Ne rakd vissza a motort mielőtt kilakatoltatnád (már, ha ez a szándékod), átrántjuk, profi vontató/vontatott vagyok (mit gondolsz hogy kerültek Újpestre a szétbontandó autók. Csak a Junior jött tréleren.) Ma is húztam...
Úgy néz ki. De lehet hogy a többiek sem alszanak. Kinézem belőlük, hogy egy összetekert pokrócot tettek az ágyukba, kilopóztak a házból és odaléptek az elsőkerék-hajtásosuknak! :)))
A jelszó változtatásához telepedj a "Beállítások"-ra, a Kedvencek listája és a hozzászólások közötti szöveges sorban, "Regisztráció" és "Kedvencek" között.
IC sajnos a kocsija helyett maga alatt van, de annak is a kocsi az oka.
Ma megnéztem Bandinál, nincs benne motor. A motorban meg nincs
- hajtókar
- csapágy
- gyűrű
- hüvely
- szelep
most olyan gyerekségekről, mint olaj, nem is beszélve. Alighanem zsírúj motorom lesz, ha mindezt kicserélik, viszont annyiba fog kerülni amennyiért a kocsit vettem.
Ráadásul a motorteret jobban megnézve, látható hogy lesz ott mit lakatolni. Szóval motor be, lakatoshoz el, lakatoláshoz motor ki. Talán akkor már mindent ki kéne szedetni a karosszériából?
Erre mondjatok valamit: ha egy 22 éves autót akarok zsír új állapotba hozni, akkor illik a lakatolást a puszta karosszérián végezni?
Viszont egy mezei lakatos még mezeibb autószerelője vajon képes-e egy GTV-t szétszedni aztán ugyanúgy összerakni? Aggódom, hogy a Transaxle nem-e lesz túl sok neki, aztán a végén az autó láthatja kárát.
V6: asszem, csak mi ketten maradtunk, TL még nem ért haza, a többi ősalfás (Joe, Larini, VMax) meg már édesdeden csicsikál. Fastcar, IC meg biztos még mindig a kocsija alatt fekszik. (Bár még mindig jobb egy Alfa alatt feküdni, mint egy hideg nő alatt:-))
Győri túra: minden vidéki túrára együtt szokott menni a csapat, most se lesz más. Az autópálya matrica miatt lehet, hogy lesz vita az útvonalat illetően, össze kell vetni a pálya gyorsaságát a 100-as út olcsóságával és szépségével. Útlevelet, javaslom mindenki hozzon magával, mert Szlovákiában kb harmadával olcsóbb a benzlin. Kb 8 km-re van Győrtől a legközelebbi szlovák kút.
Időben meg lesz szervezve a leutazás, annál is inkább, mert lehetnek olyanok, akiknek éppen betegeskedik a gépe. A pályabérletről még nincs semmi konkrétum, minden attól függ, hogy milyen szponzorokat sikerül beszervezni (ebben azért mindenkki segíthet, de tényleg).
Képek: szerintem is illetlenség nagyméretű képeket beilleszteni, szvsz illendő lenne max 20K-ra méretezni.
TL, hazaértél már?
Larini: engedd meg, hogy tisztelettel emlékeztesselek egy régi hozzászólásomra (378, 379), ahol már leírtam a Milano és America rejtéjét. Ajánlom szíves figyelmedbe.
SZIA V6!!!
Úgy látom még nincs elég késő, de nekem már nagyon, túl hosszú volt a hét, nekem legalábbis.
TL. majd holnap elolvaslak, remélem lesz mit.
Jó éjjt mindenkinek.
Alfissimo megjött, postások megúszták!:)))
A tesztlap nem semmi, eddig azt hittem sokat tudok a kedvenc márkámról, de azért van minek utána nézni! 56 kérdés a 75- ből azért IQ-ból jött, de a többinek nem tudom hol tudnék utána nézni. Na nem a díj miatt, Arese-be így se úgy se tudnék az idén kimenni.
TL. Ma még visszanézek, várom a válaszod arra amit telefonon délután megbeszéltünk.
Üdv.
Jó csevejt az éjjszakás műszaknak, remélem a hétvégén nem süllyedünk el!:))
Joe,
Mit is mondjak?: Isteni ötlet, én is pont ezt akartam mondani, hogy ez nem nekem jutott az eszembe??!! A tesztelésre attól még érdemes eljönni, ha a kocsikat nem is próbáljuk, de legalább egy testületi összeröffenést lehet tartani.
larini was:
"Meg ezentúl csak tőmondatokban fogok írni is, hogy rövid legyen, jó?!"
testvérek, NE FLAMELJÜNK már!!
karakterileg senki ne fogja vissza már magát, az a pár byte ugyan nem számít,
egyébként ha nagyon nem akarsz home page-t, akkor nyithatsz egy alfa_rome_pics_only topicot, és oda lehet nyomni a cuccot, az infokat meg gyorsan le lehet innen tölteni! ...mielőtt még... cuore sportivo
IC!
Most erre mit mondjak? Még senki nem szólt a képekért!
Ezen tényleg nem fogunk összeveszni! Igazán nem akarom, hogy egy Alfa lássa kárát az én képmániámnak, ezért visszafogom magam! Ezentúl majd kis képeket küldök, jó?! Igérem, megfogadom a tanácsodat és készítek egy 155 hómpédzset és ha 155-ről akarok a márkatársaknak képet mutatni, majd odairányítom Őket, jó?! Meg ezentúl csak tőmondatokban fogok írni is, hogy rövid legyen, jó?!
A különleges modell, amit Neked küldtem, egy nagyon rendben tartott GTV volt. Kár hogy nem láttad!
Na most hétfőig nem írok ide, (én könnyen pof@zok, a munkahelyemről ingyen van) úgyhogy remélem szaggatni fog az index!
Larini.
Még nem döntöttem el, hogy milyen útvonalon megyek le Győrbe, de lehet hogy elötte felugrok a szüleimhez. Ez esetben viszont jó volna megszervezni valami féle testületi levonulást, mondjuk egy kijelölt találkozó után, ahol karaván szerüen le lehetne csorogni Győbe.
Várom a helyesléseket mint pl: "isteni ötlet, én is pont ezt akartam mondani, stb".
off
San Marino-ban Scumi lett a legjobb az első szabadedzésen! It's cool!
on
Nézd, Larini, végül is ha te képet akarsz linkelni, hát hadd legyen. Igaz, az én ZH-beszámolóm TXT formában néhány bit, és a fejlécre pillantva azonnal átugorható, míg egy 155-ös kép, ha megjön az étvágyatok, már a 100 K-t nyaldossa, és jó sokáig tehénkedik a sávszélességemen, de ha ez a békesség ára, hát egye fene.
A "különleges modellt" amit küldtél nekem viszont ennek megfelelően nem láttam, mert rá kellett tenyerelnem a STOP gombra (mielőtt akkora telefonszámlám lesz, mint egy hegy). Szóval csak azért zavar az Alfa-dömping, mert így azt sem látom, amit szeretnék. Sajna az Explorernél meg ha kilövöm a képek megjelenítését, akkor ez az összes ablakra hat.
Hogy az Index mitől lassú, azt sejtem, de hogy miért vacakol a bejelentkezésnél, arról pl. fogalmam sincs. A képeket elméletileg máshonnan tölti, de most meg nem mondom neked, hogy ez számottevő mértékben lassítja-e magát az Indexet.
Képek beszurkálását Weyland-Yutanitól érdemes tanulni, aki mostanra eltűnt ugyan az F1-es topicból, de régebben naponta szurkált be *optimalizált* képeket.
Nincs harag, de Alfa-képek sincsenek itt, mivel mint már egyszer mondtam: valaki az ISDN-re szánt pénzt is az Alfájára költi.
Viszont halál komolyan kérdezem, miért nem csinálsz magadnak egy honlapot, ahová aztán olyan 155-ös képet illesztesz, amilyet nem szégyellsz? (Bár tudom, ilyen nincs! :) ) Ebben azért is lenne ráció, mert magyar oldalról gyorsabb az elérés.
Emberek az én autóm is ilyen magasan áll,(lásd 1582 beszólás képe) ezen szeretnék változtatni!
Joe 155!
A ring az tényleg nem lenne rossz, ott legalább mi is tudnánk egyhelyben pörögni! :)
Köszi.
Az éjjszakás műszak írta hogy talán összejön a nyáron Győrben a Rába ring kibérlése, meg kéne tudni mennyibe is kerülne ez egy napra. Jó buli lenne! Tényleg mekkora a Rába ring? Jó lenne nyomulni rajta egy pár kört, úgy istenigázából full gázzal. Össze kéne hozni.
Én nem kaptam újságot! Gondolom küldtetek nekem is, úgyhogy bemegyek a postára és kipakolom a bandát:)))