"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Nagyon helyes dolog, ha utánanézel, melyik országban vezetsz. Görögországban nem hatályos a mi KRESZ-ünk. Egyiptomban még annyira sem. Elvileg ugyanaz kellene legyen, de valójában nagyon nem az.
Nem azért dudálnak meg, mert bármilyen vagy, vagy bármit tettél, vagy tenni elmulasztottál. Azért dudálnak meg, mert ők dudálni akarnak. Ha nem akarnának, nem dudálnának. Hidd el! :-)
Nem. Azért dudálnak meg, mert egy jelentéktelen öreglány vagyok. Ifjabb hölgytársaimat leginkább nyáron előzékenyen hagyják a saját tempójukban andalogni, miközben kitett bájaikon legeltetik a szemeiket a kanok. De a 180 cm felettieket sem dudálják meg. Kifejezetten a gyengébbnek szól az erőfitogtatás ... Hiszen még annyit sem szólhatok, h a "kurvaanyádat dudáld meg te kreténállat!", mert akkor az addig nagyon siető "úr" kiszállna, és nem sajnálná az idejét egy jó kis agyabugyára ...
én nem teszek ilyet, mégis utálnak az autósok. Akkor is, ha szabályosan közlekedem. Semmi előzékenység, udvariasság, annak tudata, hogyha még ugyanoda tartunk is, én a lábaimon akkor sem érek oda előbb, mint ő a kerekeivel ...
Deee... a koporsóinkat egészen biztos, h egyikünk sem fogja lekésni ...
A mélyen tisztelt füldugós gyalogos , átmenetileg közlekedésre némileg korlátozottan alkalmatlanná válik . Se lát , se hall a dugójától , és még akkor is lelép a járdáról , ha egy szempillantással előbb pirosra váltott a lámpa .:-(
engem alapjáraton a vöröscsillaggal jelzett helyen szoktak éktelenül megdudálni, és fenyegetőleg megközelíteni ... de... repülni akkor sem fogok tudni, ha ennek hiányában agyvérzést kap az igen tisztelt autós ...
azt kifejtenéd, hogy miért hülye az a gyalogos, aki elsőbbségével élve áthalad a gyalogosátkelőn, egy mégoly türelmetlen embert is megállásra kényszerítve, mint Endrebá? Teháthogy ott, annak a gyalogosnak van jogosultsága átkelni, legyen bármilyen sietős az igen tisztelt autósnakénak ...
Ha minden hülyére rádudálnál , naphosszat nyomkurászhatnád a dudát . A nagyfaluban különösen sok van belőlük . Vidéken meg a 70-el cammogókból , akik miatt előzni sem tudsz az egy sáv miatt .
Egyébként azért sem értem a sajnálkozás okát, hiszen, ha bringával megyek át, akkor sokkal gyorsabban lehetővé teszem a jobbra kanyarodni szándékozónak a haladást, mintha elkezdek totyogni a zebrán. Teljesen illogikus, amit ilyenkor a sofőrök éreznek, hogy szeretnének elütni csak azért, mert én szabálytalankodom, és revánsot akarnak venni, meg akarnak regulázni, stb ... bringával hamarabb átkelek, mint gyalog. Az meg az én geciségem, hogy amikor nem tudok átjutni lámpa nélküli zebránál, mert nem állnak meg (hogy elérjék a zöldet :P ), akkor fogom magam, és lelépek, amikor is meg kell(!) hogy álljanak, és sántikálva, csigalassúsággal kelek át, eljátszva valamilyen mozgáskorlátozottságot, hogy ne verjenek meg, de kellő bosszúságot okozzak ... Viszont, ha valaki megáll, és megadja az elsőbbséget, akkor nagyon gyorsan átsietek, hogy ne tartsam fel útjában a szabálykövető, és udvarias sofőrt ...
am, ha egy kiskutyit megnyünyörgök, utána mindég csak azt akarja ...
egy, a gazdi jelenlétében megkötött baráccságra azér' sok ilyen kiskutya hajlik ... nem hülyék, hanem kutyik ... ők is tuggyák, mi a jó ... uakkor, ha őrző-védő szerepük van, akkor nem tanácsos ebbe belerondítani, az tény. Mint ahogyan uszítani sem etikus, sőt, ha jól tudom, bcs ...
Teháthogy a gyalogos átkelőt olyan sebességgel kell megközelíteni, hogy bármikor biztonsággal meg tudj állni. Ez a szabály! Természetesen jogod van neuronokat pazarolni nemtörődöm emberekre, de ebből egy rezdülést nem érez meg a szabálytalanul parkoló teherautó sofőrje, erről biztosíthatlak. Helyesen cselekedtél, én nem látok semmiféle idegállapotra okot adó mozzanatot benne.
közlekedésben, ha én átmegyek a gyalogosátkelőhelyen bringával a gyalogosnak zöldnél, és egy jobbra kanyarodó autó elüt, amennyiben elkerülhető lett volna a baleset, ki fogják rá róni az emiatti gondoatlanságot ... nem lesz felmentve azért, mert én eleve szabálytalanul bringával mentem át zöldnél a gyalogátkelőn ...