"Egy nemzet nincs megalázva azzal, hogy legyőzték, vagy ha aláírt - késsel a torkán - egy végzetes békeszerződést. Becstelenné válik azonban, ha nem tiltakozik, ha tönkretételéhez maga is hozzájárulását adja. Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás…"
(Théophile Delcassé, egykori francia külügyminiszter)
This is the ultimate brothel for voyeurs! At this unique brothel located in the Czech Republic, the Czech and Slovak ladies will service their clientele for free...
ismerem oket , meg a csaladunkban is van beloluk , ezert nincs baj veluk mert az en genjeim rulezolnak elnyomjak a rosszat es nemzetiesitik a nemzetietlen geneket pl unokakban
Öregapád koszos térdkalácsát. Hiszen akkor lenne ugye Brüsszel oszt beszéljenek franciákosul ! De hát szerencsére az ilyen nyakatekeredett, nemezetellenes csőcselék már kiveszőben Ájrópánkban.
Az , hogy romániában csalanak léptem nyomon nem igaz , a népszámlálási adatok hitelesek és senki sem hamisitja meg öket.
Románia a román emberek több gyereket válaltak mint a magyar emberek ennek köszönhetően lehettt ,, románositani ,, és úgyanezen okok miat bukott meg Erdély magyarositására tett magyar kisérlet.
A magyarság nem egyszerüen csak fogy hanem elfogy, bizonyos településeken.
Romániában a városok és falvak nagy részében a magyarság számbelileg is és százalékos arányban is fogy, Szalontán számbelileg fogy a magyarság arányaiban van egy kevés növekedés 57% ról 58 % százalékra javult a a magyarság aránya . Tehát amit leirtam az áll jószerivel alig akad olyan romániai település ahol ne csökenne a magyarság aránya .
Az ukrán történet semmi másról nem szól, mint az erőszakos orosz birodalomépítő törekvések jelenlegi újjáéledéséről, amelyeknek most éppen Putyin elvtárs - Orbán jelenlegi haverja - a megtestesítője.
Nem csoda, hogy lassan a lengyelek is megutálnak minket....
"több keresnivalója volt Kuwaitban, mint pl. az amiknak, mivel Kuwait Irak része volt. Éppen ezért Irak sohasem ismerte el Kuwait különálló államiságát."
Szaddam egyszerűen ki akarta rabolni a gazdag Kuwaitot - ennyi.
Csak ugye a rétorománt (aminek több, egymástól eléggé eltérő nyelvjárása van) nemigen használják, még a szövetségi törvényeket sem adják ki ezen a nyelven. Amúgy csak portugálul hétszer annyian beszélnek Svájcban, mint rétoromán nyelven.
"De a magyar vállalkozók már inkább Szlovákiába "vándorolnak" ki, mert ott számukra követhetőbb a helyzet és a szomszédban van!"
Nagyon helyes, ha a magyar vállalkozók Tóciában is vállalkoznak. Mindenesetre a többsége ott is Pozsony és környékét választja, már csak az infrastruktúra miatt is, mert az ország többi része eléggé lepukkant állapotban van.
"Miért nem ide jönnek vállalkozni a felvidéki magyarok, miért mi megyünk oda?"
Ha ez így van - én nem tudom -, annak az lehet az egyik oka, hogy a magyaroklakta részt Tócia, politikai okokból elhanyagolja, leszegényíti, nem ruház be olyan intenzitással, mint pl. a tótoklakta vidékeken. Ezért is jár át sok magyar hozzánk dolgozni, mivel a szülőföldjén nincs munkalehetőség...