Meg annyi, hogy itt a történet minden szereplőjével összefutunk nap mint nap.... képtelenség elfelejteni, kikerülni, félrenézni, lenyugodni.... na de erről enyit részemről
Hát barátom én meghúztam a határvonalat. És ez az eset sajna már átlépett a vonalon... olyan emberrel nem szívesen játszom, akit amúgy leköpnék, vagy azonnal átmennék az utca túloldalára....
Ezt a szezont már lenyomjuk így, de lesznek itt személyi változások a köv. bajnokságban az már atomfix...
jó ötlet, de nekem most kevesebb időm van ezekre is, próbáljuk meg a jövő hónapban, de csak ha Te is velünk vagy, egy jó négyes érdekében, csak ne bankrablás!!!
Amelyik síkon igazad van, az nem feltétlenül keresztezi az Index pókerbajnokság síkját. Ha mondjuk Fadlalat, Trigoria, vagy akár Ivánandrás kirabolna egy bankot, az semmiben nem befolyásolná a playoff-helyezését, vagy azt, hogy ki miért játszik vele a ligában. Véleménye persze mindenkinek lehet, de nem hiszem, hogy nekünk kellene a rendőrség, az erkölcsrendészet, vagy akár csak mások lelkiismeretének a szerepét eljátszani. Nagyon ingoványos talajra tévednénk ezzel. Hol szabod meg a határvonalat? Tiltsuk ki mondjuk Bigcilut, mert puskázott az államvizsgáján? Vonjunk le pontot Purunbagattól, mert mondjuk megtetszett neki Frajti? Nem vezet ez szerintem sehova, de legfőképpen nem szerencsés összekapcsolni a bajnoksággal.
Először és utoljára szóltam hozzá ehhez. Vezo itt nem rólad van szó elsősorban, vagyis sajnos te vagy ebben a sztoriban az áldozat, téged mindenki kedvel, és én személy szerint nagyra becsüllek, hogyha ennyire hamar és viszonylag zökkenőmentesen túl tudsz lépni rajta. De itt nem erről van szó. Vérlázító az (lehet ezzel egyetérteni és nem egyet érteni, ez csak vélemény) hogy egyesek mindent megtehetnek, és amikor még kéne akkor se tudják behúzni fülüket, farkukat. Persze ez elsősorban a pókerről szól, de én azt mondom ilyen "ember"nek semmi keresnivalója nem lenne itt ezek után szerintem. (ez is csak vélemény). De ha marad is, akkor is legalább csöndben. Az meg lassan röhejessé válik, hogy hiába vagyok még NB II-es Rumcájsz név alatt, kénytelen leszek majd vele játszani. Ezzel nem a szervezőket akartam kritizálni, csak erre is szerintem kéne valami megoldást találni. Köszönöm, hogy elmondhattam a véleményem! Imrek
Tisztellek téged! Rendes ember vagy. De nagyon nehezemre/ünkre esik ezen túllépni. Igazából képtelenség... Igyekszünk lenyelni a véleményünket itt a topicban, de amikor ezt a nyálverést látjuk épp ettől az "embertől", hát attól kinyílik a bicska....
De továbbra is próbálunk nyelni nagyokat - ha erre kérsz....
Szerintem nem lenne itt semmi beszólogatás, ha valaki(k)megtették volna, amit kell és nem jópofiznának, raknák a smiley-kat és játszanák nyugodtan a meccseiket. Utolsó, gerinctelen és ennél még sokkal durvább jelzőkkel megáldott "emberek" ezek.
Így van! A bajnokságnak csak jót tesz, ha mindig van pár új "meglepetésember". Ennél csak az lenne mégfontosabb, ha ezek az emberek hosszú távon is képesek lennének az egyenletes jó teljesítményre. Dehát ne legyünk telhetetlenek.
Jézusom... Majd visszatérünk erre a playoff végeztével. Ebben a pokoli mezőnyben nem nagy dolog bejutni a rájátszásba. Ezzel nem az említett hölgy és másik lény érdemeit kisebbítem, csupán az alapszakasz nem számít semmit.
Eszembe sem jutott megsértődni:) Nem szoktam és nem is tudok. Csak szeretek néha olyat beírni, amire 4-5 reakció kerekedik... és a beírás célja az volt, hogy játszunk:) Egyébként pont az jutott eszembe, hogy pont veled akartam a követkető bajnokit játszani , amikor is visszavonultál /lehet nem is így állnék ha akkor játszunk, mert ha kikaptam volna akkor, valszeg. tojtam volna bele az egészbe/ . Meglehetősen rapszódikus vagyok állítólag:) Vagy hideg, vagy meleg, a langyosat kiköpöm:) Ahogy ezt már Pál is megfogalmazta:) A lényeg, hogy sajnálom a bajnoki meccsünk elmaradását..