéken tartózkodik (terepmunka, kutatás), de pénteken, 16-án meg fog jelenni okvetlenül. A rákövetkező héttől kezdve pedig hajrá!! :-)
üdv,
Ghanima