8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Tényleg ezt írtam, és ezt így is gondolom. Egy kb. 8 nap alatt gyógyuló sérülés nem komoly - lásd Fazekas franciák elleni sérülése -, viszont Gulyás helyett akkor lehetne kihozni mást, úgy, hogy őt se kéne Skaliczkynek megsértenie a hazaküldéssel. Ennyi.
"De jó volt nézni, ahogy végre szarrá alázták ezeket a köcsög németeket... ugye most nem volt hazai pálya, meg nem csaltak annyira látványosan a bírók!! Viva Espana! :-)"
mert, ha nem a te csapatod nyer, akkor csalnak. Vicces... :-)))
félreértettél pontosan tudom hogy mekkora bravúr én tegnap nem is nagyon voltam szomorú hogy kikaptunk csak szerintem jobb lett volna ha ha németek ezután átgázolnak mindenkin, még ha az esetleges sorsolás jobb is lesz igy
a meccs-sorrend sokkal jobb ha csoportelsők vagyunk a mai kézilabdában már taktikáznak a csapatok, ha a franciákon múlna az uccsó meccsen, hogy kiket vigyenek magukkal a 4-be minket vagy mondjuk a németeket, akkor aligha tennék oda magukat ellenünk
nem hiszem, hogy a spanyolok biztisra mehetnek a franciák ellen.