„A napokban láttam egy nagyon tanulságos brit videót az arányosságot illetően. Az interjúalany azt fejtegette (britektől szokatlan dühvel a riporter kérdésére), hogy ha Izrael arányosan akarna visszaütni, akkor pontosan ugyanannyi palesztin nőt kellene megerőszakolniuk, pontosan ugyanannyi csecsemő torkát kellene elvágniuk ... vajon tényleg ez-e az az "arányosság", amit elvárunk Izraeltől?
Magam részéről úgy gondolnám, hogy már ezt az interjú alanyt is sikerült lépre csalni. Sikerült ugyanis elfogadtatni azt a hazugságot, hogy Izrael azért bombázza a Gázát, mert valamiféle "bosszút" akar állni. Elfelejtve, hogy a Hamász most is lövi Izraelt rakétákkal, és most is ott vannak a túszok, akiket ki kellene menteni. "Bosszúról" és "arányos" megtorlásról akkor lehetne beszélni, ha a Hamász elengedte volna a túszait és már nem támadna rakétákkal. Addig csak háborúról lehet beszélni, amely esetben még sose várta el a világ egyetlen hadviselő féltől sem, hogy kösse hátra az egyik kezét...”
szeritem meg épp tele lett a hócipőjuk a ruszkikkal, mután látványosan non-commited voltak ukrán ügyben, ezek után a ruszkik teljes mellszélességgel kiállnak a hamasz mellett, hát érthető, hogy kicsit zokon vették a dolgot
Erre a maszatolás: majd ha vége, akkor kivizsgálják.... napersze, aktuális szájíz szerint.
Legvalószínűbb egyfajta puccsolás akart lenni, de visszanyalt a fagyi. Felismerték a ziccert az arabok, és pl. kifigyelték az orosz -ukránt, rájöttek a vaskupola is egy túltolt reklámszlogen. Ez már történelem.
Ergo az izraeliek továbbra is likvidálják a Hezbollah szíriai utánpótlását, az nem fog továbbmenni Libanonba. Ugyanúgy passzív lesz az orosz légvédelem ott, továbbra sem jelenti le a szír szövetségeseknek ha izraeli akciót észlelt a légtérben.
Az nincs.
Az ukránok meg ugyanúgy semmit sem kapnak Izraelből, vagy egye fene, három darab uzit, és zárják is a bótot.
Na de az már a palesztin támadás után volt! Én pedig a megelőzés lehetetlenségét vázoltam. Az, hogy egyiptom szólt, nem bizonyíték. A bizonyítékok bent voltak és bizony, ha megelőzve bemennek, akkor bizony az eltüntetés lehetősége is fenn áll, ami a bizonyítékok hiányát okozták volna. Az pedig aztán már népirtás és terror lehetett volna. A hamasz volt a kormány és a kitervelő. Emiatt palesztin oldalon bélességre törekvő felügyelet sem volt.
meingott, a nemzetközi helyzet épp fokozódik, a pofa kifejti, hogy miután lerendezték a hamaszt, utána biztosítani fogják Ukrajna győzelmét, mert a ruszkk a hamaszt támogatják :)
Amir Weitmann, powerful member of Netanyahu’s Likud party in Israel, went live on Russia Today and, oh Boy, tore into Russia’s stance. I was only waiting for him to step through the screen. What an epic statement. This is exactly what will resonate in Moscow, especially with Putin.