Én is azt írtam lejjebb, hogy húzzák egymást. A DK is nagy lendületet adott, bármennyire is kopott az értéke, az oroszok ellen nagy töltetet kell nekik adni megint.
Azon tűnődö, hogy van-e köze Marci hirtelen feljavulásának ahhoz, hogy Attila is beszállt, és egyszerre csak elkezdett közelíteni Marcihoz. Eddig Fucso volt A Magyar Férfi Teniszező azzal, hogy 150-200 között elvolt. Most meg egyszer csak veszélybe került a pozíciója, és rákapcsolt. Lehet, hogy csak az én agyalásom, de akkor is furcsa az időbeli egybeesés... (Bárcsak Timihez is elkezdene már valaki hátulról közelíteni, de erre egyelőre semmi esély.)
Balázs Attila: Salakon simán top100as, inkább ésszel játszik, mint erővel típus, jó nézni a játékát.
Valkusz Máté: Nagyon sokat volt sérült, alkata/kora alapján már régen top200 körül kéne lennie, de neki nem jött (még?) ki a lépés, nem látok előtte nagy karriert...
Piros Zsombor: Fejben rendben van, de alkatilag nagyon gyerekes még, nagyon rá kéne mennie a tömegnövelésre, és sajnos alacsony is a top teniszhez, 180 alatt alig van top100as játékos manapság... 17 évesen mennyit nőhet még?
Nekem Ati a kedvencem, de neki vannak korlátai így top100-as nem hiszem, hogy lesz. de a top150 is szép. legyenek hárman a 200-ban egy a 100-ban és én aláírnám
Aki egy kicsit képben van segíthetne nekem, mert imádom a teniszt főleg a férfit és tök jó látni, hogy mostanában vannak olyanok akikben van potenciál, lehet nekik szurkolni, de nem tudom, hogy kitől mit lehet várni.
Fucsoviccsal képben vagyok, de Balázs Attiláról, Valkusz Mátéról és Piros Zsomborról valaki kifejthetné, hogy mit lehet tőlük tudni, mit lehet várni meddig juthatnak. Mert pl. Piros hozzáállása az interjúk alapján nagyon szimpatikus, vannak eredményei junior szinten (ami sokat nem jelent), de nekem valamiért ő kicsinek tűnik amikor látom és ez szerintem korlátozhatja és a fizikuma is elég gyenge, de az legalább fejleszthető. Tőle például reális lehet egy top 100 esetleg top 50? Vagy ezt még nehéz megmondani?
Mátéról tudom, hogy egészségügyi problémái vannak. Belőle lesz még valaki? Rajtuk kívül van még valaki akit érdemes figyelni, mert legalább egy top 200as lehet?
Ez döbbenetes, ez hihetetlen, de mégis igaz, Ati győzött. Miket húzott meg a legjobbkor?! Egy tucat kalappal le előtte. Kíváncsian várom a sorsolást, tán este meg is lesz, de ami a lényeg megvan a főtábla!!!