...egyébként volt nálam fémhulladéktelepről származó cca. 50x50 centis, arasznyi magasságú, súlyos, L vasból hegesztett, kadmiumozott váz amit ott vettem kilóra valamelyik akkor tákolgatott gépem vázának. Rajta szupercsapágyazott, vastag alutányér valami bevonattal, karok finom érintkezőkkel...
Ez úgy a 80-as évek végén lehetett, tíz év múlva jöttem rá hogy egy őswinchester maradványaihoz volt szerencsém. :))))
Fickó! Nincs véletlenül egy elfekvő PCIe-buszos, kétcsatornás SCSI vezérlőkártyád eladó aprópénzért?
Lett itt nekem két 300 gigás szervervinyóm, de kiderült, hogy szkazisak. Sok pénzért meg inkább vennék már valami kommerszet a terás tartományban, mint ezeket beüzemelni...
Olyan kávégépe mint ami nekem van, olyan senkinek sincs. Saját találmány. Egy majdnem új, de összetört jénai edényes amerikai hígkávéfőzőt kiheréltem (a jénai szelepet nyomott fel), aláteszek egy kávéspoharat benne egy púpos teáskanál nescaféval és megnyomom a gombot.
Ez a leggyorsabb vízforralás nescaféhoz, pár másodperc és bligy-blugy-szörcs, szakaszosan folyik a forró víz a kávéra. Amikor félig van a pohár akkor kész, felöntöm ugyanannyi tejjel és megy a mikróba mee a tej visszahűti.
Cukor nélkül, mert a napi 6-7 kávéhoz adott két-két kiskanál cukor rovására írtam hogy a plusz cukorfogyasztással együtt olyan sűrű lett a nyálam hogy már lenyelni is alig lehetett. És télleg, pár napon belül megszűnt a probléma. :))))