AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Hi!
Remélem, sikerül hozzászólnom... Úgy értem, friss vagyok itt, mint a tegnapi harmat (és nem Hartmann). Egyébként MHH csak ma jött, nem mi akartuk így, bár biztos a nyomda se' direkt csinálta. Wice-nak: honnan a pokolból ismered Te az én lelkivilágomat?! :) Amúgy azt akarom mondani, hogy voltunk múlt hét hétfőn Prágában Queensryche koncerten!!! Életem 2. legjobb koncertje volt (az 1. persze a Psychotic Waltz). Iszonyú intenzív volt, örülnék, ha 41 évesen fele annyi energiám lenne, mint Geoff Tate-nek. Ő az isten!!! Itt a set-list, s hozzáteszem, hogy az új dalok élőben csudamód sütöttek, úgyhogy még annak is tetszett a koncert, akinek a Q2K nem.
Intro
Revolution Calling
Speak
Falling Down
Damaged
Empire
Liquid Sky
Spreading The Disease + Electric Requiem
The Right Side Of My Mind
When The Rain Comes
Breaking The Silence
I Don't Believe In Love
Jet City Woman
Sacred Ground
Breakdown
Walk In The Shadow
-
Silent Lucidity
The Needle Lies
Eyes Of A Stranger
Burning Man
Meg aztán voltunk a Szt.Vitus katedrálisban is. Gothic rulez! Gyönyörű volt, komolyan. Ja, iLane: köszi, már kaptam egy másik Xibalba CD-t.
Ennyit mára. Speak The Word!
A január 27-i műsor vendéggel, több új klippel, nyereményekkel, stb elő volt készítve a részünkről, de a TV-ben még átalakítási (építészeti, nem zenei) munkát folytak. Így a műsor indítását (remélhetőleg csak) 1 héttel eltolták, és mindezt közölték velem csütörtökön du 4-kor. Én pedig csak most tudtam az infót ide csatolni (All Hail To Elender Supernet!).
Tehát mégeccer szori mindenkitől aki fennmaradt és szar popot kapott a beigért fém helyett.
a www.musicbox.hu-n mindenesetre meg mindig vmi lovebox van kiirva, bar lehet, h telleg ez a musor cime, ismerve uzseka lelkivilagat. aztan biztos csak gathering videok mennek majd egesz ejjel. :-)
Mit tudsz az új AC/DC-ről azon kivül, hogy George Young a producer? Esetleg hallottál már valami részletet a lemezből? Az érdekel konkrétan, hogy jobb-e mint az előző, és van-e olyan színvonal, mint pl. a Back in Black?
Hány számban játszik Kerry King az új Pantera-n? Van más vendég is? Fémes a lemezcím. :-)
supertzar: Fekete Zsolt (a könyvelőnk) aki a mellettetek lévő házban lakott, meg egy suliba jártatok, meg az öcséd haverja volt stb.. üdvözöl Téged:-)))
Akkor hétfőn nyit a Hammer? Mert ha igen, akkor számomra már csomalgolhattok és számlázhattok 1 Therion CD-t, meg 2 Anathema koncertjegyet; délután beugrom érte:))
Március 21-én új Pantera album Reinventing The Steel címmel, de egy új nóta, az Immortally Insane a Heavy Metal című kultfilm második részének filmzenéjén is szerepel tőlük.
Február 28-án pedig itt az új AC/DC, a Stiff Upper Lip.
Flynn,
A Betray a bajor gót metal Darkseed énekesének projectje, amit a Megaherz gitárosával csinált.
Javasolnám a www.darkseed.com-ot, ott biztos van infó vagy link.
Ha lesz MHH, akkor a Vikinben (Nyugatinál) tutkó lesz. Emellett gyanítom, hogy visznek még az Elektromos Krokodilba a Blahához, meg a Határ útra a Headbangerbe. Amúgy ne éhezz még annyira, ahogy őket ismerem késnek pár napot.
Nem baj, annál nagyobb katarzis lesz olvasni a jövő héten! :)))
Dynamo fesztivál ügyben vannak friss hírek, bár annyira nem jók. A végső megoldásként tervezett helyszín sem működik, ezt sem kapták meg a szervezők, így aztán a három napos orgiának annyi. Most épp keresnek egy még újabb területet, de több, mint valószínű, hogy a fesztivál idén mindössze egynapos lesz, akárcsak régen.
Az egynapos bulit viszont mindenképp össze kell hozniuk, mert a Maidenékkel szerződést kötöttek június 3-ra. Így aztán könnyen lehet, hogy a Maiden és a Korn bulija egy napon lesz, ami a Maiden headliner státuszát tekintve nyilván újabb idegösszeomlást eredményez majd Kornéknál:-)))
Szombaton Agent Steel, Riot, és Anvil buli Bécsben. Nyugdíjas igazolvánnyal féláron lehet bejutni és még ingyen füldugót is adnak:-)))