AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
chlodwig essark egy kultikus alakja a hazai metal életnek, szerintem azonnal újjá kéne alakulnia.
Summer Rocksra példul milyen lenne? Szerintem azzal mindent vernénk :-)))
ja igen, es a multkor talaltam a neten egy kepet, amin phil anselmo clodwig essarknak oltozve pozol, corpsepaint, meg minden, hat, azota erte egyenesen rajongok, mondhatni, igy, kulon, phile'rt.
Ugyan már, nem eszik olyan forrón a kását ezek a metalhammer fiúk, szeretetből mondják, love is all you need, az új Pantera belsőn is ez van a fotó alá írva.
Üdv Rokko,
A Nativity In Black II valamikor az év közepén jön ki a jelenlegi tervek szerint, de az artwork már tényleg rég elkészült. Új kiadót csinált Sharon, ehhez új terjesztési szerződést kötött - tehát nem Sonys lesz a lemez - , vagyis a hátteret építgette. A lemez szerintem mindenhol nagyjából egyszerre jön majd ki.
Mellesleg az Iommi szólóalbum reklámját is láttam már tavaly nyáron valami amerikai Ozzys kiadványban.
jo-jo, az igaz, csak hat ugye elegge megrettentem a mostani hm dompingtol es gondoltam mar ok is??? de nem. mazsanyi koszikla gurult le...
tuparnakon ulve varom mar az uj lemezt!!
egyszeruen kibirhatatlan lesz ez a par het...
Szerintem a heavy metal zene gyökere mondjuk Sabbath és oda vissza is nyúltak :-)
A Revolution Is My Name inkább Cowboys From/Down, mint bármi, amit a Cowboys óta csináltak. Akkora Sabbath/Trouble/Zep témák vannak benne, hogy kész.
Szól, mint állat!
Remélem, a lemez végig ilyen Cowboys/Down/Vulgar vonal lesz!
Egyébként van még egy új nóta, az Immortally Insane, ami az új Heavy Metal filmzenén lesz. Az amolyan lassú, higgadtabb, groove-os téma, de Anselmo ott is énekel.
Pan-fuckin-tera!
Letoltottem, meghallgattatott. Kicsit megremultem, mikor mohohoben olvastam, hogy visszanyulnak hevimetalig... Aztan megnyugodtam. Phil dallamosabb helyenkent, inkabb a Down-ra ut, Vinnie Paul meg megint nemnormalis temakat ut. Riffileg tipikus Pantera, de huzos, otletes, szerintem jobb lesz az uj lemez, mint az utso volt. Meglassuk...
Zérovics,
Mivel a Without Face-é egy hosszabb játékidejű EP, bármilyen jó is, nem akartuk HP-zni.
Ráadásul egyből azzal jöttél volna, hogy miért van tele a HP Hammeres cuccokkal, nem?
Így aztán UN javaslatára félmegoldásként a Sokkolók végére került az extrák elé.
Szóval, nem a minőség döntött, hanem az, hogy EP.
A levelekről meg annyit, hogy ha hiszed, ha nem, egyetlen olyan sem jött, hogy ez de szar ötlet, minek csináljuk, miért nem jó nekünk a Szigeten a Harangozó Teri!
Legalább az újságban legyen már kis önajnár, hamár itt úgyis mindig csak lelketlen, klikkesedő gazemberek vagyunk! :-)
wice,
Mámegin' ez a Blindmyselfezés! BlindGergő így is utál minket, ne báncsad mán itten őtet!
...remélem, a nemsokára elkészülő Stonehenge videoklip rácáfol erre... Mindenesetre profi stáb csinálja, megírt forgatókönyv, digitális trükkök, és a dalhoz (Between Two Worlds, lásd a Power Hung/a/ry-n) méltó hangulat jellemzik majd, ha elkészül.
Remélhetőleg egy hónapon belül a MetalBoxban mindenképp látható lesz majd.
szerintem, ha a jovo havi korabban jelenne meg, mint az ehavi, akkor mar megjelent volna. :-) (bocs, ilyenek akkor jonnek belolem, ha nagyon pihent vagyok, v nagyon faradt. esetunkben az utobbi.)
a without face az a banda, amit neha lehet latni a zuzdaban, fekete-feher klip, lany iszonyu batortalan hangon intonal vmit, aztan bejon vmi srac is, es fahangon magyaraz vmit borzalmas angol kiejtessel? es az a klip koncepcioja, h senki se mozdul tobbet, mint egy haromnapos hulla? mert akkor igazad van, ez telleg iszonyu eros...
egyebkent tegnap adtak uj blind myself klipet, ott is az volt, h ulnek a sracok karosszekben, es olyan enektemakat, amelyekhez eltorzult pofa es kidagado nyaki utoer a minimum, olyan arckifejezessel adnak elo, mintha egy csomag cigit kernenek a trafikban. miert? miert? miert ilyen zerus itthon a vizualis fogekonysag? par jo otlettel, meg egy nyolcmillis kameraval olyan klipeket lehetne rittyenteni, h ihaj, errefol meg mindig az "hulyen allunk, es ugy teszunk, mintha zenelnek" jatszik?
Hello!
Remélem a jövő havi korábban jelenik meg!
A sokkoló korongok rovatban nem csak a Hangpróbás bandák szoktak szerepelni? A Without Face mégis ott van. Tényleg: miért nem fértek bele a hangpróbába? Iszonyatosan erős anyag.
A Summer Rocks 2000-es levélgyűjtemény kissé az önajnározás kategória...
Szemétségnek tartom, hogy a news-ban Kerrrrry King csak két képen látható. Azzal az aranyos szakálkájával úgy néz ki mint Runcájsz.:))
Egyébként kiváncsi vagyok az új lemezre, bár szerintem a Diabolust nehéz lesz űberelni.
Richy, milyen a prágai QR koncert kritika. Remélem állat. Egyáltalán benne van?? Meg mikor lehet kapni a Hammert "vidéken"?? Vagy prosztó az ujság elosztó?? :-))
Supertzar: a decemberi amerikai Metal Hammer-ben volt egy Ozzfest fotó, amin a fesztivál egyik háttérvásznán, vagy min (pont Ozz mester állt előtte), a Nativity In Black II-t reklámozták.
Ezek szerint ott már nyáron beindult volna a promóció, és megy a reklám? Ne adj' isten, ott hamarabb jelenik meg?
Tudsz erről valami bővebbet?
Mellesleg valóban kapható az újság, én is megvettem ma reggel.
Gratula hozzá, király!
Szilvás Gergely
Metalmánia
Rádió 7/Eger
Ui.: Ezt leírtam a Summer Rock 2000 topic-ban is, de: már 16 oldal kész van a műsor honlapján, természetesen folyamatosan bőnül az egész, s a mostani "dizájn" is profibbá lesz csinosítva, de akit érdekel, látogasson el a www.extra.hu/gerry212 címre.
Véleménynek örülnék, és előre is köszi!
Egy időre valóban felszívódtak a törökök, és úgy hírlik, már nem a Century Media-nál, hanem a Noise-nál van szerződésük.
Lesz új Pentagram lemez tehát, előbb egy EP is, de szerintem nyár közepe előtt semmi esély ezekre.
Állítólag valami katonai szolgálat is nehezíti az életüket.
Gündüz Gece!