AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Én például - Isten bocsássa meg! - a Countdown albummal szerettem meg a Megadeth-et. Azóta már kívülről fújom az összes anyagukat, de a Youthanasia már csalódás volt. Pont az a kiszámíthatatlanság, különlegesség hiányzott belőle szerintem, amit régen meg-megvillantottak. Ez a verze-refrén-verze-refrén-szóló-refrén dolog, meg a végtelen egyszerűség, középtempók átlagossá tették. Aztán a Cryptc writings detto, csak még kommerszebb lett. Az újat meg sem hallgattam az interjú után. Mondjuk valamilyen szinten kíváncsi lennék rá, előbb-utóbb biztos eljut hozzám.
Kedves Supertzar, M.o.-on, más országos médiumok hiányában ti CSINÁLJÁTOK A TRENDEKET!!!
Errol van szo :) Csak ki az a hulye aki beveszi hogy a Hammerfall(osz) cool ? :)
Lattam egy par amerikai ujsagot : Circus, Hit parader,Metal edge hat borzaszto szinvonalatan csak hype zenekarokrol irnak korn orgy ilyesmi, meg a magyar hammer is sokkal jobb akkor :)
A Countdown es a Youthanasia meg eleg jo, de azt azert ne mondjuk, hogy nem olyan nagy valtozas a korabbi lemezekhez kepest. A Countdown lemezzel indultak el egy mas (dallamosabb, tisztabb) iranyba, aminek vegul ez lett a vege...
ILane: Nem tudom, hogy lehet olyan albumokat nem szeretni, mint a
Countdown vagy a Youthanasia.
Szerintem nincs olyan nagy különbség, hogy ez ne tetszen.
PL-ről: Én imádom az összes régi lemezt(kiv.: Lost Paradise), de már
a One Second se igazi PL lemez, a Hostról meg nem hiszem,
uaz a Mackintosh írta volna, mint a régieket.
A "So much is lost"-tal sajnos igazat mondtak, sőt minden elveszett
belőlük. És amit koncerten művelt a Szigeten az a paraszt, hamis
Nick Holmes. Csak Aaron és Lee nézett ki normálisnak.
Dark zenének elmegy, de evvel a névvel ! ! !
Mustaine azota hulye miota normalis lett. A legutobbi interju letaglozott. Kb. hasonlo szinvonalu volt, mint a korabbi Lars Ulrich-os interju. Mustaine-t egyszeruen elkapta a bizonyitasi vagy es azt hiszi, hogy dollarban kell bizonyitani. Vegulis orulok, hogy Marty nem egeti tovabb magat. Lehet, hogy a kovetkezo lemezre nem is gitarost, hanem billentyust vesznek be a helyere. Egyebkent szerencsere mar tulvagyok a dolgon, a Rust In Peace utan szamomra vegetert a Megadeth sztori.
Supertzart meg tudom erteni miert akarja inkabb James Murphyt Pitrelli helyett. Jamesnek mar ugyis mindegy, a Savat meg nem kellene szetugrasztani...
Bar szerintem inkabb az van, hogy amig a Savatage pihen, addig Pitrelli kisegiti a 'Dethet, aztan majd keresnek egy alando gitarost. (vagy billentyust... :)
MARTY-LESS MEGADETH: Guitarist and Dave Mustaine cohort Marty Friedman
has parted ways with Megadeth and will not be completing the group's
current tour. In a statement, frontman Dave Mustaine says Friedman left
"to pursue other musical interests" and that the band was sorry to see
him go. Meanwhile, Savatage guitarist Al Pitrelli will fill in
temporarily.
Egy masik topicban elojott Ray Riendeau neve, aki jelenleg Rob Halforddal dolgozik az uj Halford lemezen. Basszgitaros a srac es a sajat anyagaba bele lehet hallgatni (mp3) a kov. cimen: http://members.aol.com/phatgroovz
Meglehetosen igeretes. Ha Halford ilyen arcokkal dolgozik, akkor lehet, hogy megjott az esze...
nem kenyerem az önreklám, de tegnap a ParaRadióban Kosinszky és Medvegy (Riff-Röff, Wigwam, nemzetkzi bulik szervezői) volt a vendég érdemes meghallgatni az adást szörfözés közben, mert tök jó dolgokat mondtak és egy csomó háttér infó sztori is előkerült.
cím:
http://para.c3.hu
a műsor címe Heaven And Hell és archívumból is lefülelhető akár fél évre visszamenően is
Tudom, hogy lerágott csont, de még egy hozzáfűzés a P. Lost témához.
Szégyen és gyalázat a Host HP pontszámai akkor, amikor a HP Extrában repkednek a 9, 10-esek olyan zene(?)karokra mint az Edda, Ganxxxsta Zoiii, Döpman, Ákos, Bikini, Deják Bill Nyuszi...stb.
Kedves Supertzar, M.o.-on, más országos médiumok hiányában ti CSINÁLJÁTOK A TRENDEKET!!!
Így van. Az MHH talán túlságosan is mérvadó Mo-n.
Kéne pár más lap is. Remélem, a Shock! és a Twilight
is lassan megerősödik.
Ja, P.Lost. Én is fanatikus vagyok, és ez a Host messze
nem olyan rossz lemez, mint aminek be van állítva.
Azért, mert nem a csak a torzító van felhasználva a
gitáreffekteknél, ez nem von le a lemez értékéből.
Ha már szóba került a Savatage, velük mi van? Jól eltűntek, pedig már az új lemeznek is ki kellett volna jönnie. Nekem nagy kedvencem a Savatage, a Ti érdemetek, hogy megszerettem, sokat dícsértétek Őket, ígyhát kimentem az E-klubos Koncertjükre. Hát az csodálatos élmény volt, Jon Oliva isten! Mikor kijött a Magellán album, volt ha jól emlékszem két cikk, azóta alaposan eltűntek.
OKÉ a zenekarokkal kapcsolatban nagyrészt igazad van, (bár én a The Burning Red-en több fogós számot is találtam, és nekem a P. Lost az örök kedvencem, még ha ilyen muzsikát is játszanak) de:
Ugye tisztában vagytok vele, hogy ti képesek vagytok a piacot úgy formálni ahogy nektek tetszik!
Lehet, hogy a P. Lost bucskázásához itthon, hozzájárult az is, hogy ti minden lehetőséget megragadtok, hogy belerugjatok az egyetlen magyar rock-médiumban.
Lehet, hogy a Korn azért futott be ilyen gyorsan itthon (hiszen a rádió/tv nem játszotta őket),mert pl. te szénné istenítetted őket. Ugyanez vonatkozik pl. a Hammerfall-ra.
Ti képesek vagytok kivégezni vagy befuttatni egy csapatot!
dr.bundy kérdezte (igaz, kicsit korábban, de hát lassú vagyok, mint a St.Vitus):
"Én csak egyetlen kérdéssel zargatlak (ha szabad).
Miért van az, hogy az általatok egykoron agyonistenített zenekarokat (Korn, Machine Head, Paradise Lost, Metallica, Megadeth) az utobbi időben halálra cikizitek, szénné alázzátok, és ott pöttyentetek el gonosz megjegyzéseket velük szemben, ahol csak tudtok?"
Talán mert nem jó jel, ha
A, az eredeti zenei világod átmosott, mainstreamhez igazított változatával akkora popsztár leszel Amerikában, hogy már azt is elfelejted, merre van Európa és max. a bandád dobosa hajlandó interjúzni Európában az új albumhoz, de ő is csak annyit mond: yes, no, maybe…
B, ha rajongóid számának csökkenését azzal próbálod megállítani, hogy felugrasz az ami hip-hop/metal trendre, majd egy gyenge és erőltetett Police feldolgozással akarsz bejutni az ottani rádióba, miközben az új albumon egyetlen igazán ütős nóta van.
C, ha szép óvatosan át akarsz menni Depeche Mode tribute csapatba, miközben két gitárosod tétlenül bóklászik a színpadon.
D, ha dobosod arra büszke, hogy a cucca csak porosodik a sarokban, majd pedig koncerten képtelen rendes tempóban elnyomni a régi dalokat.
E, ha új albumod dalainak jó részét a menedzsereddel írod és mindenáron rádiósikereket akarsz, közben meg azon morfizol, hogy miért nem mondjuk Megadance a bandád neve.
Azt hallottátok, hogy a jelenlegi turné végén Marty Friedman minden bizonnyal kiugrik a Megadethből? Két utód került szóba, az egyik Al Pitrelli (jelenleg Savatage), a valószínűbb pedig James "Vándormadár" Murphy (legutoljára Testament). Szvsz a második verzió jobb lenne.
A Maiden június 7-i koncertje már biztos, helyszín PeCsa szabadtér. Június 3-án pedig ők zárják az idei Dynamo fesztivált.
Európában Metal 2000 néven csinál nagyobb fesztiválokat a Maiden, és a tervek szerint Rob "Metal Is Dead" Halford is ezeken lép majd fel új bandájával, ami már nem ipari/NIN zene, hanem heavy metal méghozzá a korai Fight/Painkiller vonalon.
A szépet bucskázott P.Lost meg a pletykák ellenére sem oszlik, ám visszakeményednek a Draconian vonal felé.
YETI: Aki azt az oldalt készítette, az egy reménytelen eset. Akkora egy szerencsétlen nagy senki, hogy rosszul vagyok tőle. A haverjairól már inkább szót se ejtenék. Csak a gyerek fikázásáról lehetne egy jó tartalmas hp-t készíteni, de az ilyennel inkább nem is érdemes foglalkozni:)))
Ellátogattam a "bedobott" oldalra és felmerült bennem néhány gondolat. A képeknek valóban van humora, szerintem ezt a rajta szereplők is kétségtelenül elismernék. A képaláírások viszont elég visszataszítóak és személyiségi jogi (gusztustalan ember, buzi, igénytelen részeg disznó) szempontból elég aggályosak is.
Egy apró javaslat az oldal tisztlet készítőjének, ha már arra pazarolja az idejét, ilyen remek website-ot készítsen, próbálja meg a hozzáfűzéseket mellőzni vagy gördülékenyen, humorosan megfogalmazni, mert ez így elég gyökér.
1. Nem adtam fel
2. Ha valaki begepel valamit es elkuldi azt tovabbra is orommel veszem
3. L.L.-t ugyis megkerdeznem mielott kiteszek a webre barmit is
4. Cikkeket nem akarok digitalizalni
1. Nem adtam fel
2. Ha valaki begepel valamit es elkuldi azt tovabbra is orommel veszem
3. L.L.-t ugyis megkerdeznem mielott kiteszek a webre barmit is
4. Cikkeket nem akarok digitalizalni