Larini !
Amit küldtél egyszer, az Alfa 145 homepage-én, .NL
Érdekel a Falken dolog, kéne értekezni !Tényleg áll az ajánlat ?
Alfino !
Hogy áll a tuningod ? Van már nagy kerék ?
Larini !
Én Görögországra tippelek ! Akkor átnyergelsz ?
Én is úgy beraktam volna azt a pálya 145-öst, ha rá bírnék jönni, hogyan is kell ! Pedig az a hátsó szárny lenne a király !
Larini!
Direkt ezért írtam, hogy én nálam, vagyis ahol és ahogy én megyek. Mellesleg a pénz sem mindegy, a nagyon peres drágább, nem ? Az óracsalással egyezik a véleményünk ! Meg aztán nagyobbnak is látszik a kerék (az is)ha nem olyan peres. Persze Te ültetnéd, szal Neked ez sem szempont.
Mikor jövünk össze kis eszmecserére a Joeékkal ?
Al-fan!
Nekem a gyári 185/60 14:) helyett most 205/50 15 van rajta, de én még sohasem vertem oda a felnit! Igaz, hogy az úthibákból sem sokat tompítanak a gumik! Az meg, hogy csal az óra, mélységesen nem tud érdekelni!
Alfino!
Kivel szeretnél versenyezni?
Kru !
IC a matekban is biztos ott van, talán o ...
Én megint csak a kis Puntót elohozva : 185/60 14 lett a gyári 155/70 13 helyett. Csalt is az óra rendesen, de ki nem tojta le ? A kanyarban úgy ment ! Mellesleg én asszem 195/65 15 öst tennék fel. Egyszeruen a túl peres gumi állandó defekt és felnisérülés veszélyes nálam, ezeken a sz'r utakon !Legfeljebb nyáron csalunk kicsit...
sziasztok!
egy gyors kérdésem lenne, 145-re a gyári gumi 185/60 R14, a QV-n 195/55 R15,
namarmost van egy gumi számító program a neten (http://mr2.com/FORMS/tire.html), aminek bepötyögöd a jelenlegi méreteket meg hogy max. mekkora kereket szeretnél és megadod, hogy hány%-os tűréshatársz akarsz kmórailag,
ami meglepett, hogy 185/60 R14-re kiköpte, hogy a 195/50 R15 esetében 0.2%-val tér el sebesség (70MPH helyett 69.81), míg a 195/55R15 3.1%-val (72.17MPH). Hogy van ez (az igaz, hogy egyik + másik - irányban, és inkább többet mutasson, jóval, mint picit kevesebbet??)
érdemes megnézni a progit, üdv
Jó reggelt!
Larini !
Köszönöm a szép szavakat , felért egy újabb fotoval ... lassan a 145 is meglesz 150 LE, mert ugye 120 + 11,5 mentális + Cuore sportivo !
Gratula a gépednek a vizsgához ! Az ültetést meg ... na hagyjuk. A gyári Q4 rugóban kiegyezhetünk !
Verseny szegény Joe félreértése volt, GTV-s meg az én kérdésemre írta a dolgot. Még mielott újabb vita alakul ki.
Viszont azok részére, akik a FIAT sikereinek is örülnek (én igen) : Auto Piac összehasonlító teszt. Punto HLX -Yaris 1.3Sol-Fiesta 1.4 Ghia-206Premium 1.6 . Gyoztes : talán nem is kérdés.
GTV-s : köszönöm a tanácsokat !
TL : asszem fel foglak hívni, mert szerintem a szélvédöm nem javítható, beszélni kéne a részletekröl !