"Az előttünk álló időszakban szükségünk lesz a bővebb rotációra.." Ezt nyilatkozták Szolnokon! Nekünk az övükénél hatványozotabban több és komolyabb meccsünk lesz Márciusban..na meg aztán a play-off..értitek ti is szerintem :/
Nem is gyenge kaliber! Ha Beni és Anderson(nyilván ha minden oké lesz vele végre..) irányít, akkor 2-3as poszton lesz egy Zozó és Szili a play-offra! Alsó poszton rànk is nagyon rànkférne egy erősités, ha nem is ilyen kaliber, de csak nyugodtabb lennék! 3nap mèg van rà, de egyre kisebb az esély..csak nehogy a sok aggódónak legyen igaza(én is az vagyok igen..) a szezon végén, ha minden marad ahogy van!!! Ebben bízom, de nagyon!
Szerinted mikor tud jobban tárgyalni egy klub egy lehetséges névadó szponzorral? Ha nincs névadó szponzor vagy ha valamelyik cég nevet 10 éven keresztül ingyen viseli. Szerintem milliós különbségeiről beszelunk... persze ez fikció és nem is vagyunk rákényszerítve, hiszen látszik hogy kb semmi nem lesz a varosban de a klub magas szinten marad
A veszprémi létezett és eredményes volt a Fotex csoport szponzorációja előtt is. Jó 10 évig volt Fotex Veszprém, aztán jó 10 évig MKB Veszprém, most meg egy ideje Telekom Veszprém. Mindegyik cég a saját brandje érdekeit szem előtt tartva szponzorált addig, ameddig kifizetőnek találta.
A Falco Falcoként lett alapítva és kannibálta a szponzor brandjét, maga lett a brand.
Lényegében amúgy tökmindegy, ha jövőre Csavargyár KC-ként neveznénk szponzorációs okokból, ugyanúgy tudom kiabálni, hogy “hajrá Falco”, megy a fehérvári fociszurkolóknak is. (Hozzáteszem, ők sem voltak mindig Vidi...)
Amúgy egy okos, nagypénzű szponzor (tudom, a magyar kosárlabdában ez eléggé sci-fi) ideális esetben nem úgy kellene, hogy beszálljon a Falco támogatásába, hogy egyből megerőszakolja a céget egy teljes arculatváltással.
Mindegy, ez régi sztori, majd ha döntik ránk az ajtót a szponzorok, lehet ezen vitázni... :)
Van az az eset, amikor egy működő, múlttal rendelkező csapatot elkezd támogatni (akár hosszú távon) egy névadó szponzor. Ez eltart egy darabig, aztán lesz másik szponzor. Van ilyenre példa milliónyi, ez van a Vulcanoval, ezért Egis a Körmend, ezért Telekom a Veszprém. Ezek a szponzorok jól megfontolt gazdasági érdekből kötnek szerződést az adott sportklubbal, ami valójában bármikor felmondható.
A Falco névvel más a helyzet: a csapat az alapításától kezdve ezt a nevet hordja, erre a névre épül a csapat arculata logóstól, kabalaállatostul, mindenestől, a csapat mögött lévő cég neve Falco Sportszolgáltató Kft, és lehetne sorolni tovább... Ebben az esetben a név teljesen egybeforrt a klubbal.
A Falco nevet hallva az emberek túlnyomó többségének a kosárcsapat előbb jut eszébe, mint a gyár. És ez fordított szituáció kevés esetben áll fenn. A Falco semleges szó, nem idétlen betűszó, nem országosan ismert márka, a sólymok rendjének tudományos neve, nem fáj senkinek. Attól 2021-ben Magyarországon nem tartok sajnos, hogy beállítana egy szponzor számolatlan pénzzel, amit azzal a feltétellel ad csak oda, ha törli a klub a nevéből a Falcot, de ha ez történne, nyilván el lehet gondolkodni egy arculatváltáson, bár szerintem itt azzal a csapat, mint brand sérülne...
Egyébként meg baromság azon vitázni, hogy egy névtelen online fórumon Vulcano néven író szurkoló minden bizonnyal a Vulcano cég hivatalos képviselője. Ennyi erővel Zizou maga Zinedine, Donc1c maga Luka, Szhely11 lehet akár a polgármester, Godemperor meg maga az atyaúristen...
Meddig lehet igazolni? Napokban lejár ugye? Jól értem nem hozunk senkit, és várunk Andersonra? Egyértelmű hogy top irányító. De sérülten nem ér semmit, ismét leirom remélem a klub tudja mit csinál... Ne adj isten válogatott 4 emberből ha vki lesérül.... 5 nap alatt 4 meccs elég rizikós ám. Izguljunk ezerrel mert válogatott simán kijut. De ne legyen sérülés!!!! Anderson meg.... Sok múlik rajta
Szerintem sosem mondtam, hogy hivatalos infóim lennének. A csapat névadó szponzorának neve pedig szabadon használhtó. Vagy ha nem akkor ezt légyszíves írd meg "Falco" nevet felhasználó hozzászólónak is.
Szerintem Téged már megkértek erre mashol hogy ne ilyen neven irogass, mert valóban megtévesztő hogy úgy tunik mintha hivatalos infoid lennenek...
a varosi pénztől nem kell felni, teljes konszenzus van abban hogy elcsapatnak kell lenni a Falconak. A varosi koltsegvetes naptári évre van a szezon meg...
Hozzateszem én személy szerint rohadt módon nem ertek egyet azzal hogy ilyen válságban a sportra ennyi menjen, bár bizonyos infok szerint a sportra meno összeg csökken csak a Falco aránya nő meg es olyan csapatok mint a röplabda vízilabda
Remélem igazad van. Decemberben is feljöttek a hírek, hogy már most sincs pénz és fizetéselmaradások vannak. Aztán egy hétre rá bejelentették Kellert, ami pedig nem éppen a pénzhiányról árulkodott. Szerintem a Falco már van akkor csapat, hogy megatálja a módját, hogy az élmezőny meghatározó csapat maradjon továbbra is.
Ezek nehéz kérdések, szerintem Gasper akkor sem maradna ha lenne pénz, letett annyit az asztalra már, hogy magasabb polcra lépjen. Aztán simán lehet, hogy annyira jól érzi magát nálunk, hogy hosszabb tavon is maradna, ha mindig kapna lehetőséget bajnoki cimre esélyes csapatot építeni.
Az egészbe az a szomorú, hogy a kormány a színek alapján osztja a pénzt, a segélyt és nem az elért sporteredmények alapján. És ennek leszünk mi a legnagyobb áldozatai.