Keresés

Részletes keresés

Flynn Creative Commons License 2000.01.27 0 0 364
MICSODAA!??!?! 1 napos lesz a Dynamo? Egyszer akarok elmenni, hát nem elfuckják a bulit?!
Francba.

Más:
Nem tud valaki linket, vagy infót adni az új kedvenceimrôl? Nevük: Betray My Secrets

Előzmény: supertzar (357)
DaemonLaz Creative Commons License 2000.01.27 0 0 363
Hi!

Ha lesz MHH, akkor a Vikinben (Nyugatinál) tutkó lesz. Emellett gyanítom, hogy visznek még az Elektromos Krokodilba a Blahához, meg a Határ útra a Headbangerbe. Amúgy ne éhezz még annyira, ahogy őket ismerem késnek pár napot.
Nem baj, annál nagyobb katarzis lesz olvasni a jövő héten! :)))

Csá Dae

Előzmény: Törölt nick (362)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.27 0 0 362
Emberkék, milyen lemezboltokat tudtok, most, hogy a Há' Mer' Barlang zárva, ahol holnap lesz möhöhö?
Életbevágóan fontos lenne, éhezem... :-)
DaemonLaz Creative Commons License 2000.01.27 0 0 361
Hail and 666 to all!

Szóval pénteken Pesten MHH, no erre kíváncsi leszek! Azt majd éghet a feje a Vikinges srácoknak, hogy ígérgetnek! :))))

Mindenesetre mi bizakodunk

Üdv

Dae

Előzmény: supertzar (360)
supertzar Creative Commons License 2000.01.27 0 0 360
Szia Tamás!

Úgy néz ki, hogy pénteken mennek a lemezboltokba az újságok, szombaton pesti újságosoknál, hétfőn nem pesti újságosoknál (gy.k. vidék).
Hacsak...

Előzmény: Kátai Tamás (358)
YETI Creative Commons License 2000.01.27 0 0 359
Kedves X,

sorry, az ötlet ősi magyar HR emlék bekattanása volt (Mister X).

Javasolni pediglen nemhogy lehet, de baromira örülnék is kívánságoknak, javaslatoknak, sőt anyázásoknak is.

Belehallgatásra elsősorban a Kosinszkys és a Moodos műsort ajánklanám azok sikerültek úgy, ahogy mindenek kéne.

Mégeccer botsánat

Mélységes tisztelettel:

Mr(s)Yeti

Előzmény: X (356)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.01.26 0 0 358
Super!

A hétvégén számíthatunk új MHH-ra vagy majd csak a jövő héten?

Előzmény: supertzar (357)
supertzar Creative Commons License 2000.01.26 0 0 357
Dynamo fesztivál ügyben vannak friss hírek, bár annyira nem jók. A végső megoldásként tervezett helyszín sem működik, ezt sem kapták meg a szervezők, így aztán a három napos orgiának annyi. Most épp keresnek egy még újabb területet, de több, mint valószínű, hogy a fesztivál idén mindössze egynapos lesz, akárcsak régen.
Az egynapos bulit viszont mindenképp össze kell hozniuk, mert a Maidenékkel szerződést kötöttek június 3-ra. Így aztán könnyen lehet, hogy a Maiden és a Korn bulija egy napon lesz, ami a Maiden headliner státuszát tekintve nyilván újabb idegösszeomlást eredményez majd Kornéknál:-)))

Szombaton Agent Steel, Riot, és Anvil buli Bécsben. Nyugdíjas igazolvánnyal féláron lehet bejutni és még ingyen füldugót is adnak:-)))

Masters of Metal, Agents of Steeeeeeel!

X Creative Commons License 2000.01.25 0 0 356
Hy Mrs YETI (ha már én is Mr lettem..:)) (Bocs) :)

Köszi az infókat, asszem bele fogok hallgatni, ha másért nem, hogy nevessek egy jót:)
És kiket terveztek még meghívni? Vagy lehet ajánlani? :)

Előzmény: YETI (351)
Zombie Creative Commons License 2000.01.25 0 0 355
Hat az nagyszeru hir ha tenyleg huzamosan uzemelni fog...
Bar en emlekszem hogy valamikor regebben lett volna metalos radiomusor is a Hammer kozremukodesevel, de aztan abbol nem lett semmi...

Na de nem is akarok problemazni, orulok hogy lesz ilyen.

Ha beszerzitek a NIN uj klipjet (gyk. Into the Void) labat csokolok nektek!

Előzmény: YETI (340)
supertzar Creative Commons License 2000.01.25 0 0 354
Üdv,

iLane-nek:
a 336-os hozzászólás utolsó sorában rejlik a cím.

Előzmény: iLane (353)
iLane Creative Commons License 2000.01.25 0 0 353
Most olvastam egy korabbi Hammerben, hogy Uzseka Norbinak elloptak a Xibalba cd-jet es keri, hogy szoljon valaki ha van neki. Nos azt hiszem tudok segiteni, ha valaki beszel vele szoljon!
Yeti, supertzar?
YETI Creative Commons License 2000.01.25 0 0 352
Tigrincs és minden klippel rendelkező muzsikus lelkek!

A Metalboxba szánt klipeket hozzám kell eljuttatni, mailcím az adatok között, de itt is:

yetimail@uze.net

Üdv: Hartmann Kristóf - Yeti

Előzmény: TIGRINCS (350)
YETI Creative Commons License 2000.01.25 0 0 351
Hy Mr X (és mindenki más akit érdekel)

A para természetesen kb. fél évre visszamenően lefülelhető.

Az eddigi H&H vendégek:

Nagy András (Demonlord)
Born 33
Paksi Endre (Ossian)
Kosinszky&Medvegy (Wigwam + Concerto)
Altar Of Storms
Art Of Detronement

(ha valaki kimaradt sorry...)

két hét múlva valószinüleg Rudán Joe lesz az áldozat

Vélemények ide:

heavenandhell.1@dpg.hu

Üdv: Yeti

Előzmény: X (349)
TIGRINCS Creative Commons License 2000.01.24 0 0 350
Sziasztok !

Először is üdv mindenkinek, már egy ideje olvasgatom a listát és most úgy gondoltam,
hozzá is szólok. Rögtön volna is egy kérdésem olvastam itt az infókat a musicbox nevű
csatornáról meg, hogy beta minőségű kazettán elfogadnak klippeket. A helyzet, az hogy
én is játszok egy csapatban és mostanában készül el első klippünk. Szóval ha valaki tudja
a címet ahová a kazit kell küldeni és megírná nekem azt nagyon megköszönném.

Tigrincs

X Creative Commons License 2000.01.24 0 0 349
Benne lesz ez v.mi archivumban? Mert nem tudom mikor lesz, de én már biztos aludni fogok:)))
YETI Creative Commons License 2000.01.24 0 0 348
Udv mindenki!

A mai H&H (http://pararadio.c3.hu)vendege a Hammer es Death Doom topic lelkes latogatoja adamskij, aki egyebkent a The Art Of Dethronement hegedunyuvoje is.
A musorban lement a teljes uj AOD anyag es egy csomo jo zene (Amorphis, Burzum, Anathema, Sentenced, Gathering, Samael, Moonspell, Borknagar, P. Lost, Uriah Heep, Sonata Arctica, stb.)

Rossz Hold kelt fel...

Fafara Creative Commons License 2000.01.24 0 0 347
Mindcrime hir:
A mindcrime zenekar meghívást kapott az USA-ban 1987 óta évente South by Southwest néven megrendezett nagyszabású zenei fesztiválra.
A meghívásr a úgy került sor, hogy a 1G Records/Warner minden évben kiküldte a fesztivál szervezői részére a kiadónál frissen megjelent lemezeket. Ezidáig sikertelenül. A legnagyobb eddig elért eredmény egy 600-as várólistára sikerült juttatniuk egyik zenekarukat. Idén először sikerült magyar zenekarnak kijutnia a fesztiválra, amit elég nagy megtiszteltetésnek könyvelt el a mindcrime, hiszen tavaly egyetlen kontinentális Európából származó zenekart hívtak meg erre a fesztiválra (Guano Apes). Idén pedig a mindcrime kapta meg a fesztiválon való szereplés lehetőségét ilyen nevek mellett, mint a Therapy!, Junkie XL, System Of A Down, Cypress Hill.

Lehet orulni!

YETI Creative Commons License 2000.01.22 0 0 346
Kedves WICE és (turpi)!

a kábelszolgáltatók macerálását nem szabad abbahagyni.

klipszerzésről eggyel lejjjjjjlyyebbb.

YETI

Van vagy lesz netes szavazás, de azt fontos tudni, hogy a MusicBox nem a MSAT vagy a SZÍVTV utódja, hanem egy tök új TV.
a cím azt hiszem www.musicbox.hu , amit ha innen kilépek én is lecsekkolok.

Rosszn Hold kelt Föl...

Előzmény: ( turpi ) (343)
YETI Creative Commons License 2000.01.22 0 0 345
Kedves GYAK!

A műsorvezetőválasztás valóban nem egyszerű feladat, ráadásul nekem jutott ez a sors, de a két nagy indián főnök (CSL, LL)bevonásával sem tudtunk tökéletes megoldást találni.

Érvek pro és kontra vannak, alábbiakban csak néhány gondolat, a teljesség igénye nélkül:

* ez egy új műsor - új vezető kell
* zenészt nem jó választani, mert az aránytalanságot teremt (valaki hetente öt órában, mások viszont évente egyszer)
* olyan ember kell aki abszolút naprakész az eseményekben
* realtív széles a látókör: ez KBP-re és UN-ra fennáll
* kifejezetten olyan METALOS arcok kellettek, akik maximálisan ebből a zenei közegből érkeznek, akiknek a szive ugyanúgy dobog, mint a nézőké
* a műsorszerkesztése nem az ő feladatuk, hiszen ez szavazós műsor. Az új klipeket mind megmutatjuk legalább 1X, ezeket én fogom megpróbálni begyűjteni, bár a hazai promóciós helyzetet tekintve ez nem lesz könnyű dolgom, a vendégeket kiválasztása sem lesz nehéz feladat, mert nehezen tudok 52 klippel is rendelkező hazai rock bandát felsorolni, így nem lesz nagy vita
* a műsorvezetés valóban külön tudomány, de ismereteim szerint nincs erre kitenyésztett rocker lény, viszont az UN-KBP duó abszolút kreatívan állt a dolghoz ami nagyon bíztató

+ bonusz:

Vadon Jani téma

minden tiszteletem az övé, de részbern az ő makacssága miatt nincs rendes és aránylag országos metal műsor
a Metalboxnál ez a veszély remélhetőleg nem fenyeget, mert nem egy műsorvezető, hanem a legnagyobb hazai rocksajtó-orgánum áll kapcsolatban a TV-vel.

Üdvözlettel: HK

Rossz hold kelt föl...

Előzmény: gyak (342)
wice Creative Commons License 2000.01.21 0 0 344
ez egyreszt tok jo hir, masreszt meg nemreg alltunk at am-mikrorol kabeltevere, a kabelen meg persze nincs music box. nem baj, a haz masik feleben meg mindig am-mikro jon, majd minden pentek este atcipelem a videot a nagypapihoz. :-)

5 ora, jessz! aztan legyen am odafigyelve, h minden uj klip be legyen szerezve! :-)

nem vagyunk meltok... nem vagyunk meltok...

( turpi ) Creative Commons License 2000.01.21 0 0 343
hogy baszodna meg az UPC. En Fehervari vagyok es epp tegnap telefonaltam nekik MusicBox ugyben es aszonta csak jovore...
Amugy lehet a www.musicbox.hu -n is szavazni nem? Mert tavaly lehetett. 30 percen keresztul reloadoltam az Iced Earth-re :)
gyak Creative Commons License 2000.01.21 0 0 342
ez király hír. Viszont a müsorvezetök...én iserem és bírom mind kbp-t, mind a norbit,söt, különféle egyéb dolgaikért még tiszteelm is öket, de szvsz ök rosszabb választás lesznek müsorvezetönek, mint anno a Vadon jancsi a zmegen. Nincs vaalmi kvalitásában megfelelöbb ember erre a feladatra? A müsorvezetön nagyon sok múlik, pl. képes teljesen bebuktatni egy adott müsort...
YETI Creative Commons License 2000.01.20 0 0 341
Sorry, az előző bejegyzésben lévő betühibákért, hosszú volt a mai nap.

YETI

YETI Creative Commons License 2000.01.20 0 0 340
Üdv Mindenkinek!!!

Mielőtt még máshonnan szivárogna ki egy jüó hír minden igaz fémhitűnek.

2000 jaunár 27.-én, azaz mához pontosan egy hétre megindul egy inden eddiginél hosszabb 5 órás metal TV műsor a MusicBox műsorán.
A TV jelenleg Budapesten és környékén AM-mikrón jön, de egyre több kábelTV veszi át az adást.
A Metal Hammer irányítása alatt működő program minden csütörtökön éjjel 12.00 től másnap 5.00-ig tart.

Lesz:
* METAL TOP 10
* új klipppppppek
* műsorvezetők (KBP és UN - ennyit Norbi háttérbeszorulásáról)
* vendégek (elsőként a Baby Bone, aztán mindenki, aki BETA alapú, használható kép és hangminőségű felvétellel rendelkezik)
* szájriff, hörgettyű és logofelismerő (Backwoods MP rulez) vetélkedő, mindenféle nyereménnyel

a TV kliptára (most még) elég mainstream, de már gyűlik a sok agresszív muzsika (pl. egy Burzum klip is ööszevasalás alatt van)

És ami nagyon fontos a műsor nagy részét a nézők szerkesztik, mert ez egy betelefonálós TV, mint amilyen a MSAT és a SZÍVTV is volt. Egyenlőre eg méregdrága 90-es vonal van, de lehet SMS-ben is kérni, valamint egy 06-60-as szám is lesz, ami esete felé már nem olyan költséges.

(Nem is olyan) Rossz Hold kelt föl...

Blindmouse Creative Commons License 2000.01.20 0 0 339
És fogadjunk hogy ilyen lukácslejszlók lesznek az év "basszusgitárosai" :)
Előzmény: supertzar (337)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.20 0 0 338
supertzar,

1. Assz'em a februári szám igen kedvemre való lesz (főleg, hogy nem Korn-címlapos :))), de egy kérdés (bár már valaki kérdezte itt régebben): a kazettás / cd-s verzió marad-é? Nekem hiányozna, ha mexűnne, de - gondolom - itt nem Rhadamanthys érzelmei, hanem a gazdasági szempontok a döntőek.

2. Az este hétig nyitva tartás bizony jó volna, mert így öt után még tudnék levelezni a munkahelyemről :)

3. O.K. vak voltam, feledékeny, mea culpa, de tényleg nem jött át a Hammerból, hogy zárva lesz a Zenebarlang! Bizony, ilyen alakok mindig vannak, max. akkor lehet rájuk fölkészülni, ha a címlapon 72 képpontos betűkkel írjátok ki az üzenet.

Rh-

Előzmény: supertzar (337)
supertzar Creative Commons License 2000.01.20 0 0 337
Infók a februári számról (már nyomdában)
megjelenés jan.29/31

címlap: Demons&Wizards
(B.Guardian/I.Earth project)
poszter: Slipknot/Nevergrün

Főbb interjúk:
D&W
Korn
Agent Steel
NIN
Tristania
Demonlord
Dickinson
FreshFabrik
Lock Up
Vintersorg/Otyg
Leadfoot
Stratovarius

+ Közönségszavazás eredmények, szerk. legjobbjai

Hónap lemeze: Therion-Deggial

Sasszemek, remélhetőleg nem lesz annyi hiba benne, mint legutóbb:-))

Sárkányfej:

Norbinak ímél ide: rtnorbi@elender.hu

Előzmény: supertzar (333)
wice Creative Commons License 2000.01.20 0 0 336
1. na, me'g pont ez a hir hianyzott a depressziomhoz...

2. hurra'. :-)

Előzmény: supertzar (335)
supertzar Creative Commons License 2000.01.20 0 0 335
Még annyi jutott eszembe, hogy Jeff Walker valami liverpooli munkanélküli segélyt osztogató hivatalban melózik, ha igaz.

A 7 órás javaslat jó, már tipródtunk rajta, valamit kitalálunk rá.

Előzmény: wice (334)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!