jah. a rendszeres teológiája, meg a rendszere... neki is elgurult a bogyó biztos. azért a Szentírás nem oly könnyű, csak az első párszáz pillantásra...
egyébként igen, teológiát végzek, esetleg kivégzek. az út? azt talán nem rántanám le a teológia szintjére
hát a Tillichet nem tartom vmi nagyra... volt szerencsém, jónagyot
A Burckhardt-féle könyvet én újonnan vettem. lecsaptam rá, mint tyúk a takonyra. alapműnek számít. szókincse? hát igen, de már edzett vagyok, muszáj, ez a dolgom.
Ajánlom 'Az Emlékezés Rózsakertjét' Al-Alawi-tól. emészhteőbb és gyakorlati tanácsokat ad.
azért viccesek az ilyen kijelentései, mert közben tagadta az Istent... mármint 1kő
Freud szimplán szexista kokainista volt, kellő szuggeszciós erővel, meg szabadkőműves barátaival a háttérben (B'nai B'rith tag volt, onnan hozta analízises technikáit, amik egyfajta ellenbeavatásként funkcionálnak) Darwin pedig több évtizeden át szenvedett, majd szenvedett ki, sőt a Fajok eredetét is visszavonta, csak már késő volt.
az ehhez hasonlatos infokat nem nagyon szokják emlegetni... vajh miért? ;-)
az hagyján hogy ki kockázik..de kinek jobb a marketingje?
mert EgyKő tud vmit a marketingről... az biztos, még a Freud-ot is ezüstéremre szorította...aki pedig még a "tudományát" is tudatosan beáldozta a hírnév oltárán. ld. hisztéria ügyi mániáját (nem volt hisztériás betege, de csinált egyet)
szegény Darwin nem annyira fotogén mint fentiek így neki legfeljebb bronzérem jutott
no, akkor itt a gond a szárazzal. mi férfiak sem szeretjük a száraz asszonyokat. hahaha csak a száraz bort, ezért száraz, illetve nincs 'a' humorunk.
egyébként 1-2 száraz fehérrel próbálkozhatnál, esetleg egy vörös merlot-val. tanács: szerezz 1 jóembert aki szereti a bort és ért is hozzá. 1-2 héten belül megkedveled a szárazat is.