Hat azt gondolom hogy azert nagyjabol ki lehet szamitani, hogy hova kell mennie a fehernek, nem csak ugy egyszeruen belebikazza, de aztan ha egy centit teved mar beragad, vagy elsuhan kozottuk, es annyi:) Es foleg olyankor, ha meg meg is huzza a feheret hogy kanyarodjon, nem lehet olyan konnyu a celzas sem. No mindegy, nem emlekszem mar a konkret esetre, de azert ilyet megse mondjon mar egy legjobb 16 kozott leledzo profi jatekosnak, hogy ennek meg utana kene neznie...:)
Valami olyasmit mondott, hogy ennek meg utana kene neznie, hogy lehet a kekrol bontani... hat olyan nincs, hogy csak szimplan nem sikerult neki? A bontashoz szerintem azert szerencse is kell...
Úgy voltam ezzel , hogy ki a jobb ellenfél Ronnie-nak, vagyis ki a gyengébb. Ezért az elején Maguire-nek drukkoltam, pedig nem szeretem. De most már igazán nem tudom eldönteni, úgyhogy a szimpátia alapján mégis inkább hajrá Neil. A sírás még korai, fordulhatnak a dolgok.
Kymry, helló, nagyon tudom neked ajánlani a márciusi németországi bemutatókat, ha esetleg van rá lehetöséged, mert jön Matthew is, Neil is, plusz Steve Davis, és még jegyek is vannak. Ennyi kedvenced egyszerre, csak Hendry hiányzik a sorból.
eladó egy hibátlan keveset használt bce jimmy wihite snooker dákó! hozzá adok egy szintén szinte új bce profi soft tokot!+ajcsi fejvakaró:-) 3/4dákóra váltás miatt eladó a cucc! ! kérésre küldök képet! üdv
Itt ülök a munkahelyemen, kétszer néztem bele a BBC honlapján az élő közvetítésbe és Ronnie mind2szer rontott. Másodjára egy valószínűtlenül könnyű pirosat. El is ment a frame. Mostantól maradok a livescoringnál. 3-3 bassza meg.
De szerintem akkor is fajna, ha Hendry kikapott volna 5-0-rol... szoval itt nincs igazan jo verzio. Bar nekem jo volt, az izgalom is megvolt, es Stephen is tovabbjutott:)
De van, csak te nem ismered. Bemutassalak neki?:))))
Hát, bevallom, nem tudtam kinek szurkoljak, úgyhogy kicsit rezignált voltam az eredményt illetően. 5:0-nál azt mondtam magamban, hogy "szedd össze magad, Matthew, ez baromi megalázó". De éreztem azért, hogy nem itt van a vége. Azért 5:5-re felhozni... hát, ha nem Hendry ellen csinálta volna ezt, most nagyon bőgnék. De az tuti, ebben egyetértünk Zombie, hogy ez annyira tipikusan Matthew Stevens-es volt. Ezt csak ő tudja így összehozni. Fáj érte a szívem...