Egyébként a magyar erőemelés minden olimpián " kitermelne" Magyarországnak 3-4. olimpiai aranyérmet. Tudja ezt Aján Tamás a NOB tagja, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke is, de mivel konkurenciát lát az erőemelésben hát keresztbe tesz.
Nem a nézőkkel van a gond. Hanem a súlyemelőkkel akik hosszú ideje akadályozzák, hogy az erőemelés olimpiai sportág legyen. Olimpiai sportágként sokkal könnyebb lenne. Több médiaszereplés, több állami támogatás , több szponzor.
Most már talán világos, hogy sok versenyző miért hagyja abba. Ha nem tud máshonnan bevételi forrást szerezni akkor kénytelenek abbahagyni. A versenyzésből nem lehet megélni.
" Power és Fitness szaküzletem van, 20 világcég termékeit forgalmazom. Saját üzletemben az a célom, hogy eddig megszerzett szakirányú tudásommal segítsek vásárlóimnak, és a lehető legjobb terméket ajánlhassam." Hát Ő sem tud a versenyzésből megélni, pedig a világ egyik legjobbja.
Nem vagyok Laci, de volt egy Németh László nevű szövetségi kapitány. Egyébként a lenti versenyzőket ismerem. Závodszky Timi például volt mikor nagyobb összetett eredménnyel nyert Magyar bajnokságot, mint ugyanabban a súlycsoportban a férfi versenyző. A felsorolásba még nyugodtan beleteheted Mészáros Lászlót aki 280. kg-ba legalább 10-et nyomot bele, valamelyik sportágat népszerűsítő bemutatón.
"Egy igen nehéz kérdés következik! Laci kérlek, állítsd fel minden idők legerősebb hazai fekvenyomó csapatát mely 8 főből áll! (aktív és nem aktív versenyzők is lehetnek az álom csapatban)
Az erőemelésnek három fogása van és nem egy. Már nem vagyok versenyző, csak edzegetek. A mezőny összetétele és erőssége gyakran változott, egyébként azon múltak a dolgok, hogy éppen akkor a verseny napján ki milyen formában van. Ha érdekel keres egy edzőtermet és próbálkozzál meg vele. Vannak masters versenyek 40. év felettieknek. Én már befejeztem.
Tényleg, el is felejtettem kérdezni, hogy csinálod még a nyomást? Melyik évben volt a legnehezebb nyerni? Akkoriban mennyire volt erős volt az élmezőny?
Tehát akkor a kérdés ismét: közös szappannal mosakszol gyúrós helyek publikus zuhanyzóiban?" Aztán már az iránt érdeklődött, hogy Te közös szappannal mosakszol e egy edzőterembe. Nem normális.
Azt írtad mered remélni, hogy nem közös szappannal mosakszanak egy számodra meg számomra is ismeretlen edzőteremben. Erre kérdeztem, hogy köjálos vagy-e. Mert amúgy nem mindegy, hogy ott hogyan használják a szappant?
Ugyanaz a gyémánt most a Rain Internationalnál van, pedig én tudom, hogy évekkel ezelőtt a Rain Nutrition azóta megszűnt cégnél volt. Gyakorlatilag ugyanarról volt szó mint most. Bináris rendszer és egyebek.
Soha nem léptem be semmilyen MLM üzletbe. A Rain céget évekkel ezelőtt említette az egyik ismerösöm, de akkor még Rain Nutrition volt. Akkor az ismerösöm megadta a telefonszámomat gyémántotoknak Badár Lászlónak. Ő néhányszor felhívott, de nem találkoztam vele.