33 százalékos népszerűséggel az első a politikai pártok közt a Jobbik, mutatta ki a felsőoktatásban résztvevők közt végzett kutatás.
A kutatás egyik munkatársa, Róna Dániel szociológus szerint egy párt, jelen esetben a Jobbik markáns előnye olyan jelentős ebben a generációban, amelyre csak a kilencvenes években volt példa: akkor a Fidesz volt felülreprezentálva a 15-29 éves korcsoportban. A Jobbik támogatottsága négyszer-ötször magasabb a 18–29 éves korosztályban, mint a 60 év felettiek körében,
Link:
http://index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
topiknyitó megjegyzése:
zsidókkal, izraellel, nácikkal stb. kapcsolatban van több kapcsolódó szaktopik, trollkodni, trollt etetni ott tessék!
Nehogy már előírd nekem, hogy mibe "brekeghetek" bele!
A Jobbikkal meg annyi a kapcsolatom, hogy mint eddig is, most is rájuk fogok szavazni, mert jobban és hitelesebben képviseli a nemzeti dolgokat, mint a Fidesz meg a ballibek együttvéve.
Ellenben te is a Fidesz szekerét tolid, még ha nem is vagy fideszes, legalábbis nagyon egy húron pendülsz, együtt lihegsz itt az Orbán-csicskákkal, ha a Jobbik besározásáról van szó.
Gyöngyösi, Balczó és a feltörekvő Jakab a lista első három helyén.
Nem is tudom, hogy melyikük építi majd Strasbourgban hatékonyabban, eredményesebben a Szebb Jövőt a retrográd Gyurcsányiné asszonnyal, a magyar Szargentíni asszonnyal karöltve.
Mind a három karizmatikus, pragmatikus, nagy formátumú politikus volt már itthon is, Balczózé meg már Strasbourgban is letett ezt-azt a Nemzet Asztalára.
Kíváncsian várjuk a fejleményeket és a politikai visszafejlődésüket.
Csak csettintenem kellett, és nyomban megjelent itt a két "fö" farhátkommandós, hogy épületesnek vélt diszkussziójukkal fárasszanak, untassanak itt minket.
Sajnos éppen ezek. És ezeknek is egy szavazata van, nem baj, hogy a hazát elveszejtik. Nagy részüket szerintem nem is érdekli. A többségük alacsony intelligenciájú Orbán hívő. Semmi nem számít nekik, csak a vezér boldogsága. A saját kenyerük, szabadságuk, megbecsülésük sem lényeges, akkor a haza hogy számítana? A Köpcös eltalálta kiket kell megcélozni. A kevés okosat csatlóssá tenni jól megfizetve, a sok butát meg hívővé.
Igazad van; én nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek ezen a nagy gonoszkodó buzgólkodásukon és fontoskodásukon. Gondolom remegő kézzel várják minden nap, hogy írhassanak valami szellemeset, illetve annak vélt hozzászólást ide, ezzel is segítvén nagy vezérük győzelmét. Egyszerű lelkek ezek, pont ilyenek kellenek a Fidesz-KDNP-nek.
Szegény csicskás-jobbágyok láthatóan parancsot kaptak (van aki két nicken is írt ma a parancs után, sőt nem is egyedül van), hogy minden csacsicskás eb ugasson a Jobbikra, mert nem egy intézet három mandátumot tart valószínűnek a részükre. (Köztük ez EU becslése is a három, ahol ugye a Köpcös ifjúkommunistái nem sokat tudnak belenyúlni a felmérésbe.)
Nem sokat kell velük törődni. Ugassanak csak! Szar idők, szar ebek.
"Aki normális, az már ezer éve mind a Fidesz-KDNP-re szavaz."
Aki normális VOLT, és a Fidesz-KDNP-propaganda meghülyítette.
Na, CSOKoltatlak, de azt is csak azért, mert olvasom, hogy hiányoztam. Bár ti egész jól megtöltitek itt a témát a hülyeségeitekkel - látszik is, hogy Fidesz-KDNP szavazók vagytok. :-)
Milyen érdekes, hogy itt a kampányhajrá, de a Neojobbik netes Farhát Kommandója enyhén szólva is inaktív itt.
Vajon hol van ilyenkor a "fö" hazafi, a kolbászmosó "2", az imaszőnyeges és a Kába-köves? Csak nem ők is aláírásokat gyűjtögetnek az esőben az Európai Ügyészséghez való csatlakozásunkért, mint oly sok más balliberális párt tagjai?