A spanyoloknak az olaszok játéka fekszik a legkevésbé, a 2008-as überbrutál űrfocit játszó csapat is csak szenvedett ellenük és itt az első meccsen sem tudtak sok mindent kezdeni velük.
Simán szétgurigázzák a németeket megint, mint 4 éve az EB-n és 2 éve a VB-n, esélyük sem lesz, no és persze csak 1 góllal nyernek, egy tökunalmas meccsen.
A portugálokra is ez vár az elődöntőben.
A spanyolok most olyanok fociban, mint Federer volt jó sok évig teniszben, minden Grand Slamot megnyer, az ellenfelek izzadtak, csúsztak ,-másztak, lihegtek, Federer meg elegánsan mosolygott, meg se erőltetve magát.
A spanyolok meccsei mindig unalmasak, mint a jótanulók, teljesítenek és 1 góllal nyernek , az ellenfelet meg szétpasszolják,..unalom az egész és tré meccs, innentől kezdve nézni se érdemes,..ugyanígy 1 góllal verik a portugálokat és a döntőbe 1 góllal a németeket, és megvédik a címüket. Ennyi.
Unalmas meccsk lesznek és óramű tökéletes spanyolok, ...ez nem tesz jót a focinak.
Egyelőre számomra is eddig az az egyetlen klasszikus erről az EB-ről. Pedig a spanyol-olasz, portugál-dán vagy ukrán-svéd meccs az elején azt vetítette előre, hogy sok izgalmas és jó meccs lesz.
A portugál-spanyol lesz a döntő. Ha a portugálok továbbmennek, akkor a németeké az eb, ha a spanyolok, akkor meg az övék.
A portugálok játéka fekszik a legkevésbé a spanyolonak, a darabos németeket viszont ugyanúgy lesimáznák, mint az utóbbi években. A portugálok viszont hagyományosan szarok a németek ellen.
Azért a harmadik körtől, erősen visszaesett a színvonal, nekem speciel a 2. körös angol-svéd vitte el eddig a pálmát, mint a legjobb mérkőzés, nem tudom reménykedhetünk e még ilyen fordulatos, jó mérkőzésben.
A vasárnapi ebéd után a férj fogja magát, felölti a zöld-fehér ruházatát, Fradi-sapkát, Fradi-sálat és a többi elengedhetetlen kelléket, és nagy garral elindul a meccsre. A felesége hüppögve utána szól: - Jenő, te már nem is szeretsz engem ! Te még a Fradit is jobban szereted nálam ! Mire a férj: - Tévedsz, drágám. én még az MTK-t is jobban szeretem nálad.