Jut eszembe! Valaki saját gyártmányú alkoholtartalmú finomságot ígért nekem (kóstolót) egy kötekedő ezüstszínű Orlandós. Ki is lehetett az? :))) :))) :)))
Rechnitzer Zoltánnak hívjál, ezt írta nekem, mikor kérdeztem a kulcsot meg tudják-e reparálni:
"Szia Iván! Szerintem igen, én jövő héten nem vagyok, ha sürgős menjen be az üzletbe és keresse Geszti Mikit,Ő fog segíteni. Már nem tudok szólni Neki, mert holnap szabadságon lesz."
Aki hasonló problémát írt a Daewoo klubban ott az derült ki, bejelölt egy olyan kedvezményt, hogy: KGFB + lakásbiztosítás. Mert van az is, az Allianznál.
Ez sajnos nem megfelelő magyarázat nekem. Igaz, csak átfutottam a cikket.
Kezdik az idegeim felmondani a szolgálatot annyi minden összejött mostanság. :-(
Szerencsére (kopp-kopp) most nem az Orlandóval van a probléma. A régi autóra normál "szabályok" érvényesek KGFB terén. Lassan kezd feltisztulni /csak számunkra/ a helyzet. Ugyanis 2 autó biztosítása ugyanannál a biztosítónál van. Ilyen esetben egyik autóra 10% kedvezményt adtak. Valószínű, hogy ez amit be akarnak hajtani rajtunk. A kötvényben még megadták a kedvezményt a régi kocsira, az új miatt, most viszont ki akarják fizettetni. Persze erről még mindig nem kaptam semmi tájékoztatást. Semmi reakció fax-ra, e-mailra.
A napokban megpróbálok személyesen intézkedni. Bár már nagyon unom, így lehetséges, hogy jövőre jogsi, biztosítás és rendszám nélkül fogok közlekedni. (nem, nem biciklivel!!!! :-D).
Csak úgy ahogy a kisssebbbsség csinálja. Nekik van eszük!! :-D
Az Edmond talált Veszprémben egy boltot a neten, amit megnéztem pénteken. Van pár kiegészítőjük az Orlando-hoz, csomagtér tálca, könyöktámasz, ajtóvédő perem és gumiszőnyegek, meg pár dolog még. Árakat telefonban vagy e-mailben mondanak, a honlapjukon sajnos nincsenek fent. Akció van náluk: csomagtér betét, ajtóvédő díszléc és peremes gumibetét együtt 30000 Ft. Az országban bárhová postáznak utánvéttel 1550 Ft-ért.
Természetesen nem az 1000 Ft-al van gondom, hanem az eljárással, ahogy fenyegetnek stb., holott inkább csak nekik kellene utána nézniük, hogy mit "toltak" el a nyilvántartásban. Hiszen kötvényen szereplő árat ők adták meg, ők vonták le a pénzt... Akkor miről beszélünk??
A Daewoo klubban is panaszkodott valaki, hogy kérnek pénzt még, hasonló módon. Lehet azonos a cég. Vagy a közvetítő levonta a jutalékát és az mint hiány jelent meg. Bármi lehet és annak az ellenkezője is.