Keresés

Részletes keresés

Welsi22 Creative Commons License 2021.03.20 -5 2 1745

Toljam el????  Leírom a véleményem, ami ha nem egyezik a tiéddel toljam el. Komoly? Nem te kelted a fenyegetéssel a feszkót, hanem én a véleményemmel.

Előzmény: splity24 (1741)
splity24 Creative Commons License 2021.03.20 -5 4 1744

Te irsz tiszteletrol kozben meg mas csapatok oldalan probalsz eszt osztani? Bucka! Tenyleg fujj visszavonulast ha csak ennyire tellik. 

Előzmény: Welsi22 (1742)
falco Man Creative Commons License 2021.03.20 -1 5 1743

Veled szívesen beszélgetek, ha adsz egy elérhetőséget más platformokra. De ide a szezon végéig ez volt az utolsó írásom. 

Előzmény: Törölt nick (1739)
Welsi22 Creative Commons License 2021.03.20 -4 2 1742

Most ismétlik a meccset.

A két klasszis légiós mellett egy jó Barac+ 4 válogatott, a Szolnoknál 3 légiós(egy klasszis sem) +2 válogatott (ott inkább a cserék). Van vagy 8perc és 11 közte. És innen nyer az Olaj. 

Előzmény: splity24 (1738)
splity24 Creative Commons License 2021.03.20 -3 1 1741

Tovabbra is tartom, hogy klasszis! Kihagyott 2 honapot, ido kell neki! A Zaragoza ellen lathattuk mire kepes! 

A kupadonto volt az a pont ahol minden megvaltozott es ev vegen megnyertuk 9-0-val a play offot! Emlekszel?

Es leirom megegyszer... Tisztelem a Szolnokot de TELJES KERETTEL JOBBAK VAGYUNK! 

Ha ez neked serto akkor sztem told el a bringadat innen nem kell a feszkot keltened!

Előzmény: Welsi22 (1740)
Welsi22 Creative Commons License 2021.03.20 -5 2 1740

A klasszis dolgot továbbra is kerülöd, csak nyomod a szokásos szöveget.

Tiszteld az ellenfelet. Akkor sem vertétek meg az Olajt, amikor 1000 sebből vérzett a kupadöntőn, de idén se.

Szóval mesélj a klasszis Andersonról.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -2 1 1739

Nem tudjuk Splity mi várható. Szerintem nagyon egyformák az esélyek. Először is mindkét csapatnak el kell jutni a döntőig, és az alapszakasz várható végeredményét látva nekünk ez nehezebb lehet. Én például a DEAC-tól is tartok kicsit, a Szeged játéka sokkal inkább passzolna nekünk (bár ott meg őket akár kiütheti az Alba is persze). És ugye az első körben pedig jó eséllyel vasi klasszikus jön, ott meg ugye azt szokták mondani, hogy minden lehet. Nem a pályaelőnyök fognak dönteni, hanem sokkal inkább a sérülések, amelyek persze bármelyik csapatnál felüthetik a fejüket.

splity24 Creative Commons License 2021.03.20 -2 4 1738

Na latom most csak az irasra koncentraltal! 

Azert valamit tisztazzunk! Kb 1 oraja egy szolnoki ismerosommel itt a forumon beszeltunk! Kulturaltan! 

Gratulaltam a gyozelemhez! Nem leneztem a Szolnokot, sot irtam is milyen egyseges jo csapat viszont a teljes keretunkkel mi leszunk az eselyesek de ugye ezt nem kell pont nektek mondanunk akik az orszagos oldalakon is azt irtatok par hete, hogy nektek a dobogo a cel ezzel a csapattal nem realitas a bajnoki cim. Alapszakaszt nyertetek! Valoban! Annyit ertetek el vele, hogy palyaelonnyel mehettek vegig. Es nem lenezesbol es nagykepusegbol irom le sokadszor, de ha osszeall vegre a csapatunk nem fogtok 3x megverni minket! 

Előzmény: Welsi22 (1737)
Welsi22 Creative Commons License 2021.03.20 -5 2 1737

Elárulom a titkot neked. Dolgoztam és alig láttam a meccsből. Semmi jelentőssége nem volt a meccsnek számomra. A bajnokság nem most dől el....

Viszont nem szokott bejönni, amikor olvasom az ilyen másikat leszóló hsz-eket. 

Tavaly írtad, hogy Subotic nem klasszis, de Anderson az igen!!? Biztps?

Agyonnyert meccs? Biztos az Olaj 1!!!! negyednyi jó játékkal megvert benneteket. Ha egy meccset jól játszanak. Ti tudtok nyerni Szolnokon?! Mutassátok meg. Ők megmutatták. Nyertek itt is, ott is.

Miért nem jut eszedbe, hogy jót írj az Olajról, mert egy jó ellenfelet legyőzni dicsőség, ettől a gyengétől kikapni...

Előzmény: splity24 (1730)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -6 0 1736

Nem vele nevelkedtem, hanem Édesanyámmal, és parizeres kenyéren nőttem fel (nem panasz, csak jelzés arra, hogy nem úgy, ahogy sokan gondolják). Felnőtt koromban tudtam meg, hogy sokszor a hasával spórolta meg azt, amiket kaptam tőle ajándékként. Ma meg azok, akik ilyeneket írnak rólam, nem hiszem , hogy szintén a hasukkal spórolnák meg a gyerekeiknek a dolgokat.

Ennyit erről. Beszéljünk a Falcoról, meg Andersonról.:)

Előzmény: Törölt nick (1728)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -1 1 1735

Igen, erről van szó. Tudom, hogy ezt máshol is lehetne, ez igaz, de most nem olyan könnyű...

Előzmény: Törölt nick (1732)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -6 0 1734

Azért beszélek sokat Édesapámról, mert így tiltakozok az ellen, hogy a celeb világ előbb érvényesül, mint egy művelt ember. Amíg a szombathelyi tv előbb készít beszélgetős interjút egy olyan vendéglátóssal, akinek sok botránya volt, és eszébe nem jut ugyanez egy olyan emberrel, mint amilyen Édesapám, addig bizony sokat is fogok beszélni róla, hogy ne feledjék el. Ha lenne egy olyan mértékegység, ami a műveltséget és az anyagiakat együttesen ki tudná fejezni, akkor Édesapám nagyon-nagyon elől állna ebben a kibaszott városban. Millió emberre kíváncsiak, akik sehol nincsenek hozzá képest, akik azt se tudni honnan bukkantak elő. Az én személyem nem fontos, azt leszarom, de Édesapámmal ezt nem lehet megtenni ! Az egész életemet annak fogom szentelni, hogy akik megbántották őt, azok komolyan szembe nézhetnek majd velem. Kb. egy éve például az egyik ismert fürdőszobacentrum tulajdonos nem olyan hangnemben beszélt vele, ahogy az elvárható lenne (ráadásul milliókat hagytunk nála), utána keményen megfenyegettem, és követeltem, hogy kérjen bocsánatot Édesapámtól, aztán ezt meg is tette.

splity24 Creative Commons License 2021.03.20 -4 2 1733

Regebben ezt a minuszos dolgot en is felemlegettem de kozben rajottem jar ide par zavaros szolnoki is. A maradek meg kompenzalni akar valamit.. :)

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -3 6 1732

Büszke az édesapjára. Mondjuk ez meg jó dolog.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 0 4 1731

Abszolut nem rossz szándék vezérelt!

Pár napja megvédtem, akik ki kezdték édesapjával jár meccsre.

Csak így látom!

Előzmény: CrazyBasket (1729)
splity24 Creative Commons License 2021.03.20 -2 3 1730

Iras kozben masra is hasznaltad a kezedet? :)

Igen, nem tudom elkepzelni, hogy ez a Szolnok 3x meg tudna verni a teljes keretunket! 

Nem volt agyonnyert meccs? Dehogynem! 

Ennyit szamit, hogy Evant nem akarta tobbet jatszani egyenlore Gasper illetve centerbe Keller egyedul volt kiegeszulve Baraccal. 

De mielott rarantasz a masodik korre te is nyugodj le ahogy Jenoketek is mondta a bajnoksag most fog majd kezdodni. :)

Előzmény: Welsi22 (1723)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.20 0 1 1729

Ijj ezt nem kellett volna, most fog elszabadulni a pokol!😫

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 0 8 1728

Veled gyerekkorban történt valami, ami nem a Te hibád, én neveltetésben látom. 😯

Sokat beszélsz magas lóról, és hivatkozol édesapádra.

Normális ember nem viselkedik így.

Hogy mondjam..Mint akit burokban neveltek gazdag szülők mellett.

Ott szokás ez a lenézés

Előzmény: Törölt nick (1727)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -7 0 1727

Írd le ezentúl is majd minden meccs után, amikor szarul játszik. Megteheted, de nem azért, mert 40 feletti vagy. Ha az én 72 éves Édesapám azt mondta nekem egyszer, hogy a kor nem érdem, onnantól kezdve minden idős embernek (nem rád gondolok) el kell fogadni ezt. Csak azért írom, hogy te is tudd nem ezen múlik, hogy mennyire szólalhatsz meg. Ugyanis bármikor.

Előzmény: hali79 (1724)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 0 2 1726

🤦🤦🤣🤣🤣🤣🤣

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -5 6 1725

Ja igen, egy szóval "megoldod", mert semmit nem tudsz érvelni, hogy mi abban a paranoia, amit írtam. Tényleg felesleges tovább erről beszélni, mert arra már nem vagy alkalmas. Nekem meg olyat ne írj, hogy "szevasz" , mert mindig a magasabb szintű búcsúzhat el a másiktól.

Előzmény: Godemperor (1722)
hali79 Creative Commons License 2021.03.20 0 7 1724

Nem ismerlek személyesen,de a te csoportodba tartozom most.

Saját véleményem van dolgokról,amiket le is írók.és soha nem használom ezt a mínuszolást(se a pluszt).

Aki akarja használja azt sem itélem el.

Viszont 40 felett azért csak leírhatom a véleményemet csapatról/játékosokról..remélem ezt nem tiltha meg senki.

És továbbra is ár-érték arányt nézve az egyik legjobban "benézett" igazolásunk igen is Anderson!

Előzmény: CrazyBasket (1720)
Welsi22 Creative Commons License 2021.03.20 -6 4 1723

Ahhhh a Splity!

Agyon nyert meccs!  Vége lett ês nyertetek? A meccs 40 perc. Akkor van vêge. Két klasszis légiós van a bajnokságban ugye Bruinsma éssssss Anderson. Biztos ez Splity Nem tudod elképzelni, hogy ez a Szolnok 3x nyer a döntőben (ha bejut) a Falco (ha bejut). Azt eltudtad kêpzelni, hogy amúgy eddig oda-vissza?

Pedig ez a Szolnok nem is jó, nem is játszanak jól, agyonnyeritek a meccseket. Mégis nyernek itt, nyernek ott.

Splityyyyy

Előzmény: splity24 (1701)
Godemperor Creative Commons License 2021.03.20 -5 5 1722

Pszichiháter. Gondolkozz el rajt! Én itt befejeztem, szevasz!

Előzmény: Törölt nick (1721)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -2 1 1721

Mi ebben a paranoia? Pufogtatni egy-egy kifejezést könnyű, megmagyarázni a jelentését ebben a kontextusban az már gondolom nem lenne ennyire egyszerű számodra.

Előzmény: Godemperor (1719)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.20 0 2 1720

Igaza van milyen 2 csapat? Van az 3 is!😉 Vannak a mínuszolgatók, vannak akik ezen görcsölnek és ebbe is belelátnak valami teljesen fiktívet, hogy hol és kinek megy a mínusz, illetve vannak, akiket teljesen hidegen hagy ezen opció itt a fórumon, mert van egy saját véleményük, és nem igazán foglalkoztatja őket ez a gyerekes plussz/mínusz hajkurászás!😊 Büszkén képviselem a legutóbbiak táborát!😎

Előzmény: Törölt nick (1718)
Godemperor Creative Commons License 2021.03.20 -3 5 1719

Utoljára kérlek, de ha hiába nyugodtan folytathatod is. Hagyd a paranoiádat, vagy kezeltesd!

Előzmény: Törölt nick (1718)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -6 0 1718

Milyen két csapat között? Nem veszed észre, hogy akik folyamatosan Andersont szidják nekik alig van mínuszuk? Nem azért, mert a 99% úgy gondolja, hanem azért, mert akik szintén látják, hogy gyakran szarul teljesít (de ettől még nem Andersont teszik mindig felelőssé a vereségért), azok nem mínuszolgatnak. Szerinted ez véletlen? Az egyik tábor vehemensebb - ők kapják a pofonokat Szolnokon - a másik pedig szerényebb, és nem dühből nyilvánul meg (ezért nem is mínuszolgat). Én véleményt még soha nem pontoztam negatívan, csak akkor, ha valakinek a stílusa nem volt megfelelő a személyemet illetően.

Előzmény: Godemperor (1715)
Lépéshiba_ Creative Commons License 2021.03.20 0 0 1717

Jól védekeztünk, kaptuk az extra kosarakat, megvolt az üres dobás sajnos nem ment be erre lehet alapozni Hajrá Falco 

yellowforever Creative Commons License 2021.03.20 0 1 1716

Mai meccsen inkább a védekezés dominált.mindkét oldalon voltak hibák bőven.amit ki is használtuk addig míg 11ponttal vezettünk.idokérés után megtorpant a csapat.pszihésen nyomasztott bennünket a badzim extra triplài.ebböl nem jöttünk ki jól sajnos.sportszerutlen hibák mind jogossak voltak.Végén a Beni is.Bruinsmának lehetett volna adni simán amikor a karjànàl fogva húzta vissza Suboticot.Okornt ne hibàztassuk  a vereségért.Miért is????Ma volt nekünk egy Benke Bruinsma50%os állapotban.Kellert ma kivették támadásban Andersont meg tudjunk védekezése O.Tàmadàsa asziszton kívül szintén0 végén ha bemegy tri akkor másról beszélünk a fórumon.küzdésből jeles volt ma csapat.ràjàtszàs màs kávéház előről kezdődik minden remélem addigra mindenki felépül.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!