Remélem, ma mind2 játékos jó formáját hozza és igazán szinvonalas, szoros mérkőzésen, sok szép frame után lát6tjuk Ronnie-t vigyorogni, + a csipáit törölgetni. :-)
Ding pedig kifejezéstelen arccal elteszi a 2. helyezésért járó pontokat. Nagyon veszélyes ez a fickó. Lehet őt nem szeretni, de elképesztő játékos lesz belőle.
Amúgy mondom, szerintem is hülyeség, hogy Ronnie direkt ront. Viszont az tény, hogy mindketten úgy játszottak tegnap, mint aki épp akkor kelt fel a délutáni szunyókálásból.
Igen, ezen én is martam az arcomat. Már mikor felülről mutatták az állást, akkor láttam, hogy belóg az a barna, de amikor "behajolt" a kamera, akkor tisztán látszott. Sztem ilyenkor a fórumos kérdéseket olvassák és azért nem javítják ki magukat. :P
Ez Ronnie O'Sullivan zsinorban negyedik Masters-dontoje. Utoljara Hendry volt kepes ilyen bravurra, hogy ugyanazon torna dontojebe zsinorban negyszer bejusson, de annak mar 10 eve.
Az elozo harom donto mindegyike emlekezetes: 2004 Paul Hunter vs Ronnie O'Sullivan 10-9, a nagy comeback 2-7-rol, "Plan B" meg minden 2005 Ronnie O'Sullivan vs John Higgins 10-3, a feher zaszlos meccs, Ronnie 3 centuryt es 7 tovabbi 70 feletti breaket produkal 2006 John Higgins vs Ronnie O'Sullivan 10-9, nagyon szoros meccsen 9-9-nel Ronnie frame ballt hibaz, John Higgins letakaritja a maradekot es a feketevel nyer
Ez lesz Ding Junhui negyedik dontoje. Eddig, ha bejutott, mindig nyert, es igazan meg nem szoritottak meg:
2005 China Open, Ding Junhui vs Stephen Hendry 9-5 2005 UK Championship, Ding Junhui vs Steve Davis 10-6 2006 Northern Ireland Trophy, Ding Junhui vs Ronnie O'Sullivan, 9-6
A dontore a szervezok uj snooker-nezocsucsot varnak, tobb mint 4000 ferohelyes a Wembley Arena. Szerintem nem telik meg, meg mindig lehet jegyet kapni (35 font/session).
Korábban írtam hogy fel kellene kötni a gatyeszt az "angolszászoknak", mert nagyon jól nyomja ez a kínai gyerek. Erre mi történik; ha ő rosszul játszik, pl Lee ellen az elején szörnyen!!!!, Akkor az ellenfél , jelenesetben Lee, őt is alulmúlja, hát így tényleg nehéz megverni, ha nem használják ki a hibáit. Na ő viszont könyörtelenül kihasználja a kisebb hibákat is. Csak nem tartanak tőle ????!!!!! Nagyon remélem, hogy Ronnie nem respektálja őt túlságosan ! De javulnia kell neki, hogy a dőntőt megnyerje. Nem lesz könnyű, de hajrá Ronnie !
Köszönjük Kovács Géza László a tegnap délutáni "szakszerű" kommentálást ! :-) De Kurucz , hogy-hogy nem szól rá szinte soha, ha eszevezsett hülyeségeket mond? " Direkt nem rakta el a könnyű pirosat Ding, inkább safety-t ütött" (barna jól láthatan belógott). Kurucz nem szól semmit. De folytatja: " Ding inkább megfontoltan türelmesen játszik". stb stb stb szép volt (már megint) KGL , inkább: kgl. :-)
Nem hiszem, hogy igaz lenne ez a "nem kedveli" teória. Legalábbis annyira extrém biztos nem a dolog, legutóbb, amikor kikapott Dingtöl (N.I.Trophy döntö?), úgy emlékszem nagyon szimpin és elismeröen nyilatkozott róla. Inkább kihívásnak kellene éreznie a Ding elleni meccset, és nagyon összeszednie magát. Végül is ki a fene képes megverni Dinget, ha nem ö? Ha a mai formáját hozza, akkor tényleg nincs esélye, de ha úgy játszik, mint a Higgins elleni fehér zászlós meccsen...
Szerintem ez hülyeség. Lehet, hogy nem kedveli, nem tudom, de hogy emiatt játszon rosszul, azt nem tudom elképzelni. Ronnie nem olyan. Főleg most, hogy a legutóbbi tornán úgy viselkedett ahogy, tutira be akart jutni a döntőbe, tök mindegy hogy ki ellen kell ott játszani. De ez meg csak az én véleményem. Lehet azért nem kedveli, mert félti a helyét:D Elvégre Ding is egy kiváló játékos és még nagyon fiatal. Szóval ha vkinek, akkor neki aztán nagyon szép jövője lehet, mert már a jelene is az.
A magyar Euro honlapján vki írta, hogy szte Ronnie direkt bénázik, mert nem akar játszani Ding ellen, mert állítólag köztudott, hogy nem kedveli. Erről mi a véleményetek? Mármint, hogy nem kedveli Dinget. Az sztem hülyeség, hogy direkt ront.
Ugye? Ezek a kis gyerkőcök mind egyformán gondolkodnak (meg ezek szerint ejtik a szavakat). Már a vége felé eljutottunk a "flúker"-ig vagy "fnúker"-ig vagy micsodáig. Aztán 3-kor leültünk nézni a Hendry-Ding mérkőzést. Hendry-t "Hembri"nek, Dinget meg következetesen Bingnek hívta. Hehe. Aztán mikor Ding lelökött egy pirosat, felkiáltott: - De ügyes ez a Bing! :D Olyat nevettem! Bezzeg Ronnie nevét elsőre megjegyezte... :)
Na jo, de jatszottal profikkal is? Mert Jimmy azert a jelenlegi formajaban is siman leverne szerintem az osszes magyar jatekost:) Szoval ez igazolna a korabbi allitast:)
Az 5 éves unokaöcsém felfedezte, hogy snookeres háttérképem van. Kérdezősködése miatt úgy döntöttem, itt az ideje bevezetnem őt a játék rejtelmeibe, úgyhogy elindítottam a CueClub-ot. Annyit már megtanult, hogy a kék 5-öt, a rózsaszín 6-ot, a piros 1-et ér, a fehéret pedig nem szabad belökni (bár ő mindig azt szeretné). A nevét is megtanulta: "núker". :D
Igen, emlékszem erre a mondatára. Attól, hogy Neil profi, még ember, szóval ő is hibázhat. Rosszul bontott, hát rosszul bontott. Akinek át kéne néznie a kékről való bontást, az mondjuk én lehetnék, az abszolút amatőr. Hehe... :)
De mennyire nehez ugy pontosan celozni, ha egy kis kanyar is van a feherben? Mert azert az meg a legnagyobbakkal is elofordul, hogy nem ott talaljak el a bolyt, ahol szerettek volna. Meg aztan van az is, amikor jo helyen talaljak el, szet is mennek a pirosak es megsem marad allas:)
Ha egy centit teved, az nem szerencse, hanem tudas kerdese :) En emlekszem az egyik bontasra, es ott az a tipikus hiba volt, hogy a pakk csucsan allo golyot felig talalta teli helyett Neil. Ebben az esetben a feher lecsuszik oldalra es az egyik sarkot fogja megtamadni (majdnem le is esett, a lyuk szajaban allt meg, nem maradt allas). Balszerencse inkabb az, ha jo helyen talal a feher, de nem marad loheto piros.