Keresés

Részletes keresés

Fafara Creative Commons License 2000.01.11 0 0 275
MARTY-LESS MEGADETH: Guitarist and Dave Mustaine cohort Marty Friedman
has parted ways with Megadeth and will not be completing the group's
current tour. In a statement, frontman Dave Mustaine says Friedman left
"to pursue other musical interests" and that the band was sorry to see
him go. Meanwhile, Savatage guitarist Al Pitrelli will fill in
temporarily.

jaj de durva, most mar tenyleg igaz a hir!

iLane Creative Commons License 2000.01.11 0 0 274
Egy masik topicban elojott Ray Riendeau neve, aki jelenleg Rob Halforddal dolgozik az uj Halford lemezen. Basszgitaros a srac es a sajat anyagaba bele lehet hallgatni (mp3) a kov. cimen: http://members.aol.com/phatgroovz

Meglehetosen igeretes. Ha Halford ilyen arcokkal dolgozik, akkor lehet, hogy megjott az esze...

YETI Creative Commons License 2000.01.11 0 0 273
Kedves mindenki aki erre jár,

nem kenyerem az önreklám, de tegnap a ParaRadióban Kosinszky és Medvegy (Riff-Röff, Wigwam, nemzetkzi bulik szervezői) volt a vendég érdemes meghallgatni az adást szörfözés közben, mert tök jó dolgokat mondtak és egy csomó háttér infó sztori is előkerült.

cím:

http://para.c3.hu

a műsor címe Heaven And Hell és archívumból is lefülelhető akár fél évre visszamenően is

Rossz Hold kelt föl...

Előzmény: YETI (257)
dr.bundy Creative Commons License 2000.01.11 0 0 272
Tudom, hogy lerágott csont, de még egy hozzáfűzés a P. Lost témához.
Szégyen és gyalázat a Host HP pontszámai akkor, amikor a HP Extrában repkednek a 9, 10-esek olyan zene(?)karokra mint az Edda, Ganxxxsta Zoiii, Döpman, Ákos, Bikini, Deják Bill Nyuszi...stb.

Kedves Supertzar, M.o.-on, más országos médiumok hiányában ti CSINÁLJÁTOK A TRENDEKET!!!

So much is lost !

Dr.Bundy

morbid Creative Commons License 2000.01.10 0 0 271
A Shock is erősödik! Hallottátok már a CD mellékletét a legutóbbi számának?
Libertine Creative Commons License 2000.01.10 0 0 270
Supertzar, ha Rob "Sandman" Halford visszaáll a metalra, akkor újra ő az Isten? Igazán írhattál volna róla is valami szépet! Nincs kegyelem!

a libertine

Előzmény: supertzar (261)
Flynn Creative Commons License 2000.01.10 0 0 269
A Twilight™ erôsödik!!!
Előzmény: adamskij (268)
adamskij Creative Commons License 2000.01.10 0 0 268
Így van. Az MHH talán túlságosan is mérvadó Mo-n.
Kéne pár más lap is. Remélem, a Shock! és a Twilight
is lassan megerősödik.

Ja, P.Lost. Én is fanatikus vagyok, és ez a Host messze
nem olyan rossz lemez, mint aminek be van állítva.
Azért, mert nem a csak a torzító van felhasználva a
gitáreffekteknél, ez nem von le a lemez értékéből.

Előzmény: dr.bundy (262)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.01.10 0 0 267
Na most jön a pletykarovat...
Előzmény: Fafara (266)
Fafara Creative Commons License 2000.01.10 0 0 266
Akkor most mi van Uzseka Norbival? Lefokoztatok? Ugy hallottam koze volt a "kirugashoz", hogy elkevert vmi fel oldalas hirdetest.
iLane Creative Commons License 2000.01.10 0 0 265
Supertzar: van ilyen lista vagy nincs?
Előzmény: iLane (239)
iLane Creative Commons License 2000.01.10 0 0 264
Supertzar: van ilyen lista vagy nincs?
Előzmény: iLane (239)
Nogo Creative Commons License 2000.01.10 0 0 263
Kedves Szupercár!

Ha már szóba került a Savatage, velük mi van? Jól eltűntek, pedig már az új lemeznek is ki kellett volna jönnie. Nekem nagy kedvencem a Savatage, a Ti érdemetek, hogy megszerettem, sokat dícsértétek Őket, ígyhát kimentem az E-klubos Koncertjükre. Hát az csodálatos élmény volt, Jon Oliva isten! Mikor kijött a Magellán album, volt ha jól emlékszem két cikk, azóta alaposan eltűntek.

dr.bundy Creative Commons License 2000.01.10 0 0 262
supertzar:

OKÉ a zenekarokkal kapcsolatban nagyrészt igazad van, (bár én a The Burning Red-en több fogós számot is találtam, és nekem a P. Lost az örök kedvencem, még ha ilyen muzsikát is játszanak) de:

Ugye tisztában vagytok vele, hogy ti képesek vagytok a piacot úgy formálni ahogy nektek tetszik!
Lehet, hogy a P. Lost bucskázásához itthon, hozzájárult az is, hogy ti minden lehetőséget megragadtok, hogy belerugjatok az egyetlen magyar rock-médiumban.
Lehet, hogy a Korn azért futott be ilyen gyorsan itthon (hiszen a rádió/tv nem játszotta őket),mert pl. te szénné istenítetted őket. Ugyanez vonatkozik pl. a Hammerfall-ra.
Ti képesek vagytok kivégezni vagy befuttatni egy csapatot!

Üdv.
Dr.Bundy

supertzar Creative Commons License 2000.01.09 0 0 261
dr.bundy kérdezte (igaz, kicsit korábban, de hát lassú vagyok, mint a St.Vitus):

"Én csak egyetlen kérdéssel zargatlak (ha szabad).

Miért van az, hogy az általatok egykoron agyonistenített zenekarokat (Korn, Machine Head, Paradise Lost, Metallica, Megadeth) az utobbi időben halálra cikizitek, szénné alázzátok, és ott pöttyentetek el gonosz megjegyzéseket velük szemben, ahol csak tudtok?"

Talán mert nem jó jel, ha

A, az eredeti zenei világod átmosott, mainstreamhez igazított változatával akkora popsztár leszel Amerikában, hogy már azt is elfelejted, merre van Európa és max. a bandád dobosa hajlandó interjúzni Európában az új albumhoz, de ő is csak annyit mond: yes, no, maybe…

B, ha rajongóid számának csökkenését azzal próbálod megállítani, hogy felugrasz az ami hip-hop/metal trendre, majd egy gyenge és erőltetett Police feldolgozással akarsz bejutni az ottani rádióba, miközben az új albumon egyetlen igazán ütős nóta van.

C, ha szép óvatosan át akarsz menni Depeche Mode tribute csapatba, miközben két gitárosod tétlenül bóklászik a színpadon.

D, ha dobosod arra büszke, hogy a cucca csak porosodik a sarokban, majd pedig koncerten képtelen rendes tempóban elnyomni a régi dalokat.

E, ha új albumod dalainak jó részét a menedzsereddel írod és mindenáron rádiósikereket akarsz, közben meg azon morfizol, hogy miért nem mondjuk Megadance a bandád neve.

Azt hallottátok, hogy a jelenlegi turné végén Marty Friedman minden bizonnyal kiugrik a Megadethből? Két utód került szóba, az egyik Al Pitrelli (jelenleg Savatage), a valószínűbb pedig James "Vándormadár" Murphy (legutoljára Testament). Szvsz a második verzió jobb lenne.

A Maiden június 7-i koncertje már biztos, helyszín PeCsa szabadtér. Június 3-án pedig ők zárják az idei Dynamo fesztivált.

Európában Metal 2000 néven csinál nagyobb fesztiválokat a Maiden, és a tervek szerint Rob "Metal Is Dead" Halford is ezeken lép majd fel új bandájával, ami már nem ipari/NIN zene, hanem heavy metal méghozzá a korai Fight/Painkiller vonalon.

A szépet bucskázott P.Lost meg a pletykák ellenére sem oszlik, ám visszakeményednek a Draconian vonal felé.

Előzmény: dr.bundy (224)
Blindmouse Creative Commons License 2000.01.08 0 0 260
Részletezd kicsiiit.. imádom a szaftos sztorikat :))
Előzmény: X (259)
X Creative Commons License 2000.01.08 0 0 259
YETI: Aki azt az oldalt készítette, az egy reménytelen eset. Akkora egy szerencsétlen nagy senki, hogy rosszul vagyok tőle. A haverjairól már inkább szót se ejtenék. Csak a gyerek fikázásáról lehetne egy jó tartalmas hp-t készíteni, de az ilyennel inkább nem is érdemes foglalkozni:)))

Üdv

YETI Creative Commons License 2000.01.08 0 0 258
Ellátogattam a "bedobott" oldalra és felmerült bennem néhány gondolat. A képeknek valóban van humora, szerintem ezt a rajta szereplők is kétségtelenül elismernék. A képaláírások viszont elég visszataszítóak és személyiségi jogi (gusztustalan ember, buzi, igénytelen részeg disznó) szempontból elég aggályosak is.
Egy apró javaslat az oldal tisztlet készítőjének, ha már arra pazarolja az idejét, ilyen remek website-ot készítsen, próbálja meg a hozzáfűzéseket mellőzni vagy gördülékenyen, humorosan megfogalmazni, mert ez így elég gyökér.

Rossz Hold klet föl...

Előzmény: Törölt nick (251)
YETI Creative Commons License 2000.01.07 0 0 257
Egy kis plusz a LL féle infohoz:

Első körben kis mennyiségben, tesztjelleggel, de már Japánba is jutott a Mood/Power Hungary anyagból.

Rossz Hold kelt föl...

Előzmény: Törölt nick (221)
YETI Creative Commons License 2000.01.07 0 0 256
Ló nincs, így páncél sincs rajta.
Harcos van, de halott.
Szikla van (nem domináns), de a köd lemaradt.

Nézegesd meg egyszer tényleg nagyon pofás.

Rossz hold kelt föl...

Előzmény: SOWHAT (210)
iLane Creative Commons License 2000.01.07 0 0 255
1. Nem adtam fel
2. Ha valaki begepel valamit es elkuldi azt tovabbra is orommel veszem
3. L.L.-t ugyis megkerdeznem mielott kiteszek a webre barmit is
4. Cikkeket nem akarok digitalizalni
Előzmény: Törölt nick (253)
iLane Creative Commons License 2000.01.07 0 0 254
1. Nem adtam fel
2. Ha valaki begepel valamit es elkuldi azt tovabbra is orommel veszem
3. L.L.-t ugyis megkerdeznem mielott kiteszek a webre barmit is
4. Cikkeket nem akarok digitalizalni
Előzmény: Törölt nick (253)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.07 0 0 253
iLane,
me add föl ilyen könnyen. Kicsit konceptualizálni kell a problémát, aztán itt közösen kitaláljuk a legüdvözítőbb megoldást, munkamegosztást lerendezzük, s mindjárt nem egyedül dolgozol. Minthogy nekem elég szórtan van meg régi mhh (de baráti körben viszonylag sok), szívesen beszállok, bár inkább a nyers file-ból access adattábla készítése áll közelebb hozzám. A Recognita meg szvsz a teljes cikkeknél segíthet, bár nekem 600dpi-s nyomtatóval hófehér papírra nyomott TNR fonttal is kínlódott, nem tudom, egy "színes háttéren fehér betűk" cikkel mit kezdene. És ne felejtsük, Supertzar beleegyezése nélkül ez egy kicsit anticopyrályt mozzanat (na, ha ő is megkapja a honlaphoz, biztos nem sírna érte).

Rh-

Előzmény: iLane (252)
iLane Creative Commons License 2000.01.07 0 0 252
Tolem ugy is csinalhatod, de nekem nincs Recognitam, megaztan nem az egesz szoveg kell, csak a cimek, szoval utana meg szerkeszteni kell. De latom senkit nem erdekel nagyon ez a tema, supertzar se mondott semmit, hogy lenne nekik ilyesmi. Akkor megcsinalom magamnak... :(
Előzmény: wice (244)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.06 0 0 251
Coool, betegre röhögtem magam, ez tényleg nagyon jó! kommentár nélkül is ütősek a képek, de így együtt remélem Supertzar szerint is elmennek az elképzelt "humor" rovatba (ja, és köszönöm, hogy minden várakozásomat fölülmúló elképzeléseket adtál a mhh honlaptervről). Főleg a Pom-Pom "koncert után megvárhatlak" taglózott le. Azt azért hozzá kell tenni, eljöhet még az idő, mikor a CoF is mulatságos külsőnek számít majd (a külső, nem a zene).

Rh-

Előzmény: mrbungle (250)
mrbungle Creative Commons License 2000.01.06 0 0 250
http://www.extra.hu/rokktatak/
wice Creative Commons License 2000.01.06 0 0 249
hm, ez igy tulajdonkeppen maris szimpatikusabb. sot, esetleg az olvasok is kuldhetnenek be magukrol regi es mai kepeket... meg a szerkesztok is :-)
Előzmény: supertzar (245)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.01.06 0 0 248
Tudod, legszebb öröm a káröröm... Egyébként ez talán nem igazi fika, ha nem fűznek hozzá semmilyen kommentárt.
Előzmény: req (247)
req Creative Commons License 2000.01.06 0 0 247
Nosza! ;] Fikázni jó!!! :]]]]]]
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.01.06 0 0 246
Jajaja!!! Ez jó ötlet! Ez tetszene! Do it!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!