Keresés

Részletes keresés

Kátai Tamás Creative Commons License 2000.01.31 0 0 386
Üdvözlégy, Crowe!
Előzmény: crowe (385)
crowe Creative Commons License 2000.01.31 0 0 385
Hi!
Remélem, sikerül hozzászólnom... Úgy értem, friss vagyok itt, mint a tegnapi harmat (és nem Hartmann). Egyébként MHH csak ma jött, nem mi akartuk így, bár biztos a nyomda se' direkt csinálta. Wice-nak: honnan a pokolból ismered Te az én lelkivilágomat?! :) Amúgy azt akarom mondani, hogy voltunk múlt hét hétfőn Prágában Queensryche koncerten!!! Életem 2. legjobb koncertje volt (az 1. persze a Psychotic Waltz). Iszonyú intenzív volt, örülnék, ha 41 évesen fele annyi energiám lenne, mint Geoff Tate-nek. Ő az isten!!! Itt a set-list, s hozzáteszem, hogy az új dalok élőben csudamód sütöttek, úgyhogy még annak is tetszett a koncert, akinek a Q2K nem.
Intro
Revolution Calling
Speak
Falling Down
Damaged
Empire
Liquid Sky
Spreading The Disease + Electric Requiem
The Right Side Of My Mind
When The Rain Comes
Breaking The Silence
I Don't Believe In Love
Jet City Woman
Sacred Ground
Breakdown
Walk In The Shadow
-
Silent Lucidity
The Needle Lies
Eyes Of A Stranger
Burning Man
Meg aztán voltunk a Szt.Vitus katedrálisban is. Gothic rulez! Gyönyörű volt, komolyan. Ja, iLane: köszi, már kaptam egy másik Xibalba CD-t.
Ennyit mára. Speak The Word!
Előzmény: wice (375)
req Creative Commons License 2000.01.31 0 0 384
Hun a pravdám, gazembörök?! ;] Bjodapjesten aránylag kevés MHH-hoz lehet hozzájutni csengő magyar zsetonokkal. Mos' mér'?
Wágner úr Creative Commons License 2000.01.30 0 0 383
Há' kaptam, hogy tegyem be ide nektek, én meg bepakoltam, na.. mer'hogy Egy Pofa Sörér' bármilyen aljasságra képes vagyok :))) Egészség!
Előzmény: mirror_of_god (381)
X Creative Commons License 2000.01.29 0 0 382
supertzar: Az előző hozzászólásomat még kiegészíteném 2 jeggyel a feb. 29-i bulira...:)))
mirror_of_god Creative Commons License 2000.01.29 0 0 381
Kedves Super!

Miért nincs még mindig újság?

Wágner úr!

Magának honnan van borítója?

MOG

YETI Creative Commons License 2000.01.29 0 0 380

Egy koncert az MHH szervezésében (a Progfeszt folytatása)

2000 február 19.
Viking Klub

HEAVY METAL 2000 Fesztivál

délután ingyen:

Dark Blade
Morpheus
Kharon
Distalis
Zymotic

este belépővel

Obstruction
Stainless Steel
Falanx
Fekete Sereg
Cross Borns
Dying Wish
Demonlord

A belépő egy válogatás kazetta, melyen aZ ÖSSZES BANDÁTÓL VAN egy-egy nóta.

Jegyek hétfőtől: Viking Klub, Hammer Zenebarlang, Metal Patkany Kaposvár, Dublin Gate, Nephilim, Szabó Gábor Győr, Red Dragon - Tatabánya

YETI Creative Commons License 2000.01.29 0 0 379
Szórom a hamut...

Bár nem nekem kéne.

Metalbox ügyben helyzet a következő:

A január 27-i műsor vendéggel, több új klippel, nyereményekkel, stb elő volt készítve a részünkről, de a TV-ben még átalakítási (építészeti, nem zenei) munkát folytak. Így a műsor indítását (remélhetőleg csak) 1 héttel eltolták, és mindezt közölték velem csütörtökön du 4-kor. Én pedig csak most tudtam az infót ide csatolni (All Hail To Elender Supernet!).

Tehát mégeccer szori mindenkitől aki fennmaradt és szar popot kapott a beigért fém helyett.

Uaarrrggghhhhh.... :()

YETiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

SOWHAT Creative Commons License 2000.01.28 0 0 378
Fafara: Na akkor hogy is áll az a februári Blind myself/Ignite Usa tour ? :)
( turpi ) Creative Commons License 2000.01.28 0 0 377
Igy keprol ez az eddigi legszebb MHH borito. Congrat
Wágner úr Creative Commons License 2000.01.28 0 0 376
wice Creative Commons License 2000.01.28 0 0 375
a www.musicbox.hu-n mindenesetre meg mindig vmi lovebox van kiirva, bar lehet, h telleg ez a musor cime, ismerve uzseka lelkivilagat. aztan biztos csak gathering videok mennek majd egesz ejjel. :-)
Előzmény: supertzar (368)
wice Creative Commons License 2000.01.28 0 0 374
[off]
ne cikizz :-)
[on]
Előzmény: Fafara (373)
Fafara Creative Commons License 2000.01.28 0 0 373
Miert vagy kotyagos? Nem izlett a sajtburger? :)))
Előzmény: wice (371)
Terra K Creative Commons License 2000.01.28 0 0 372
Supertzar!

Mit tudsz az új AC/DC-ről azon kivül, hogy George Young a producer? Esetleg hallottál már valami részletet a lemezből? Az érdekel konkrétan, hogy jobb-e mint az előző, és van-e olyan színvonal, mint pl. a Back in Black?
Hány számban játszik Kerry King az új Pantera-n? Van más vendég is? Fémes a lemezcím. :-)

Előzmény: supertzar (365)
wice Creative Commons License 2000.01.28 0 0 371
jo, ne mondjatok semmit, megneztem, csutortok ejfel, nemtom, me'rt hittem, h pentek. bocs, kisse kotyagos vagyok.
Előzmény: wice (370)
wice Creative Commons License 2000.01.28 0 0 370
hogyhogy tegnap? nem pentek ejfel? v akkor ez most pentek 0.00, v 24.00, v mi van? reggel, v este?
Előzmény: SOWHAT (366)
X Creative Commons License 2000.01.28 0 0 369
supertzar: Fekete Zsolt (a könyvelőnk) aki a mellettetek lévő házban lakott, meg egy suliba jártatok, meg az öcséd haverja volt stb.. üdvözöl Téged:-)))
Akkor hétfőn nyit a Hammer? Mert ha igen, akkor számomra már csomalgolhattok és számlázhattok 1 Therion CD-t, meg 2 Anathema koncertjegyet; délután beugrom érte:))
supertzar Creative Commons License 2000.01.28 0 0 368
Nálam sincs Musicbox, de úgy tudom, vmi miatt csak jövő héten indul az éjszakai metalkodás.
Majd Yeti mester beszámol.
Előzmény: SOWHAT (366)
DaemonLaz Creative Commons License 2000.01.28 0 0 367
Könyörgöm, legalább a Vikingbe vigyetek újságot, OK?! :)
SOWHAT Creative Commons License 2000.01.28 0 0 366
Valaki irja már le milyen videok mentek a musicboxba tegnap ! Lehetöleg minnél többet.
supertzar Creative Commons License 2000.01.28 0 0 365
Sziasztok!

Március 21-én új Pantera album Reinventing The Steel címmel, de egy új nóta, az Immortally Insane a Heavy Metal című kultfilm második részének filmzenéjén is szerepel tőlük.
Február 28-án pedig itt az új AC/DC, a Stiff Upper Lip.

Flynn,

A Betray a bajor gót metal Darkseed énekesének projectje, amit a Megaherz gitárosával csinált.
Javasolnám a www.darkseed.com-ot, ott biztos van infó vagy link.

Előzmény: Flynn (364)
Flynn Creative Commons License 2000.01.27 0 0 364
MICSODAA!??!?! 1 napos lesz a Dynamo? Egyszer akarok elmenni, hát nem elfuckják a bulit?!
Francba.

Más:
Nem tud valaki linket, vagy infót adni az új kedvenceimrôl? Nevük: Betray My Secrets

Előzmény: supertzar (357)
DaemonLaz Creative Commons License 2000.01.27 0 0 363
Hi!

Ha lesz MHH, akkor a Vikinben (Nyugatinál) tutkó lesz. Emellett gyanítom, hogy visznek még az Elektromos Krokodilba a Blahához, meg a Határ útra a Headbangerbe. Amúgy ne éhezz még annyira, ahogy őket ismerem késnek pár napot.
Nem baj, annál nagyobb katarzis lesz olvasni a jövő héten! :)))

Csá Dae

Előzmény: Törölt nick (362)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.27 0 0 362
Emberkék, milyen lemezboltokat tudtok, most, hogy a Há' Mer' Barlang zárva, ahol holnap lesz möhöhö?
Életbevágóan fontos lenne, éhezem... :-)
DaemonLaz Creative Commons License 2000.01.27 0 0 361
Hail and 666 to all!

Szóval pénteken Pesten MHH, no erre kíváncsi leszek! Azt majd éghet a feje a Vikinges srácoknak, hogy ígérgetnek! :))))

Mindenesetre mi bizakodunk

Üdv

Dae

Előzmény: supertzar (360)
supertzar Creative Commons License 2000.01.27 0 0 360
Szia Tamás!

Úgy néz ki, hogy pénteken mennek a lemezboltokba az újságok, szombaton pesti újságosoknál, hétfőn nem pesti újságosoknál (gy.k. vidék).
Hacsak...

Előzmény: Kátai Tamás (358)
YETI Creative Commons License 2000.01.27 0 0 359
Kedves X,

sorry, az ötlet ősi magyar HR emlék bekattanása volt (Mister X).

Javasolni pediglen nemhogy lehet, de baromira örülnék is kívánságoknak, javaslatoknak, sőt anyázásoknak is.

Belehallgatásra elsősorban a Kosinszkys és a Moodos műsort ajánklanám azok sikerültek úgy, ahogy mindenek kéne.

Mégeccer botsánat

Mélységes tisztelettel:

Mr(s)Yeti

Előzmény: X (356)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.01.26 0 0 358
Super!

A hétvégén számíthatunk új MHH-ra vagy majd csak a jövő héten?

Előzmény: supertzar (357)
supertzar Creative Commons License 2000.01.26 0 0 357
Dynamo fesztivál ügyben vannak friss hírek, bár annyira nem jók. A végső megoldásként tervezett helyszín sem működik, ezt sem kapták meg a szervezők, így aztán a három napos orgiának annyi. Most épp keresnek egy még újabb területet, de több, mint valószínű, hogy a fesztivál idén mindössze egynapos lesz, akárcsak régen.
Az egynapos bulit viszont mindenképp össze kell hozniuk, mert a Maidenékkel szerződést kötöttek június 3-ra. Így aztán könnyen lehet, hogy a Maiden és a Korn bulija egy napon lesz, ami a Maiden headliner státuszát tekintve nyilván újabb idegösszeomlást eredményez majd Kornéknál:-)))

Szombaton Agent Steel, Riot, és Anvil buli Bécsben. Nyugdíjas igazolvánnyal féláron lehet bejutni és még ingyen füldugót is adnak:-)))

Masters of Metal, Agents of Steeeeeeel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!