AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Szerintem nem. Hogyha Fanfan 13 többlényegű, akkor még jól is szórakozhat.
Ez nem ide tartozik, de azért valamilyen szinten mégis. Még anno a középiskolámban a falra volt írva:
Ha Istenhez beszélsz, akkor imádkozol, ha Isten beszél hozzád, akkor skizofréniás vagy. :)
Blind Myself téma : Én is olvastam a mostani Wantedet és nem értem Gergőt.Az management mindent megtesz értük plakát, hirdetés voltak többször is a MHHba Superztarek tenyleg tamogattak oket.Mit akar ? Rockstar lenni ilyen zenével nem lehet szelesebb piacot megcelozni.Akit erdekelnek a Neurosis fele zenek ok mar ugyis ismerik a zenekart: kész a hazai piac megtelt.Ha meg pénzt is akar keresni menjen a Picasso branchbe garantált regular airplay a danubiasnal.Ha meg zeneileg no more compromise akkor meg ne akarjon bekerulni a Mahasz top 10be, a kettö egyutt nem mukodik, még a vilaghires Neurosis se él meg szerintem zenélésböl.
Lenne egy nagy kérésem / kérdésem. 1000%-ra érzem, hogy le fogtok menni megtekinteni az áprilisi őrlést a szomszédokhoz (Hate Eternal/Vader/Immortal/Cannibal Corpse/Vomitory/...), és azt is gyanítom, hogy a Milán Peti bácsi illetve a Bedlam Úr lesz a 'kiválasztott'.
Kérdésem a következő : nem tarthatnék -e az említett kollegákkal útjukon, mivel Doug Cerrito és Erik Rutan Istenek munkásságát - ha már a Suffocation berkein belül nem is tudom, de - a Hate Eternalban meg szeretném tekinteni.
Csak 2 megnyilvánulás:
1.:Ádám barátomnak is üzenem,hogy eccer pont a MEX-es Madival röhögtünk azon,hogy 25ezer környékén lesz egy lemez nullszaldós és pont az Akelás(R.I.P.)Katona LAci mondotta volt,hogy egy teltházas Pecsa Szabadtér után még ő tartozott 13ezerrel...
2.:Alapvetően 3 dolgot hiányolok a rokkzenéből Amblokk:Normális hangszeres tudás(segítene egy picit elszakadni a sablonoktól,na nem veszettül túlképezve,mert az is uezt eredm.Engem kifejezetten ingerel,mikor valaki azt mondogatja,hogy a rockzenébe ez elég,meg az is,hogy félhamis,meghogy leszerepelt gitáros basszusozik,és uazt a 2 kvintet fogdossa,sziggorúan pengetővel jáccva,mert a normális játékhoz már legalább 2 hónapos tudás kéne),ötlet,nameg az alapvető zenei alázat hölgyekurak!!)aa.
A félreértések elkerülése végett én is elhatárolódom a MHH-től, nem konspirálok a Blind ellen, max. kedvesen mosolygok a "nagy" terveken, és szurkolok nekik azért is, hogy valaha egy daluknak legalább 1 perce elérje a hőn áhitott Neurosis színvonalat ... Addigra én is remixeket fogok készíteni a Pitchshifternek, meg a Nine Inch Nailsnek, meg mindenkinek akit szeretek ;)))
No mindegy mostmár ugyis a lenézett "lúzör" szintre kerültem én is :)))
supertzar: Akkor hová szállíthatom a műszemet? Átvételkor kell zsetonokat pengetni, és ha nem vagy komplítli szetiszfájd, akkor manibek garantí is van.