AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Hi megint!
Bocs, ha másodszor írom le ugyanazt, de még tanulom ennek az izének a kezelését.
So, kivittem az újságot a pesti Metal boltokba, holnap lesz utcán, stb.
Wice: bár mókás ilyesmiről dumálni, de én nem szerelmi vallomásnak szántam azt a nyomorult Gathering cikket. Igaz, normálisnak sem feltétlenül tartom magam, de vajon normális-e, aki ilyen zenéket hallgat?! Ami Szarka Josephet illeti (Szarka nem egyenlő crowe :))), igen, hatott rám, imádtam a cikkeit, meg minden. De alapos különbségek vannak kettőnk között, amiket nyilván nem veszel észre, ha nem olvasol, meg ilyenek. De ezért én nem haragszom Rád, remélem, Te se haragszol rám. Mindig mindenkinek azt mondom, ha csak teheti, hallgasson bele az adott anyagba. Amúgy köszi Kátai Tamás, bizisten enélkül is dícsértem volna a Gire-t :))), egyet értek Veled. Meg különben is, amikor Győrfi-kaliberű emberek azt mondják, hogy "én utálom az ilyen elszállt írásokat, de csontra ugyanaz jutott eszembe a My Dying Bride-ról, amit leírtál", akkor szerintem nem akkora tévedés minden sorom. Legyen már egy kis tolerancia, emberek!
Üdv Sanyinak is! Bocs, de tartok tőle, hogy még mindig nem bírom megnézni a weboldaladat.
Ti aztán jól letámadtatok szegény Norbit. Én igenis szeretem, ahogy ír, nem kell mindenkinek Zubor Ollynak lenni. A zene hangulatának lefestése adott esetben jóval több információértékkel bír, mint a számcímek és a zenészek neveinek precíz felsorolása. Jut eszembe, ti olvastatok anno Metal Mirrort? Na, abban aztán voltak sommás kritikák! :)))
Az a zenekar a holland (vagy balga) Sinister volt.
FJH :)))
Egyébként az U.N. és régebben a SZ.J. által képviselt stílusú lemezkritikák szerintem is elég idegesítőek. De ennél már csak az a rosszabb ha Zubor Olly áll le Tolkient idézni :))))))
Azt írja wice crowe-ról, hogy: "gathering koncertbeszamolora, amelyben de facto szerelmet vallassz annekenek :-)". Ebben mi a furcsa? Én ugyanezt tenném crowe helyében. :]
Egyébiránt hozottisten, crowe! Most, hogy már internetközelben vagy, igazán eltotyoghatnál a Scythe-omra. Ha nem rémlene, a Beneficium révén szoktunk találkozgatni, és holmi fényképek miatt zargattalak. :]
lelkivilagodra vonatkozolag cikkeidbol gondoltam levonni - meglehet, teves v legalabbis egyoldalu - kovetkeztetest. gondolok itten arra a bizonyos gathering koncertbeszamolora, amelyben de facto szerelmet vallassz annekenek :-), illetve szamtalan, koboldoktol es tunderektol zsufolt lemezkritikadra, melyek amellett, h halal idegesitoek es az erintett lemez tartalmat illetoleg semmifele - normalis ember szamara dekodolhato - informacioval nem birnak, raadasul tulzott stilaris hasonlosagot mutatnak szarka joseph munkassagaval is. (errol eszembe jut egy - azota mar a feledes jotekony homalyatol boritott nevu - death egyuttes mhh-s interjuja, amelyben az enekes arra a kerdesre, h miert ir pontosan ugyanolyan orvosi szaknyelven, mint jeff walker, azt valaszolta, h "mit csinaljak, igy tudom legjobban kifejezni magam." :-))
ettol fuggetlenul biztos vagyok benne, h nagyszeru ember vagy, habar a lemezkritikaid jo reszet tovabbra is olvasatlanul atlapozom, mig meg nem szabadulsz a lirai ko:dto"l.
igen, igen, hol az mhh? penteken elmentunk kolleganovel a vikingbe, de mikor mondtam, h allitolag penteken kapnak a lemezboltok, ugy nezett ram a ficko, mintha ket fejem lenne.
Hi!
Remélem, sikerül hozzászólnom... Úgy értem, friss vagyok itt, mint a tegnapi harmat (és nem Hartmann). Egyébként MHH csak ma jött, nem mi akartuk így, bár biztos a nyomda se' direkt csinálta. Wice-nak: honnan a pokolból ismered Te az én lelkivilágomat?! :) Amúgy azt akarom mondani, hogy voltunk múlt hét hétfőn Prágában Queensryche koncerten!!! Életem 2. legjobb koncertje volt (az 1. persze a Psychotic Waltz). Iszonyú intenzív volt, örülnék, ha 41 évesen fele annyi energiám lenne, mint Geoff Tate-nek. Ő az isten!!! Itt a set-list, s hozzáteszem, hogy az új dalok élőben csudamód sütöttek, úgyhogy még annak is tetszett a koncert, akinek a Q2K nem.
Intro
Revolution Calling
Speak
Falling Down
Damaged
Empire
Liquid Sky
Spreading The Disease + Electric Requiem
The Right Side Of My Mind
When The Rain Comes
Breaking The Silence
I Don't Believe In Love
Jet City Woman
Sacred Ground
Breakdown
Walk In The Shadow
-
Silent Lucidity
The Needle Lies
Eyes Of A Stranger
Burning Man
Meg aztán voltunk a Szt.Vitus katedrálisban is. Gothic rulez! Gyönyörű volt, komolyan. Ja, iLane: köszi, már kaptam egy másik Xibalba CD-t.
Ennyit mára. Speak The Word!
A január 27-i műsor vendéggel, több új klippel, nyereményekkel, stb elő volt készítve a részünkről, de a TV-ben még átalakítási (építészeti, nem zenei) munkát folytak. Így a műsor indítását (remélhetőleg csak) 1 héttel eltolták, és mindezt közölték velem csütörtökön du 4-kor. Én pedig csak most tudtam az infót ide csatolni (All Hail To Elender Supernet!).
Tehát mégeccer szori mindenkitől aki fennmaradt és szar popot kapott a beigért fém helyett.
a www.musicbox.hu-n mindenesetre meg mindig vmi lovebox van kiirva, bar lehet, h telleg ez a musor cime, ismerve uzseka lelkivilagat. aztan biztos csak gathering videok mennek majd egesz ejjel. :-)
Mit tudsz az új AC/DC-ről azon kivül, hogy George Young a producer? Esetleg hallottál már valami részletet a lemezből? Az érdekel konkrétan, hogy jobb-e mint az előző, és van-e olyan színvonal, mint pl. a Back in Black?
Hány számban játszik Kerry King az új Pantera-n? Van más vendég is? Fémes a lemezcím. :-)
supertzar: Fekete Zsolt (a könyvelőnk) aki a mellettetek lévő házban lakott, meg egy suliba jártatok, meg az öcséd haverja volt stb.. üdvözöl Téged:-)))
Akkor hétfőn nyit a Hammer? Mert ha igen, akkor számomra már csomalgolhattok és számlázhattok 1 Therion CD-t, meg 2 Anathema koncertjegyet; délután beugrom érte:))
Március 21-én új Pantera album Reinventing The Steel címmel, de egy új nóta, az Immortally Insane a Heavy Metal című kultfilm második részének filmzenéjén is szerepel tőlük.
Február 28-án pedig itt az új AC/DC, a Stiff Upper Lip.
Flynn,
A Betray a bajor gót metal Darkseed énekesének projectje, amit a Megaherz gitárosával csinált.
Javasolnám a www.darkseed.com-ot, ott biztos van infó vagy link.
Ha lesz MHH, akkor a Vikinben (Nyugatinál) tutkó lesz. Emellett gyanítom, hogy visznek még az Elektromos Krokodilba a Blahához, meg a Határ útra a Headbangerbe. Amúgy ne éhezz még annyira, ahogy őket ismerem késnek pár napot.
Nem baj, annál nagyobb katarzis lesz olvasni a jövő héten! :)))