Szerintem jobban jársz a nyúltenyésztés topikkal mert itt csak a Magyar óriásra vagyunk "kiélezve",ott meg mindenféle fajtáról megy a beszélgetés.De azért nyugodtan gyere ide is!:-)
Őt ismerem, voltam már nálla, de nekem azt mondta hogy az övéi német óriások!Arért szépek a nyulai de csak inkább tartja őket evvel azt akarom mondani hogy csak néha pároztat.amikor voltam nálla akor volt kb.10 anya volt, de csak 2 alatt voltak kisnyulak.
1 azt sem tudtam hogy megvették a szüleim mert akkor volt pont a szül napom!!!Ha tudom akkor biztos hogy nem hozom el!!Szívesen meg mutatnám az ott látottakat csak nem rakhatom fel ide a képeket! El küldjem emailbe??Múltkor küldtem e-mailt, meg kaptad?
Nem tudom! Az olyan embereket mint az a fickó Dunába kéne lőni!! Mert hülyének nézi a népet!!Azt mondta amikor ott voltunk hogyha nem találok idegen bakot akkor keressek német óriást és fedeztessem azzal!!!Mert ő így csinálta régen!!
Ezt egész biztos hogy nem hiszed el!!!!!!!!!!! Ami egyet szült, az köszöni szépen jól van és épített egy jó meleg fészket és 4 kicsit rakott bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ami elpusztult az ki szedtem és amikor vissza mentem már nyalogatta a kicsiket a jól bélelt fészekbe!!!!!!Normális ez????
Először:a fórumon tegeződés az alapjárat.Persze nem baj a magázás csak megemlítem.:-)
Kaptam egy telefonszámot,beszéltem már vele kétszer de nem egyformán beszélt ezért nem utaztam 260 km-t.Viszont ha te Hódmezővásárhelyi vagy és van kedved szét nézhetnél nála!
Ha esetleg jó nyulai vannak nekem is sokat segítenél!
Egyébként két bakom ugyan onnan való mint a te nyulad.Nézd meg az 1012-es hozzászólásomat,az utolsó 4 képen a bakok vannak.Az első és a negyedik amiről szó van.