VAn egy rossz hírem, ugy látszik régen jártál már arra, és felejtesz. Ott már este 11 van!!! és ugy van akkor 37. Bár azért a net sokszor csal.
Most jöttek haza ismerőseink Dubaiból, azt mondták,hogy nem mérik ott, hogy milyen meleg van, mert annyira, hogy akkor hőségriadót kéne elrendelni, igy meg meg van oldva. Arabos... :))
nem nem, főleg egymás után ilyen sűrűn mint Ági... egyszer sem lehet...
ja, tegnap még elbucsuztam Ágitól, és beszéltünk Pegivel, akkor mondta, hogy még mára volt hely a Royal Jordanienre Bécsből, és 350 EUR volt, illetékkel együtt....
itt meg sírnak a másikban, és horror árakat emlegetnek, de egyik sem nézi meg, amiket korábban beírtak. Ági is beírta már ezt a lehetőséget...őrület.
igen, ez kötelező arabul. ugyhogy yellah induljatok tanulni. :-) ez el fog tartani egy darabig.
Én meg most jöttem az arab óráról. A tanárnőm most mondta, hogy a férje nemrég volt Mekkában, akkor és neki 300 USD volt a vízum. (de ő hadj-ra ment, nem tudom ez jelent-e különbséget....)
A magyar iszlám közösség honlapján fent van arabul is,meg az is hogy mikor kell felállni,letérdelni,stb, szóval az egész imádkozási "menet". A legjobb,ha a müezzin helyet magyarul szólítom a hívőket az imára :)))