Keresés

Részletes keresés

zizou0005 Creative Commons License 2021.03.10 -1 6 1382

Ide jött a Barac, az első meccsein rossz volt nézni, mindenki mondta, hogy idő kell neki.

Felépült az Anderson, mindenki mondta, hogy idő kell neki amíg hozza az elvárt szintet.

A Kellernél ezt az időt érdekes módon még senkitől sem olvastam (ha igen, akkor bocsánat).

Én bízom benne, hogy a rájátszásra Ő is összeszedi magát, mert hiába a 4 magyar válogatott, ha mellette csak 3 légiósunk van ... a Lake egy bohóc, Őt nem számoltam ide.

Remélem a Kovács Benedeknek nem veszi el a kedvét ez a szezon, vele hosszabb távra simán lehetne tervezni.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.10 0 1 1381

Most senki sincs, aki istápolná, kedvére kihatással van. 

Megrekedt egy szinten, csak atletikusságból lehetlen  megélni, kb Omenaka szintű

splity24 Creative Commons License 2021.03.10 0 1 1380

az eszetlen faultjairol nem is beszelve. Amikor kiront es nekirohan a labdas embernek. Plusz iden siman ziccereznek mellette felugrani is alig akar. 

Előzmény: Törölt nick (1379)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.10 -1 3 1379

Laket kivennem, ugyanis valaki nagyon gyorsan seggbe rughatná mert akarhanyszor pályára kerül kb, szétesik a jatekunk. Védekezésben azt sem tudja hol van, 

tamadasban iszonyat szarul helyezkedik. Azért Benke és Bruinsma hiányában iszonyatosan nem fér bele hogy meccseken keresztül használhatatlan legyen. Semmi lendület nincs a játékában amit tavaly belerakott ha Reddic pihent

Előzmény: hali79 (1377)
splity24 Creative Commons License 2021.03.09 -1 3 1378

Egyebkent a vegen amikor Zozot faultoltak ugyan ilyenert a bl-ben sportszerutlent fujtak Novgorodban. Most is megvideoztak de itthon ez csak sima fault volt. Ha azt nezzuk, hogy ez mondjuk az elso felidoben tortenik ezer szazalek h sportszerutlennek fujjak de itt a vegen valahogy maskeppen kezelik az ilyen faultokat. 

hali79 Creative Commons License 2021.03.09 -1 0 1377

1-2.(3)

Szerintem ennek az elegye..de a harmadik is azért mert tudja Okorn ,hogy szerintem itt páran soha az életben nem lesznek védekező típusú emberek.

Gondolok itt első sorban a Lake,Perl,Anderson,Benke négyesre..ők mind a négyen támadó felfogású emberek.

És össze se tudtunk állni a sok sérülés miatt.

Szóval mind a három.

Sorrendben nálam :1-2-3

Előzmény: Törölt nick (1375)
splity24 Creative Commons License 2021.03.09 -4 1 1376

Nalam egyertelmuen a 2. 

Nem tudunk lejatszani meccseket teljes kerettel ez altal a teheles is nagyobb. Nem erunk oda labbal es ez altal rengeteg szabad dobast engedunk ellenfeleinknek. 

Ezert kellene ez a 2-3 het legalabb serulesek nelkul, hogy ossze tudjon allni az a bizonyos kirako. Es igazabol errol panaszkodik mindig Gasper! Nem tudja veghezvinni amit akar. 

A minuszos dologrol mar egyszer leirtam a velemenyem. Sokan nem tudjak hasznalni mert egy boldog karacsonyra is kepesek minuszt nyomni. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.

Anderson eseteben egyebkent volt egy erdekes jelenet masfel percel a meccs vege elott. Beni(aki ma extrat jatszott) es Zozo erolkodtek, probaltak valahogy bepaszirozni a labdakat es lathato volt Kyan lehuzodik inkabb a sarokba. Aztan masfel percel a vege elott megkapta a labdat, ritmust valtott, egyeutesbol megverte emberet ezert besegitett a masik kecso jatekos es egybol ott volt 2 emberunk szabadon. Kiosztotta Beninek aki be is vagta a 3-ast. Szoval ezert kell turelem Andersonnal szembe mert a rajatszasra ha toppon lesz bajnoksagot nyerhetunk vele. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.09 -3 1 1375

Ez engem is aggaszt, főleg azért, mert a bajnokság egyik esélyese meg pont, hogy nagyon jól védekezik. Három lehetőséget tartok elképzelhetőnek, válasszátok ki közülük azt, amelyikre  a legnagyobb esélyt látjátok.

1. Olyan játékosok alkotják a keretet (nyilván nem mindenkire vonatkoztatva), akik egyénileg nem tudják jobban megoldani a védekezést?

2. A sok sérülés miatt egyrészt nem tud összeállni a csapatvédekezés, másrészt a kisebb rotáció miatt nincs meg hozzá a kellő energia?

3. Gasper már nem fogja olyan keményen a gyeplőt?

Előzmény: splity24 (1371)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.09 -2 4 1374

Sajnos Keller elé nem fogunk tudni minőségi centert igazolni, mert kettejük fizetése kb. elvinné a költségvetésünk felét.

Előzmény: Törölt nick (1372)
hali79 Creative Commons License 2021.03.09 -1 1 1373

Mind a két emberről amit leírtál teljesen ugyan ezt gondolom!

A jövő  évi mondandoddal is egyetértve!

Barac egy csere ember-de Kovács B. szerintem meg tudná oldani

Keller jó lesz Lake szerepére egy jó center mellé.

Előzmény: Törölt nick (1372)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.09 -3 3 1372

Nem az a gond, hogy valaki eddig nem volt elégedett Andersonnal - hiszen pár napja én is tettem fel ezzel kapcsolatban pár kérdést Neked -, hanem az, hogy amikor jól játszik és ezt megemlíted, akkor már repülnek a mínuszok. Ez szerintem inkorrekt, mert akkor ők nem az írást értékelik, hanem emberre "vadásznak". Más megemlíti, hogy ez gyerekes dolog, erre őt is nyomják telibe.

A két új fiúról egy kicsit írnék.

Keller Ákos: Amikor már jöttek a hírek, hogy érkezhet nem volt igazán semmilyen érzés bennem egyik irányba sem. Tudtam, hogy ő már nem az, aki volt 5-6 éve Albában majd Szolnokban, de azért a neve mégis jól csengett. Amikor már biztos volt az érkezése, akkor ment a találgatás, hogy vajon ki távozik. Én sokáig kiálltam Lake mellett, de Searcy egyértelműen jobban teljesített, és sajnálom, hogy ő távozott. Ákos érkezésével egy dolgot biztosra vettünk, mégpedig azt, hogy a palánk alatt egyeduralkodó lesz védekezésben, és lepattanókban. Támadásban nem tudhattuk mit várhatunk tőle. Na most utóbbi sem fényes, de az még közel van ahhoz, amit talán sejtettünk, de a védekezés valami elképesztően gyenge, vagy kosarat kapunk vagy fault.  Vagy lehet ezt én látom ennyire csak negatívan? Én úgy érzem egyébként mintha fizikailag már nem az lenne, aki volt korábban. Vagy mégis mi változhatott nála? Vagy ilyen volt a játéka korábban is, csak én nem figyeltem meg alaposan? Mert ugye pont  a védekezés az a műfaj a kosárlabdában, ami a korral haladva is nagyobb eséllyel maradhat magasabb szinten a rutin - pl. helyezkedés - miatt, mint a támadójáték.  Jövő szezonra - persze nyilván pénzfüggő - Lake helyét kéne átvennie, kezdőnek pedig egy minőségi center kellene.

Boris Barac: Kivártam sokáig a véleményemmel róla, akkor is így volt ez , amikor 27 pontot dobott, mert tudtam az sem lenne reális, ha akkor ódákat zengenék. Most már jobban látom a játékát és a képességeit, ezért merek írni róla. Ő egy átlagos játékos, nem túl technikás, nem is tűnik keménynek, de azt gondolom, hogy erőcsatár cserének teljesen megfelelő lehet. Nem nagyon van a riválisoknak sem jobb cseréjük a kezdő négyesük mögött. 15 perces játékos lesz, ha Evan felépül, és az alatt hasznára lehet a csapatnak. Jövőre viszont ezen a poszton lehet pénzt spórolni, és Kovács Benedeket megtenni cserének. De akkor viszont szigorúan Bruinsma klasszis kell kezdőnek (bár csak maradna Evan), és biztonságból egy olyan bedobó légiós, aki tud felfelé is játszani.

-

Előzmény: falco Man (1365)
splity24 Creative Commons License 2021.03.09 0 0 1371

Sajna ez a csapat eddig nem a vedekezeserol hires

Előzmény: Törölt nick (1369)
falco Man Creative Commons License 2021.03.09 -3 5 1370

Az utolsó két meccsen egy ket honapos serulesbol másfél hete visszatérve átlagolt 15 pontot és 9 gólpasszt. Szerintem ezt 10 nappal az első meccse után aláírtuk volna előre. Ez idő alatt normál esetben kevesebb mérkőzést játszanak a csapatok és több idot edzenek, amivel könnyebb ugye visszaszokni. Szerintem ez igy teljesen rendben van. Remelem meg van feljebb neki is. 

Előzmény: splity24 (1368)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.09 -1 3 1369

Ez igy van de védekezni nem tud..

Előzmény: splity24 (1368)
splity24 Creative Commons License 2021.03.09 -2 2 1368

Anderson temahoz annyit, hogy amikor felgyorsitja a jatekot nehez ellenunk vedekezni. Meccsrol meccsre jobb de azert itt paran mindig megtalaljak. 

hali79 Creative Commons License 2021.03.09 -7 2 1367

ja és tőlem minuszt még senki nem kapott itt..gyerekes dolognak tartom!

hali79 Creative Commons License 2021.03.09 -1 3 1366

Én elküldtem volna,mert ahogy hallani,hogy ő keresett a legjobban is,ár-érték arányban lett volna ha nem is jobb,de számunkra hasznosabb ember!

Első körben egyébként fizetést csökkentve megtartottam volna és ötödik légióst hoztam volna a pénzből(kiegészítve persze).

Ma egyébként jól játszott!

Előzmény: Törölt nick (1359)
falco Man Creative Commons License 2021.03.09 -10 2 1365

Szerintem engedd el Circo, sokan nem értenek ehhez a játékhoz, küldjék csak a minuszokat, aztán majd ha bajnok leszünk, akkor ok fognak a leginkább boldogok lenni és dicserni a csapatot. Mi pedig szerényen, elégedetten hatra dőlünk és gondoljuk magunkban, hogy mi megmondtuk. Aztán lehet tervezni a következő szezont. :)

Előzmény: Törölt nick (1359)
zizou0005 Creative Commons License 2021.03.09 -1 5 1364

Nyugi, én nem a mai meccsre, hanem a szezonra értettem azt, hogy a Beni eddig is brutálisan jó volt, még a világklasszis Anderson nélkül is ;)

Előzmény: Falcobb (1361)
falco Man Creative Commons License 2021.03.09 -4 1 1363

Anderson ha formába lendül a liga legjobb irányítója az eddigi minta alapján, ez nem kérdés. Beni meg eddig a szezon MVP az egész bajnokságban, ebben semmi túlzás nincs.  Ehhez jön meg Benke és Evan. Csak centerbe javuljunk egy kicsit.

Előzmény: Falcobb (1361)
hali79 Creative Commons License 2021.03.09 0 1 1362

Nehéz meccs volt ,mert nem akart nagyon leszakadni a Kte,de  megnyertük,ami most a lényeg!

Centereink kicsivel jobbak voltak ,mint Debrecenben.

Váradi szenzációs volt!

Perl ,Anderson inkább jó,mint rossz,Barac tette a dolgát,pihenni nem pihent és itt nagyon hiányolom,hogy Kovács Benedek miért nem játszhat legalább ilyenkor,amikor Evan sincsen 8-10 percet..lehet hogy palánk alatt Barac jobb,de lehetett volna rá triplákat játszani,mert jól dobja őket.

Doktor szerintem ma kiválóan megoldotta a feladatát!Grat neki és az egész csapatnak!

Nyerjük meg a Szolnoki csatáig hátralévő 2 meccset és játszunk velük ki-ki találkozót!

Hajrá Falco!

Falcobb Creative Commons License 2021.03.09 -1 1 1361

Így van, de Beni 14 pontját szerezte Kyan gólpasszaiból. Nem kell Kyan érdemeit sem lebecsülni.

Beni tökéletesen játszott, Anderson és Zoli extrát hoztak, Boris és Keller is teljesen rendben volt. 
Bővebb rotációval nem is lett volna ennyire izgalmas a vége. :) 

Előzmény: zizou0005 (1355)
Ryland Creative Commons License 2021.03.09 0 0 1360

Hajmeresztő dolgok voltak ma is, de lényegesen hosszabbnak éreztem a jobb periódusokat. Nyilván az ellenfél is más volt...

Beni előtt le a kalappal, ő elképesztőt hozott ma!

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.09 -10 4 1359

Elsőként Váradi Benedeknek gratulálnék, aki vélhetően karrier rekordot ért el a pontok és a VAL-t illetően is. Az utolsó két kosárral befejeződött támadásunknál is varázslatos passzokat adott Kellernek. Amit ma játszott az több, mint klasszis volt.

Jó volt újra győzelmet látni a csapat részéről, remélem ez jelent valamit a folytatásban is. A védekezésünket illetően majd akkor leszünk okosabbak, ha teljes csapattal fogunk játszani, bár úgy vélem nem csak az a gond, hogy most kevesebben vagyunk, de ez majd úgyis kiderül a következő meccseken.

Az viszont már tényleg beteges, hogy ha falco Man megdicséri Andersont (és ma joggal, 13 pont és 11 assziszt) akkor ugratok rá a mínuszokkal. Én eddig csak azt hittem, hogy páran kizárólag ötödik légióst követeltek volna, de Andersont nem cserélték volna le a teljesítménye miatt - ami nyilván nem volt extra eddig, de láthattuk, hogy van benne lehetőség -, de most már azt is el tudom képzelni, hogy vannak akiket zavar, hogy továbbra is nálunk játszik. Van itt olyan köztetek, aki a képembe meri mondani, hogy ő bizony a játéka miatt elzavarta volna? Úgy tegye valaki, hogy a két kezem már ökölbe van szorítva.

RJBarrett Creative Commons License 2021.03.09 0 3 1358

Beni 33 pont 7 gólpassz 6 lepattanó 46 VAL

A 96 kapott pont nagyon sok

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.09 -1 1 1357

Sima :-) 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.09 0 2 1356

Ennyi.

Előzmény: zizou0005 (1355)
zizou0005 Creative Commons License 2021.03.09 0 12 1355

A Beni egyedül is brutálisan jó volt ;)

Előzmény: falco Man (1354)
falco Man Creative Commons License 2021.03.09 -9 4 1354

Anderson és Beni brutálisan jók együtt, elmeny őket nézni.

splity24 Creative Commons License 2021.03.09 0 1 1353

48 pontot kaptunk nem csak az Anderson miatt. 

6 asszisztja es 11 pontja van a felidoben. 

Kicsit enged mar el a szapulasat. 

Előzmény: Törölt nick (1351)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!