Keresés

Részletes keresés

falco Man Creative Commons License 2021.02.16 -6 0 981

Sőt akkor a te olvasatodban ha egy profi sportoló megsérül 2 hónapnál tobbre azt el kell

kuldeni ? Nem sok játékos játszana az NBA-ben.  :)

Előzmény: nForce (979)
falco Man Creative Commons License 2021.02.16 -7 0 980

Szoval akkor szerinted Evant is el kellett Volna kuldeni ket éve mert megsérült ? Sőt Beni szerződését is fel kellett volna bontani mert 3 éve sajnos megsérült a döntőre ? Ezekután inkább én csendben maradnék. De tudom meg fokozni: Benkenek a műtétje után is távoznia kellett volna Szolnokról ha maradni akart volna? Engedd el ezt a témát. :) 

Előzmény: nForce (979)
nForce Creative Commons License 2021.02.16 0 4 979

Hogy ki szokott hülyeségeket írni, abba szerintem ne menjünk bele. Ha egy játékos 45 napja képtelen pályára lépni és edzeni, az laikusként is elég gyenge tárgyalópozíció egy szerződésbontásnál. Turnert meg ne hasonlítsd a kedvencedhez, nála nem azt látták a csapattársak, hogy törölköző pörgetésért veszi fel a fizetését tavaly óta. 

Előzmény: falco Man (977)
falco Man Creative Commons License 2021.02.16 -3 0 978

Arról nem is beszélve, hogy nézd meg az Albanal, hogy reagáltak a csapattarsai Turner elküldésére. Egy új légiós ugyanúgy megbonthatja az egységet.

falco Man Creative Commons License 2021.02.16 -4 2 977

Mert szerinted Andersonnak nem kellene fizetni ha elmenne? Az új legiosnak kellene fizetni a négy millios játék engedélyét, lakás, kaja, utazás, premium. Ezek nem plusz pénzek ? Ekkora

hulyesegeket ne írjunk azért. 

Előzmény: nForce (976)
nForce Creative Commons License 2021.02.16 -1 2 976

Egy új igazolásnál sok minden másról nem tudsz beszélni, mint előéletről és elért eredményekről. Ezek alapján ez a játékos extra. 

Az 5. légiós meg nem feltétlenül plusz pénz, ha Anderson helyett hozzuk, vagy ha az ő fele fizetéséért, ami állítólag vissza lett véve a sérülése idejere. Én bíztam a vezetőség döntéseiben, de azért a nyári 4 légiósból januárra csak lecseréltünk kettőt, 1 a bajnok csapat tagja volt, nem zsákbamacska, a 4. meg kockásra ülte a seggét a kispadon az elmúlt hónapokban.

Sokkal nagyobbat bukunk pár milliónál, ha nem lesz BL indulás jövőre, ezt kell megérteni.

Előzmény: Törölt nick (963)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.16 -3 0 975

Miért? Azt sokan kitaláltátok magatoknak (illetve volt jóindulatú ember, aki ezt terjesztette), de mi volt a valóságalapja?

Előzmény: splity24 (974)
splity24 Creative Commons License 2021.02.16 0 0 974

Azert Vrsajkot  ne keverjuk ide. Sokan tudjuk neki miert volt maradasa de ez mar leragott csont. 

Előzmény: Jr. Benitez (973)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.02.16 0 0 973

Ha Andersonban nem bíznánk, már léptünk volna. Egy név : Denis Vrsaljko..... Részemről téma lezárva, szerintem 3 nap múlva arról beszélgethetünk hogy bravúr kell.... 

splity24 Creative Commons License 2021.02.16 -3 0 972

Nem csak Te hanem joparan.

Velemenyem szerint ha talalnanak egy szponzort aki az 5. legiost fizetne biztosan hoznank egyet. 

De ev kozben csereltunk legiost, hoztuk Kellert es szerintem jelen pillanat nincs penz 5.legiosra. A szokasos varosi penz gondolom most nem tud mukodni igy el kell fogadni, hogy ennyibol kell megnyerni a bajnoksagot. 

Előzmény: zizou0005 (971)
zizou0005 Creative Commons License 2021.02.16 0 4 971

Igen, főképp én voltam felháborodva, sosem tagadom.

De ... viszont ha mindezek körülmények ellenére ennyi pénzt mégis beleöltek a csapatba, akkor szerintem ez az 5.légiós erre a pár hónapra már csak morzsácska lenne az eddig betett pénzek mellett.

Én így gondolom.

Előzmény: splity24 (970)
splity24 Creative Commons License 2021.02.16 -2 1 970

Itt paran ev elejen fel voltak haborodva, hogy minek szorni a penzt. Most meg hirtelen milyen fontos lenne szamukra egy 5. legios. 

Orszagos szinten ugyan ez a helyzet! Mindenki arrol beszelt, hogy ez egy ertektelen bajnoksag, nem lesz dicsoseg megnyerni. Aztan elkezdett mindenki cserelgetni, 5. legiost hozni. 

Nem vagyunk sztem gyengebbek ezeknel a csapatoknal, talan most vegre ossze is tudunk allni, Barac is egyre hasznosabb lesz. 

Anderson meg ha nem lenne bevetheto nem hinnem, hogy nem lepnenk ez ugyben. 

zizou0005 Creative Commons License 2021.02.16 0 4 969

"Az meg a legrosszabb gondolkodásmód, hogy "azon a 8-10 millión már ne múljon". Akkor soha nem lenne vége a pénzköltésnek, ha mindig így gondolkodnának."

Bocsánat, csak így tudok idézni.

Azt gondolom jelen esetben vége lehetne ezzel a pénzköltéssel, hisz már csak 1 légiós hely kiadó, ezután már nem lenne kire/mire költeni.

Én azt mondom, hogy Isten óvja a csapatunkat a sérülésektől, és az alapszakasz 2.helytől ... mert bármelyik bekövetkezne elúszik a bajnokság.

Előzmény: Törölt nick (963)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.16 0 5 968

Egy szó mint száz, amit mi szurkolók várnánk a csapat háza tájáról!

1. A beígért interjú Andersonról, hogy tudjuk mire fel ez a hatalmas bizalom irányában, hogy bírni fogja-e a márciusi majd a play-off ritmust a kupát is beleértve(3nap3meccs!)

2. Tervben van-e 5.légiós látva a riválisok igazolásait, vagy pedig idén nem teszi lehetővé a büdzsé ezért ne is agyaljunk ezen, hanem fogadjuk el hogy okkal nincs 5.légiós! 

Előre is köszi!

(kb ezt 3.alkalommal kérem a klubtól szerintem....)

Savaria9700 Creative Commons License 2021.02.16 0 2 967

Olyan kérdéskörben, ami tudhatóan sok szurkolót foglalkoztat, az információk megosztása előnyös lenne. Egy ilyen szituációban, amikor testközelből nem láthatjuk a csapatot, hasonló módszerekkel lehetne a szurkolókat közelebb hozni a csapathoz. Főleg azok után amit idén művel a klub ,kommunikáció’ címszó alatt. 

Előzmény: Törölt nick (965)
falco Man Creative Commons License 2021.02.16 -4 2 966

Eddig melyik klubtól olvastál olyan kozlemenyt, hogy azért nem hozunk ötödik légióst mert nincs ra pénz ? Mert én meg senkitől sem.

Előzmény: Savaria9700 (964)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.16 -3 0 965

Andersonnal kapcsolatban valóban lehetne kommunikálni, bár én türelmes vagyok, biztos van oka annak, hogy ez így történik. Azt viszont nem értem miért kéne kommunikálni, ha esetleg nem akarunk ötödik légióst?

Előzmény: Savaria9700 (964)
Savaria9700 Creative Commons License 2021.02.16 0 3 964

Szánalmas, hogy lassan két hete tart a szünet, 11 nap múlva már kezdődik az újabb mérkőzés-maraton és még mindig nem hozták nyilvánosságra a beígért közleményt. Azt sem értem, hogy azt miért nem lehetett lekommunikálni, hogy milyen okból nem akarunk 5. légióst. Nyilván a klub is érzékeli, hogy a racionálisan gondolkodó szurkolók nagy része ezt nem érti. De jelentősebb kérdésekben ahogy látom hozzá kell szoknunk a kommunikáció teljes hiányához. Pedig ha van helyzet amikor nem ezt kellett volna csinálni a klubnak, az az idei év. 

Előzmény: Pick and Roll (957)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.16 -2 2 963

Az extra az, aki majd a pályán is az lesz. Azt gondolom erre Anderson (eddig) jó példa.

Szerintem egyszerű a képlet, hogy ha van pénz ötödik légiósra, akkor érkezni fog, ha nincsen, akkor pedig nem. Vagyis nem érdemes ezen keseregni. Az meg a legrosszabb gondolkodásmód, hogy "azon a 8-10 millión már ne múljon". Akkor soha nem lenne vége a pénzköltésnek, ha mindig így gondolkodnának. 

Ami viszont számomra érdekes, hogy Pór azt nyilatkozta az összes riválisuk hozott ötödik légióst. Szerintem rajtuk kívül ez csak az Albánál és DEAC-nál van meg. Most akkor a Falco vagy nem rivális számukra, vagy már tudnak valamit?

Előzmény: nForce (962)
nForce Creative Commons License 2021.02.16 0 7 962

Még jó, hogy ilyenkor már nem lehet extra légióst igazolni. Oh wait!

Vulcan0 Creative Commons License 2021.02.16 0 1 961

Csak nehogy az legyen, hogy Gasper bízik a csapatban és a végén mégis elhasalunk. 

Előzmény: falco Man (960)
falco Man Creative Commons License 2021.02.16 -5 0 960

Igazából egyszerű ám a képlet: Ha azért nem hozunk ötödik légióst mert nincs rá pénz, akkor tenyleg semmi értelme ezen aggódni. Ha pedig azért mert Gasper nem akar és bízik ebben a csapatban, akkor nincs okunk kételkedni benne. 

Vulcan0 Creative Commons License 2021.02.16 0 2 959

Irigylem az optimizmusodat és tényleg remélem, hogy igazad lesz és nem kell aggódni. Máshol már írtam. Az Olajnak is van 5 extra játékosa az 5 légiós személyében, és nálunk is van a 4 magyar+Bruinsma személyében. Ha esetleg Anderson huzamosabb ideig tud majd sérülés nélkül játszani akkor ez a szám kiegészül 6-ra. Meg hát persze kitudja, hogy az új gyerek beválik e az Olajban. Papíron az Albának is nagyon jó játékosai vannak és mégsem tudnak valamiért működni. Én bízok benne, hogy az Olaj felé tudunk majd kerekedni. Legutóbb, mikor játszottunk akkor leginkább a védekezésen úsztunk el. De Keller és Barac érkezése óta a csapat teljesen más képét mutatja a védekezés terén. A támadásunkkal pedi addig sem volt probléma. Szóval elég izgalmas rájátszásnak van kilátás. 

Előzmény: falco Man (958)
falco Man Creative Commons License 2021.02.16 -6 2 958

Abszolút nem aggódok amiatt, hogy a Szolnok és az Alba hozott ötödik légióst, nálunk ez az igazolás a Keller-Searcy csere volt. Valaki írta előttem, hogy a sérülésekkel ha van 12 fős extra kereted sem számít, elég visszaemlékezni a két évvel ezelőtti Olajra. Bő rotaciojuk volt, mégis elfogytak. Most is simán megtörténhet náluk, hogy kidol Subotic és Cakarun a szezon végéig. Ez sajnos elég szerencsejáték.

Az meg, hogy nem hozunk ötödik légióst mi is pluszban ha mondanom kellene valamit, akkor nincs ra pénz. Ezt sosem fogjuk megtudni. Bár érdemes a Polgármester ezelőtt heti nyilatkozatát megnézni, abból azért leszűrhető a válasz.  Az idei csapatunk így is bajnok esélyes, de a jövőre is gondolni kell. 

Pick and Roll Creative Commons License 2021.02.16 0 2 957

Szerintem semmikor sem lesz. Majd annyi lesz összesen, hogy "teljesen felépült, újra játszhat", és kész.

Hisz már ott el vannak maradva, hogy a sérülés típusát sem árulták el hónapok óta.

Előzmény: _Espada (954)
blackandyellow Creative Commons License 2021.02.16 0 3 956

"Anderson állapotáról mikor lesz olvasható a közlemény?"

A helyedben nem számítanék rá. 

CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.16 0 0 955

Nem, ő nem játszott ellenünk!

_Espada Creative Commons License 2021.02.16 0 0 954

Ez a Gibson az aki tavaly játszott BL-ben ellenünk?

Mivel a BB1 2 évvel ezelőttit ír.

Ha ő az, akkor fel kell kötnünk a gatyát.

Nem is arról lenne szó, ki az erősebb keret (még mi Andersonnal szvsz), inkább a következő a probléma:

Felépül Kyan jövő hétig? Szolnoknak könnyebb meccsei vannak, nekünk vízválasztók,ha második helyről indulunk playoffnak,ezt a Szolnokot pályahátrányból nagyon nehéz lesz megverni.

Bírók(Szalay), jó játékosok,stb.

Ha kicsúszunk (fáradtság miatt,sérülések),akkor ott vége a dalnak.

Ezért szorgalmaznám az ötödik légióst,ha nincs rá keret,akkor nyílvánvalóan nem.

Kissé orosz rulettezik a vezetőség,nem lennék a helyükben.

Anderson állapotáról mikor lesz olvasható a közlemény?

falcoszurker Creative Commons License 2021.02.16 0 6 953

Ha nem hozunk 5. Légióst konkrétan el úszik a bajnokság. Nem akarom elhinni, hogy ezt bevállaljuk így... 

Savaria9700 Creative Commons License 2021.02.16 0 1 952

Amennyiben nem hozunk 5. légióst mezőnyposztra, óriásit kockáztatunk. Elsősorban az egész szezonban sérült Anderson miatt, aki esetében én lehetetlennek tartom hogy ne sérüljön le újra a szezon hátralevő részében. Ezen felül a két legnagyobb rivális is élt az 5. légiós igazolás lehetőségével, ami után nemcsak a sérülések miatt kockázatos a jelenlegi szűkebb rotációnk, hanem mert minőségben a Szolnok kerete szerintem a ma bejelentett igazolással már előttünk jár. 

Előzmény: RJBarrett (948)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!