Előzetes figyelmeztetés: minden hímnemű olvasó a zárójelben belefűzött lányos nyáladzást legyen szíves figyelmen kívül hagyni:)
Robertson trounces sorry Williams
Robertson dominated the two-time world champion Australian Neil Robertson completed a 6-0 whitewash of Wales' two-time world champion Mark Williams in the first round of the Masters at Wembley. Robertson, 24, made three century breaks and three more half centuries to earn a last-eight clash with either John Higgins or Stephen Maguire.
"That was probably the best I've ever played," said Robertson.
(Mindig ezt mondja. Ez volt a legjobb meccse, most játszott a legjobban...)
"But my preparation for the match was bad. At 10.45 I was running to the venue in my (playing) shoes."
Robertson, the provisional world number 11, added: "I was up at 0920, which is early for me, but I left a few things behind and had to wait for my friends to bring them to me. I only got eight minutes practice in because I was late."
(Imádom.... pont az a fajta pasi, aki nekem bejön.... oké, ez snooker szempontból nem jelentős, de akkor is... kis szétszórt... jajdeédes.... Dalma, ha erre jársz: ez a mi pasink:DDDDD)
Despite his lack of preparation, Robertson, the Royal London Watches Grand Prix winner, compiled breaks of 108, 101 and 116 as well as 86, 58 and 89. (wow)
It was the first time Williams, who won the crown in 1998 and 2003, had ever been whitewashed at the event.
Cambridge-based Robertson added: "I'm so happy with my life right now. I was just really pleased with the way I played.
(Én is. És örülök neki.)
"I didn't miss any easy balls, my long-potting was great and my safety was good.
"I'm also starting to score a lot heavier now - and that's been a weakness of mine in the past. I've not been able to put frames away in one visit.
"But that's something I've been really working on. The break-building aspect of my game has definitely improved."
Hát erre a Ding gyerekre azért már nehéz mondani, hogy csak véletlenül sült el a keze, mint pl Cope-nál tavaly sokan mondták.
Az "angolszász"-oknak jó lenne felkötni a gatyeszt.
Ilyen magas succes rate-et szeretnék végre látni "potting"-nál (96-97%!!!!),Ronnie-nak, Hendry-nek,Williams-nek, meg a fiataloknak is, mint ennek az amúgy nem túl szimpi(????) Kínai gyereknek van. Vszinű hogy ők is képesek rá, csak mindig van valami bibi mostanában, hol hiszti, hol formaingadozás, hol mit tudom én mi.
Én is dúdolom veled,énekelem neked Úgy ahogyan szereted(a147et),ding-ding-dong. Most is dúdolom neked,bár nem lehetek veled Szívből jön az üzenet,ding-ding-dong. És megy a brake!
Szerintem szoge volt ha jol emlekszem ketszer is, lehet kockazatosabbnak tarotta bontani mint le lonni a bal alsoba. Ha negyednel vastagabban talalja el a pirosat bontaskor nem biztos lesz folytatasa, a jobb kozep akkor mar nem biztos jo visszajonni a feketere. Fene tudja mi volt a fejebe, de konnyeden szepen vegig lotte az biztos. Hamiltont is dicseri, hogy nem ajult el nagyon, lott valaszulegy 103-t hadd ne oruljon annyira Ding :)!
Pedig voltak pozicios bizonytalansagok, a ket egymas melletti piroshoz nem talalta a szoget a bontasukra, ezert kenytelen volt az egyiket a bal felsobe hosszan tenni, masreszt volt egy piros amelyiknek a rossz oldalara pozicionalt, es csak rengeteg check side-dal tudta a feketen tartani a feheret.
A nyito piros es arrol a fekete pozicio szenzacios volt.
Ilyen "egyszeruen" vegiglott 147-t meg nem lattam ! Egy nehez loves nem volt benne, vegig tokeletes terelessel mintha a vilag legegyszerubb dolga lenne.
A nevesebb kiesok: Tony Drago, Dominic Dale, Fergal O'Brien, Tom Ford, Jimmy White, Judd Trump, Barry Pinches.
A tornabeosztas:
Stephen Lee vs (Nigel Bond vs Liang Wenbo) Allister Carter vs (Stuart Bingham vs Joe Delaney) Barry Hawkins vs (Ryan Day vs Michael Judge) John Higgins vs (Marco Fu vs Andrew Higginson) Shaun Murphy vs (Ding Junhui vs Jamie Cope) Mark J. Williams vs (Robert Milkins vs Jamie Burnett) Stephen Maguire vs (Alan McManus vs Rod Lawler) Ken Doherty vs (Joe Swail vs Adrian Gunnell) Stephen Hendry vs (David Gray vs Ben Woollaston) Neil Robertson vs (Michael Holt vs Ricky Walden) Matthew Stevens vs (Mark Selby vs Ian Preece) Ronnie O'Sullivan vs (Ian McCulloch vs Mark Allen) Peter Ebdon vs (Andy Hicks vs Dave Harold) Anthony Hamilton vs (Joe Perry vs John Parrott) Steve Davis vs (James Wattana vs David Gilbert) Graeme Dott vs (Mark King vs Gerard Greene)
Olvasgasd a forumjukat surun, irni fogjak, mikortol lesznek jegyek. Akkor meg legyel ott a net elott, mert nehany ora alatt fog elmenni az osszes jegy.
A German Open-röl (Paul Hunter Classics) szóló híreket én is olvastam. Csak azt tudnám, hogy a fenébe lehet rá jegyet szerezni, mert eddig még mindig lemaradtam. Most megint megpróbálom, hátha sikerül...
A nyari German Open uj neve Paul Hunter Classic lesz. Az idei verseny augusztus 23-26. kozott lesz es olyan nevek fellepese varhato, mint Ronnie O'Sullivan, Matthew Stevens, Neil Robertson, Barry Hawkins.
Ezzel egyidejuleg a World Snooker dontott arrol, hogy a Masters neve nem valtozik, helyette egy osztondijat neveznek el Paul Hunterrol, amelyet minden evben egy 16-21 ev kozotti jatekos nyerhet el. Ez a sheffieldi Snooker Academy tagsagaval, szponzori szerzodessel, stb. jar.
Marciusban Steve Davis, Matthew Stevens, Neil Robertson Nemetorszagban lepnek fel bemutato meccseken. Helyszinek: marcius 4. Landsberg, marcius 6. Berlin, marcius 7. Russelheim.
Ding Junhui megvedte a kinai bajnoki cimet, bar a negyeddontoben hajszalon mulott a kiesese (4-4, 0-65 allasnal rontott az ellenfele).