Keresés

Részletes keresés

CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.11 -1 1 921

Ja és én pont a BL-t nem engedném el, az hatalmas húzó erő lehet továbbra is akár cégeknek vagy bármilyen szempontból!!! Azért is kellene kötelezően behúzni az aranyat, hogy a BL főtábla mint vonzerő megmaradjon a csapatunknak!

Előzmény: CrazyBasket (920)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.11 0 1 920

Az kemény...remélem vannak illetékesek akik űzik/hajtják a a cégeket, hátha sikerül 1-2 nagy skalpot begyűjteni! A csapat magja és a teljesítmény adott lesz aztgondolom!

Előzmény: _Espada (919)
_Espada Creative Commons License 2021.02.11 -1 1 919

Az idén 280 milliós önkormányztai támogatásból jövő szezontól 180 lesz.

Majd kiderül ez mire lesz elég 4 válogatott mellett,magam részéről a BL-t elengedném.

Derrick25 Creative Commons License 2021.02.11 -1 1 918

Szerintem ez még nem a közlemény. A Falco közösségi médiájában elindult most egy  sorozat hogy a legiosaink hogy töltik a válogatott szünetet és most Anderson került sorra. A hivatalos közlemény a klubb honlapján fog megjelenni.

Előzmény: Jr. Benitez (917)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.02.11 0 3 917

Erre a közleményre vártunk? Ez nesze semmi fogd meg jól esete.... Azért aki hazaengedte ebben a vírusos helyzetben az nagy rizikót vállalt! Új légiós nélkül ez nagyon bátor dolog, remélem tudja a klub mit csinál! Innen ha bukjuk az aranyat, mindenki erre fogja majd. FALCO! 

Mr Teacher Creative Commons License 2021.02.10 -4 3 916

A válogatott továbbjut, senki nem sérül meg, mi meg bajnokok leszünk. Ennyi és nem több.

Amúgy meg olyan olvasata is lehet a dolognak, hogy ez a négy játékos jobban játékban marad, mintha két hétig csak edzésen lenne.

Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.02.09 -5 4 915

Senki nem kötelezte a Falcot, hogy 4 válogatottat igazoljon. A válogatott profitál ebből, hogy Ivko pályára tud küldeni olyan csapatot, amiben 4 játékos egy klubban játszik. A Falco viszont csak kockáztat, de ezzel Okorn gondolom tisztában volt, amikor a légiós centert Kellerre cserélte. Erre mondják, hogy ilyen ez a popszakma, panaszkodni nincs miért, feltételekhez kötni a válogatottak szerepeltetését nevetséges lenne. Megjegyzem a Leipzig esetében is az.

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.09 0 4 914

Ok a covid protokollok miatt mentek vissza mert ha itt maradnak akkor nem tudnak játszani bajnoksag köv forduloban. Itt ilyen nem all fenn és a Te analogiaddal bármelyik csapat kérheti ezt. Akkor ki játszik?

Előzmény: splity24 (913)
splity24 Creative Commons License 2021.02.09 -4 2 913

Miert? A fociban is a Leipzig kikototte, hogy Gulacsi es Orban mennyit jatszhat es ugyan ezt tette a Freiburg is Sallaival. 

Leterheltek a jatekosok es a klubok nagyot bukhatnak egy ilyen 5 nap alatt 4 meccses terhelesnel. 

Előzmény: Törölt nick (911)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.09 0 2 912

Nem mindegy hogy hányadik leszel a csoportban, úgyhogy kizártnak tartom. De egyébként sem hinném, hogy ilyenek számítanának.

Előzmény: splity24 (910)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.09 -2 2 911

Ezt Te sem gondolod komolyan szerintem. 

Előzmény: splity24 (910)
splity24 Creative Commons License 2021.02.08 -6 7 910

Remelem a klub szabott valami kitetelt Ivkoeknak, ha eldolt a kinutas ne jatszassa annyit a jatekosainkat mert a legrobbet mi adjuk a valogatottnak es nem lenne jo egy felesleges serules egy mar eldolt kvalifikacio soran. 

CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.08 -1 1 909

Amúgy akit érdekel és megteheti, vagy úgy gondolja, jótékonysági licit ma reggel indult Facebookon és Február 18-ig tart! Dedikált hivatalos Falco mezek Benié és Zozóé!

Beni meze:

https://www.facebook.com/groups/noel.jotekonysagi.licit/permalink/264852481651233/

Zozó meze: 

https://m.facebook.com/groups/noel.jotekonysagi.licit/permalink/264853134984501/

nForce Creative Commons License 2021.02.08 0 7 908

Ezeket maximum te fogtad fel a játékos elleni támadásnak.

Előzmény: falco Man (905)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.08 -1 9 907

Tudtam hogy megmagyarázod. 😂 Nem csalódtam. 👍

Előzmény: falco Man (904)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.08 -1 0 906

így világos, köszi

Előzmény: falco Man (904)
falco Man Creative Commons License 2021.02.08 -7 1 905

Semmi köze ehhez egy adott jatekoshoz, bárkit megvedek, akit sérülés miatt indokolatlanul támadnak. 

Előzmény: Törölt nick (903)
falco Man Creative Commons License 2021.02.08 -9 2 904

Januar 19-én jatszottunk a Novgoroddal, akkor lépett utoljára pályára. Ez előtt ugye a Lublin elleni mérkőzés előtti utolsó edzésen sérült meg, pontosabban az Olaj ellen, de itt már számoltunk a játékával. Ugye ezen időszakban arról volt szó, hogy ez egy apróbb sérülés és helyre fog jönni. Időben itt 13 napról beszélünk, tehát ezen időszakra abszolút jogos, hogy nem jott semmilyen közlemény szerintem. Aztan Novgorod óta telt el tegnapig közel 3 hét, ezen időszakban jöhetett volna egy kozlemeny, hogy mégis mi a helyzet pontosan onnantól kezdve, hogy kiderült ez egy súlyosabb serules, mint várta a csapat. Na de addig amíg erről nem volt 100 százalékos info, addig abszolút helyesen tettek, hogy nem kommunikáltak. 

Igen, meglehetett volna előzni ahogy írtam pár negativ véleményt, de én szerintem az eljárás maga rendben volt. Én sem mondtam magamnak ellent, mivel amikor ez a komment született meg valószínűleg a klub sem tudta a pontos diagnózist, ugyanis akkor azt már biztosan nyilvánosságra hozta volna. Ha a problémád pedig az, hoGy vártam, de előtte azt írtam, hogy teljesen jogosan nem ir semmit, a kettő nem zarja ki egymást. Ugyanis ha nem tudnak relevans állapotot közölni, akkor inkább ne irjanak semmit.   

Nalam ez a sztori vége.

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.08 0 6 903

F.man miért véded Andersont?

saját hazugságaidba gabalyodsz bele.

Miért? Érdeked fűzik hozzá? Elvakult rajongás? Más? 

Előzmény: falco Man (900)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.08 0 10 902

Én ferdítek? Tudom, se szöveget értelmezni nem tudok, se statisztikát. Ez mind a te reszortod. De tudod mit, rendben. Akkor te meg szimplán hazudsz!

Tessék a hozzászólásod, gondolom ezt is megmagyarázod:

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=157291497&t=9246117

Előzmény: falco Man (900)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.08 0 3 901

Szerintem erre gondolt, erre a hozzászólásra többek közt Godemperor! 

Előzmény: falco Man (744)
falco Man Creative Commons License 2021.02.08 -9 1 900

Már megint ferdítesz vagy tényleg nem tudsz szöveget értelmezni. Az ötödik légiós esetleges igazolasarol vagy nem igazolasarol írtam, hogy semmit ne írjon a klub, nem kell erről magyarázat. Viszont mindig is vartam egy közleményt Anderson állapotáról azota, hogy kiderült több meccset kell neki kihagynia és nem egy apróbb dologról van szó.

Előzmény: Godemperor (899)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.08 0 7 899

Elég hamar megváltozott a véleményed. Pár napja még azt írtad, hogy a klub ne is adjon ki semmilyen közleményt, hiába nyafognak a szurkolók.

Előzmény: falco Man (896)
Yelloman Creative Commons License 2021.02.07 0 8 898

Más : 1 hónap alatt 900 komment közel 80 hozzászólótól, azt gondolom igazolta a váltás szükségességét 👍 

Yelloman Creative Commons License 2021.02.07 -2 1 897

Ezt az Anderson storyt lassan “Körmendi kommunikációs“magasságokba kezdjük emelni 😀😀

falco Man Creative Commons License 2021.02.07 -3 2 896

Mennyi felesleges vitát és hulyeseg összehordását lehetett volna megelőzni egy normális közleménnyel. 

Előzmény: Ryland (893)
hali79 Creative Commons License 2021.02.07 0 3 895

Teljesen egyetértek veled!

Sajnos a mi sorsolásunk sokkal behezebb mint a Szolnoké.

Szinte biztos,hogy vissza kell vágnunk nekik Szolnokon,ahhoz ,hogy elsők legyünk az alapszakasz végén(ha lehet több ,mint 5 ponttal..)

Hátralévő meccseink:

-Ose (h)

-Körmend(i)

-Paks(h)

-Deac(i)

-Kecskemét(i)

-Körmend(h)

-Sopron(h)

-Szolnok(i)

-Alba(i)

A hazaiak mellett,ha Szolnokon nyerük akkor  akár beleférhet első helyhez 3 vereség is( ha kettő vereség akkor tuti alapszakasz elsőség ha Szolnokon több ,mint öt ponttal tudnánk nyerni)

..ha kikapunk Szolnokon akkor szerintem max egyet bukhatunk még,de lehet egyet sem..

Szolnok meccsei:

-Kaposvár(i)

-Alba(i)

-Pécs(h)

-Sopron(h)

-Körmend(i)

-Falco(h)

-Szeged(h)

Én bízom ,hogy mi megverjük őket és idegenben valahol kikapnak(most a Kaposvár is veszélyes lehet,remélem a háromból max egy helyen nyernek csak).

Nem lesz egyszerű,de meg jell oldanunk,az nagy előny lenne a rájátszás során!

Hajrá Falco!

Előzmény: zizou0005 (891)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.07 0 3 894

Ez egy hivatalos közlemény Andersonrol hogy majd lesz Andersonrol egy hivatalos közlemény...

Előzmény: Ryland (893)
Ryland Creative Commons License 2021.02.07 0 4 893

Egy hivatalos közlemény, amiben szó esik Andersonról? Nofene...

Előzmény: _Espada (892)
_Espada Creative Commons License 2021.02.07 0 3 892

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!