Te úgy érzed, számon kérheted rajt a véleményét Andersont (vagy bárkit, bármit) illetően. Szerintem nem kérheted, ez az ő magánvéleménye, amit Falco fórumon kifejtett. Bár még soha nem jártam az Olaj fórumon, nem gondolnám, hogy ő pl. átment oda osztani az észt...
Tegnap kérdeztem egy régi Falco fórumos Splity beírásra reagálva, hogy mi a véleménye az általa klasszis légiósnak tartott Andersonról (akin elment a meccs).
Ha ez nektek provokáció, akkor provokáltam, szerintem, ez nem az. Azért írtam, többször, mert mellébeszélt. Majd befejeztem. Ma nem írtam, erre lebuckázott. Természetesen én provokálom. Biztos? Ha nem írok, akkor is provokálom?
Írj inkább a klasssszis légiósotokról Andersonról.
Ha én, mint Bp-i lakos buckalakó vagyok, akkor Moldi az nem az? Tudod, Ő te elképzelésed szerint onnan származik ahol a buckák vannak. Ami igazából a kis-kunság, Szolnok meg, mint a nevében is benne van JNagyK Szolnok megye. Természetesen nem várjuk el, hogy tud. Annyi dolgod van, hogy mantrázd nyerünk a döntőben, nyerünk a döntőben, nyerünk a döntőben. Vagy, hogy Lake megment bennünket, Lake megment bennünket. A kupát meg hagyjuk.
Sajnos az az igazság,hogy a bb1-re már nem írok,követem Zizou példáját.Legfeljebb ha valamivel megszólítanak.Én sem tudok azonosulni némely személy stílusával és az egészben az a szomorú,hogy sokszor saját szurkolótársaimtól kapom az ívet,ami rendkívül rosszul tud esni.Most is volt egy szerencsétlen beírásom Tóth Ádámról,ahol nem tudtam az igazságot és olyannal vádoltam meg amiről nem Ádám tehet róla,de az amit kaptam? Jóval száz fölött volt a nem tetszés.Ettől csordult ki a pohár és eldöntöttem,hogy nem feszítem tovább a húrt.Most is hogy nyertünk 1-2 olyan beírást írtak,hogy én szégyelltem magam.
Aki megerdemli a tiszteletet annak megadom. Neked sosem irtam ilyet. Te is a bb1-en sokszor kikelsz magadbol megsem veszem magamra. Es itt nem vitarol meg ervekrol volt szo. Ha en ilyen stilusban mennek fel a forumotokra szerintem minimum 20-an sargageciztek meg labancoztak volna. Itt lathatod, egyedul en rendeztem le vele a matekot senki nem ugatott neki. Es igen, Te tovabbra is megkapod a tiszteletet tolem de ez a madar bucka marad!
Splity!Téged egy értelmes,normálisan gondolkodó embernek tartalak.Már te is buckázol?Ti ilyenkor normálisak vagytok egyáltalán?Ha a vitára nincs megfelelő érved,akkor ne írj semmit.
Ha teljes kerettel leszunk, tudunk normalisan edzeni nem erzem ugy, hogy barki megfoghatna minket.
Ma lathattuk Evan mennyit jelent. Ha tobbet tudod jatszatni illetve Keller mellett Lake is harcba kuldheto lesz nem fogunk igy elfogyni a vegere. Nem beszelve Szilirol aki ertheto modon most nincs topp formaba de az ido neki dolgozik!
A két klasszis légiós mellett egy jó Barac+ 4 válogatott, a Szolnoknál 3 légiós(egy klasszis sem) +2 válogatott (ott inkább a cserék). Van vagy 8perc és 11 közte. És innen nyer az Olaj.
Nem tudjuk Splity mi várható. Szerintem nagyon egyformák az esélyek. Először is mindkét csapatnak el kell jutni a döntőig, és az alapszakasz várható végeredményét látva nekünk ez nehezebb lehet. Én például a DEAC-tól is tartok kicsit, a Szeged játéka sokkal inkább passzolna nekünk (bár ott meg őket akár kiütheti az Alba is persze). És ugye az első körben pedig jó eséllyel vasi klasszikus jön, ott meg ugye azt szokták mondani, hogy minden lehet. Nem a pályaelőnyök fognak dönteni, hanem sokkal inkább a sérülések, amelyek persze bármelyik csapatnál felüthetik a fejüket.
Azert valamit tisztazzunk! Kb 1 oraja egy szolnoki ismerosommel itt a forumon beszeltunk! Kulturaltan!
Gratulaltam a gyozelemhez! Nem leneztem a Szolnokot, sot irtam is milyen egyseges jo csapat viszont a teljes keretunkkel mi leszunk az eselyesek de ugye ezt nem kell pont nektek mondanunk akik az orszagos oldalakon is azt irtatok par hete, hogy nektek a dobogo a cel ezzel a csapattal nem realitas a bajnoki cim. Alapszakaszt nyertetek! Valoban! Annyit ertetek el vele, hogy palyaelonnyel mehettek vegig. Es nem lenezesbol es nagykepusegbol irom le sokadszor, de ha osszeall vegre a csapatunk nem fogtok 3x megverni minket!
Elárulom a titkot neked. Dolgoztam és alig láttam a meccsből. Semmi jelentőssége nem volt a meccsnek számomra. A bajnokság nem most dől el....
Viszont nem szokott bejönni, amikor olvasom az ilyen másikat leszóló hsz-eket.
Tavaly írtad, hogy Subotic nem klasszis, de Anderson az igen!!? Biztps?
Agyonnyert meccs? Biztos az Olaj 1!!!! negyednyi jó játékkal megvert benneteket. Ha egy meccset jól játszanak. Ti tudtok nyerni Szolnokon?! Mutassátok meg. Ők megmutatták. Nyertek itt is, ott is.
Miért nem jut eszedbe, hogy jót írj az Olajról, mert egy jó ellenfelet legyőzni dicsőség, ettől a gyengétől kikapni...
Nem vele nevelkedtem, hanem Édesanyámmal, és parizeres kenyéren nőttem fel (nem panasz, csak jelzés arra, hogy nem úgy, ahogy sokan gondolják). Felnőtt koromban tudtam meg, hogy sokszor a hasával spórolta meg azt, amiket kaptam tőle ajándékként. Ma meg azok, akik ilyeneket írnak rólam, nem hiszem , hogy szintén a hasukkal spórolnák meg a gyerekeiknek a dolgokat.
Ennyit erről. Beszéljünk a Falcoról, meg Andersonról.:)
Azért beszélek sokat Édesapámról, mert így tiltakozok az ellen, hogy a celeb világ előbb érvényesül, mint egy művelt ember. Amíg a szombathelyi tv előbb készít beszélgetős interjút egy olyan vendéglátóssal, akinek sok botránya volt, és eszébe nem jut ugyanez egy olyan emberrel, mint amilyen Édesapám, addig bizony sokat is fogok beszélni róla, hogy ne feledjék el. Ha lenne egy olyan mértékegység, ami a műveltséget és az anyagiakat együttesen ki tudná fejezni, akkor Édesapám nagyon-nagyon elől állna ebben a kibaszott városban. Millió emberre kíváncsiak, akik sehol nincsenek hozzá képest, akik azt se tudni honnan bukkantak elő. Az én személyem nem fontos, azt leszarom, de Édesapámmal ezt nem lehet megtenni ! Az egész életemet annak fogom szentelni, hogy akik megbántották őt, azok komolyan szembe nézhetnek majd velem. Kb. egy éve például az egyik ismert fürdőszobacentrum tulajdonos nem olyan hangnemben beszélt vele, ahogy az elvárható lenne (ráadásul milliókat hagytunk nála), utána keményen megfenyegettem, és követeltem, hogy kérjen bocsánatot Édesapámtól, aztán ezt meg is tette.