Keresés

Részletes keresés

Kátai Tamás Creative Commons License 2000.02.03 0 0 446
Minek oda gitáros?
Előzmény: Werewolf (445)
Werewolf Creative Commons License 2000.02.03 0 0 445
Sziasztok!

Szerintetek mi van ezzel a Mustaine fickóval?
Totál kiakadtam, mikor olvastam, hogy kirugták
Marty-t. Utoljára akkor váltogatta igy a tagokat,
mikor még narkózott. Nehéz lessz egy ilyen kaliberű gitárost találnia végleges tagnak.

Kátai Tamás Creative Commons License 2000.02.03 0 0 444
Ez így van! Ez a lehetőség sokkal többet ér pár ezer forint benzinköltségnél.
Előzmény: ( turpi ) (443)
( turpi ) Creative Commons License 2000.02.03 0 0 443
akar. nagyon sok olyan banda van aki nagyon szivesen elvallalna, csakhogy kapjon egy kis publicitast.
TMW Creative Commons License 2000.02.02 0 0 442
Sziasztok!

Turpi hozzaszolasa kivaltotta belolem, hogy ket honap utan most mar ne csak olvasoja, hanem hozzaszoloja is legyek a topicnak.

Turpi!
Sok magyar banda ingyen is elvallalna a fellepest... Kar erte. 2000 ember, 2000Ft-os jeggyel, ki tudod kalkulalni a bevetel nagysagrendjet?
A magyar zenekarok meg meg a benzinkoltseguket is maguk fizessek/fizetik?!?!

adamskij Creative Commons License 2000.02.02 0 0 441
Hát én máris tudok egy olyan magyar bandát, aki ingyen elvállalná a fellépést.
Mindenki tippelhet, kire gondolok... :-)))

Tényleg nem ártana egy keményebb (death/black) banda a többi mellé,
én az Emperort javaslom. Ők legutóbb Lengyelo.-ban voltak, ahol csak
kelet-európai zkr-ok léptek fel.

Előzmény: ( turpi ) (440)
( turpi ) Creative Commons License 2000.02.02 0 0 440
Szentem magyar bandak kozul nem csak 5-ot kene valasztani. Sok olyan banda van imho amely ingyen is elvallalna a fellepest. En Sear Bliss, The Art of Dethronement, CDT, Mood, Freshfabrik -ot irtam bar az utobbi helyett inkabb a Stonhenget kellett volna.
Kulfoldiek meg Napalm, MDB, Cannibal C, Immortal, Pantera
Csatlakozom Daemonhoz miszerint legyen vmi szelsoseges banda is black/death mufajbol.
Dulakh Creative Commons License 2000.02.02 0 0 439
Üdv mindenkinek!

Kábé milyen időtartományra van behatárolva Summer Rocks 2000 (mikor lenne, mennyi ideig, stb.)?

req Creative Commons License 2000.02.02 0 0 438
Libertine: A pontozás nem a nyomda ördöge, inkább a szerkesztőé. Nekem az bántja legjobban a lelkemet, hogy egyes magyar ékezetes betűk helyett csinos aposztrófok és egyebek vannak csak. MHH-csapat! Nem kellene lassan seggberúgni a tördelőt, hogy írjon már egy Word makrót, ami ezeket kijavítgatja? Beletelne vagy 10 percébe, ha nagyon lassú...
Summer rock 2000 -- a Cradle of Filth nekem is tetszene. :] Remélem, sok magyar csapat lesz, hogy bizonyíthassanak.
DaemonLaz Creative Commons License 2000.02.02 0 0 437
Nekem csak egy ötletem van a Summer Rocks 2000-el kapcsolatban : ha 5 külföldi banda lesz, akkor legalább egy death vagy black metal is legyen köztük, pl. HATE ETERNAL, Nile, vagy Cannibal Corpse illetve black metalbol pl. Cradle of Filth.
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.02.02 0 0 436
Buga Jakab...hol vagy?
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.02 0 0 435
Hm, ööö, hááát, nos, szóval csöppet sem önös érdekből (áááádehooogy) a STONEHENGE-et javasolnám a Nyárisziklák Kétezerre... :-)))
De jöhetne a Symmetry is, mert istenek!
Előzmény: ( turpi ) (433)
DaemonLaz Creative Commons License 2000.02.02 0 0 434
Hell-O and 666!

Hogy mekkora kedvencek a Hammer Records-os bandák, nemigaz... pl. Dark Clouds. Tényleg ennyire jók? Mondjuk élőben... Lehet, hogy ebben van egy kis 'irigység' is, mivel mi nem vagyunk sehol. :(

Amúgy azt én sem értettem, hogy a Milán Peti H. Enthroned kritikája alatt miért 10 pont van, de azt meg főképp nem, hogy Zubor Olly bácsi miért nem a lényegről ír. Pl. az Incantation vagy a Dismember anyagánál!

A tartalom most annyira nem jött be - nemcsak a korn miatt, kisbetűvel -, de így is szénné fogom olvasni.

Üdv mindenkinek

Dae

( turpi ) Creative Commons License 2000.02.02 0 0 433
na ki legyen meghivva a Summer Rocks 2000-re? Ki mit javasol?
Libertine Creative Commons License 2000.02.01 0 0 432
Üdv!

Valahogy zsengének érzem a friss MHH-t. De majd elmúlik :). A tördeléssel kisebb gondok vannak, a nyomda ördöge jóvoltából a Sokkoló Extrában egyes zenekarok 11, 12 vagy akár 13 pontot is kaphattak :)). (Milán Peti meg lehúz egy zenekart, aztán ott a 10 pont???) Megyek, én is alakítok egy együttest:)
Supertzar, az hogy lehet, hogy év közben fanyalogsz, 9-est adsz a Nightwish-re és az In Flames-re, most pedig a top 5-ben vannak a listádon! Ugye, hogy jó zenék? :)

a libertine

Fafara Creative Commons License 2000.02.01 0 0 431
Mikor ernek ra a sracok? :)))
Előzmény: SOWHAT (430)
SOWHAT Creative Commons License 2000.02.01 0 0 430
Crowe - rol jut eszembe tud valaki valamit a Danzig interjuban emlitett Crow 3 filmzenealbumrol ???

Fafara: Mi van akkor A Blind Myself Usa turnéval ? :))

SOWHAT Creative Commons License 2000.02.01 0 0 429
Crowe - rol jut eszembe tud valaki valamit a Danzig interjuban emlitett Crow 3 filmzenealbumrol ???

Fafara: Mi van akkor A Blind Myself Usa turnéval ? :))

wice Creative Commons License 2000.02.01 0 0 428
ez a z+-os szorosabbrafuzes nagyjabol hogy fog majd kinezni?
Mocika Creative Commons License 2000.02.01 0 0 427
Metalos Udv!

Nagy a csend. Na persze mindenmi möhöhöt olvas.:))
Megyek en is.

Moci

crowe Creative Commons License 2000.02.01 0 0 426
Haha, azon filóztam, ki lesz az első, aki kiszúrja a Neck Sprain-t (én voltam, de helyzeti előnyöm miatt). A nevüket én már régen jól írom. Azok a képek meg legalább jók. Jaj, az emberek mindig találnak valami kifogásolni valót :)))) Valaki panaszkodott a könyvekre: hát, van igazság benne, de tudod utoljára a '70-es években megjelent non-fiction-ökről elég durva lenne írni, meg elvileg ezek, amik bekerülnek, hellyel-közel kapcsolódnak a metalhoz. Persze relatív. Meg az örök kézmosó szöveg: úgysem lehet mindenkinek a kedvére tenni. Ami engem nagyon bosszantott, az az volt, mikor megvágták a Gyűrűk Ura "kritikámat" helyhiány miatt. Arról amúgy is húzós írni, hát még ha kiveszik a cikk felét... Na, de mi is emberek vagyunk, hibázunk, meg minden. És ha nincs is Neck Sprain koncertbeszámoló, LL azért megemlíti a koncertjüket a '99-es összesítőnél.
gyaq: mi van a List Of Siebennel?!? Erre van időd, egy telefonra meg nincs?! Hogy írjak így Benefícium-os könyvekről sokak bánatára a Média Radarban?! Jut eszembe, épp most olvasom a Rockinform-os Bánfalvitól a Marilyn és én c. könyvet. Olvasta már valaki? Érdekelne a véleményetek.
Itt van Szabó András a Without Face-ből. hírek következnek: van új basszusgitáros végre, Erdős Ákos a neve, fehérvári, meg egy új szintis is: Sárik Szilárd Ózdról (...), új énekesnő, András barátnője (:))), Kiss Júlia. Kész az új videóklip az I And I-ra (halld: Power Hung(a)ry), márciustól a Z+-on, meg gondolom a Metal Box-ban is látható lesz. Február 19-én Békéscsabán 5 zenekaros fesztivál lesz: Art Of Dethronement, Grimegod, Land Of Charon, Without Face, Even Song (lemezbemutató). Ja, hallottam is mindkét új anyagot (Without Face, Even Song), és mindkettő félelmetesen... jó :))) Tavasszal Face-ék a Dying Wish-sel turnéznak, lemezbemutató: április 15, Viking klub.
Mail & Thrill!
Előzmény: Fafara (422)
wice Creative Commons License 2000.02.01 0 0 425
igy elso blikkre a cipofuzo sokkal izgibb tema, mint az uj hammer.
na, azert a nin interju ott van.

ha makkoscipo, akkor az buco, a kispolgar-punk. :-)

Előzmény: araya (420)
araya Creative Commons License 2000.02.01 0 0 424
Olly kedvenc lemezétől majdnem padlót fogtam :DDDDD
Előzmény: vizihulla (421)
araya Creative Commons License 2000.02.01 0 0 423
Nem tudom ki lehet az a rejtélyes valaki aki a-nak írja alá a lemezkritikákat, szerencsére mostanában egyre ritkábban, de ő minden második kritikában kiosztott egy-két ilyen megtisztelő címet:))))))

ja amíg el nem felejtem:
...hell awaits

Előzmény: vizihulla (421)
Fafara Creative Commons License 2000.02.01 0 0 422
Csak feldobtuk egy kicsit a topicot! :)) Erdemes volt, rovid idon belul hozzaszolasok tengere erkezett a temarol! :))
lecsa-punk!
ON: telleg... hol van a Neck Sprain koncertbeszamolo, ha mar sikerult ket kepet is betordelni (persze vmi regebbi koncertrol...)? Es mikor tanuljatok meg rendesen leirni szerencsetlen zkr nevet???
Előzmény: araya (420)
vizihulla Creative Commons License 2000.02.01 0 0 421

Foszerkeszto ur nem tervezitek , hogy az ev legjobb lemezeinek mintajara

megvalasztjatok az elmult evszazad legjobb lemezeit is ? haha

van tippem melyik embernel mi nyerne

Cselo - Ronnie James Dio valamelyik szuperlemeze
Uzseka - Nevermore : Politics of ecstasy vagy Queeensryche - Operation
foszerkeszto ur : Iron maiden - Killers
Yeti : Demonlord lemeze haha
Milan - Emperor - Anthems
KBP : fasz tudja talan Stuck Mojo vagy Meshhuggahhh - Contradictions C.
Olly - Masculbarnitate Incubreltation - Descendizeseding paralence

araya Creative Commons License 2000.02.01 0 0 420
Hát ez nem igaz!
Megjelenik az új hammer, erre lenézek a topicba, itt meg mindenféle cipőfűzőkröl esik szó:)))))))
Akinek makkos belebújós cipője van az milyen punk?
Inkább nem jobb lenne a hibákat keresgetni az új hammerben :))))
Deepfreeze Creative Commons License 2000.02.01 0 0 419
És emléxik még valaki az égszinkék adidas cipökre. Akkoriban népcipö volt. Majd megőrültem egy olyanért de sosem volt :)
Fafara Creative Commons License 2000.02.01 0 0 418
Nosztalgia rulez! En meg amolyan nagymama mamusza tipusu cipofelet hordtam szinten UV szinu cipofuzokkel. Az se volt semmi...
Előzmény: wice (416)
Levike Creative Commons License 2000.02.01 0 0 417
Sziotok !

Eloszor irok ide, es egy kis kozvelemenykutatassal kezdenem.

Tegye fol a kezet, aki szerint felhaborito, ha igaz amit rebesgetnek, hogy a juniusi Maiden koncert PeCsa, vagy E-klub szintu helyen lesz...
Botranyos...a klaszikus Maiden nem kepes betolteni egy MTK stadiont legalabb minalunk ?

Igaz ez ? Emberek, hagyjatok ezt ?

Levi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!