Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.02.01 0 0 3382

Hát, ölég rég nem néztem és megmondom őszintén, össze is zavarodtam amikor rákukkantottam. :))) Azt hittem, hogy már annyira gyagya vagyok, hogy kiesett az életemből 3 hét és nem vettem észre. :))

Előzmény: Allia (3380)
fantaghiro Creative Commons License 2010.02.01 0 0 3381
Már biztos babázik :)

muzsa: sokat gondolok rád... ma tudsz meg valamit? Vagy holnap? Annyira szorítok !
Előzmény: Laurendilla (3376)
Allia Creative Commons License 2010.02.01 0 0 3380
Igen, holnap leszel 30 hetes. Nem alvás helyett kell nézegetni a táblát. :-P :-)
Előzmény: Törölt nick (3375)
Allia Creative Commons License 2010.02.01 0 0 3379
wow... hajrá! :-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.01 0 0 3378

Húú de izgi, lehet, hogy mostanra meg is érkezett a Baba? :))

Drukkolunk!

franciacsibe Creative Commons License 2010.02.01 0 0 3377
drukk!!!!
Laurendilla Creative Commons License 2010.02.01 0 0 3376

jeeee, lányok!

egy órája kb. elfolyt az összes magzatvizem :))))) még a 10 perces fájásokra várni kell, mert egyenlőre csak szolid összehúzódások vannak...

Törölt nick Creative Commons License 2010.01.31 0 0 3375

Allia,

asszem valami el van csúszva a táblázatban. Én holnap leszek 30 hetes.

Törölt nick Creative Commons License 2010.01.31 0 0 3374

Kíváncsi vagyok, milyen a táblázat első sorában lenni...

De látom kellemesen telik a várakozás ideje. Ez a lényeg!;-)

Drukkolok!!!

Előzmény: Laurendilla (3373)
Laurendilla Creative Commons License 2010.01.31 0 0 3373

Sziasztok,

jelentem még mindig egyben :))) bár végre tegnap éjszaka voltak jósló fájásaim. Összesen mondjuk csak 4-5 és kb. negyed óránként, mindez fél 3 körül, szóval örültem is hogy végre kikívánkozik a kislányunk - férjem is örömteli várakozással kérdezte, hogy indulhatunk-e már a kórházba. Aztán valahogy lenyugodtak a fájások én szépen visszafeküdtem az ágyba és azzal a lendülettel el is aludtam. Pedig esett a hó, és a Hold is extrém földközelben volt és már vártam, hogy reggelre meglesz. De nem... szóval délutánra marad a sex és a palacsintasütés :))))))))

39+2

MaMy. Creative Commons License 2010.01.30 0 0 3371
Te meg írhatnál a blogodba! ;-)
Előzmény: jophiel (3370)
jophiel Creative Commons License 2010.01.30 0 0 3370
Szia Mamy :-) Te is irhatnál nekem a lenti címre :-)
Előzmény: MaMy. (3369)
MaMy. Creative Commons License 2010.01.30 0 0 3369
Szia! :-)
Előzmény: jophiel (3368)
jophiel Creative Commons License 2010.01.30 0 0 3368
Szia,
én méhenkivüli terhességre kaptam ilyen kezelést az első lombikom után, elég hosszadalmas és kellemetlen. Metotrexát? Írj a jucus6 kukac gmail pont com címre, szívesen segítek, ha tudok. Sajnálom ezt a sok szörnyűséget, amin keresztül kellett menned :-(
Előzmény: Dusika34 (3367)
Dusika34 Creative Commons License 2010.01.29 0 0 3367

Sziasztok!

Tudom, hogy az én sztorim nem igazán illik ide, de nem találtam ilyen topikot.

Augusztusban lett újra egy pozitív tesztem (ez már a harmadik terhességem lett volna, az első kettő sem sikerült). Elmentem a dokimhoz aki ultrahangos vizsgálat után közölte hogy igen, megint sikerült teherbe esnem, de a baba nem mutat életjeleket, ezért be kell fejezni a terhességet. Elkeseredtem, tudtam már, hogy milyen tortúra vár rám. Ezt le is zongoráztuk augusztusban, két héttel a műtét után mentem kontrollra, minden rendben volt. Azt mondta, hogy az első mensim nem a megszokott lesz. Október elején meg is jött, de csak 3 napig tartott barnás kis pecsétlgetés volt.. Gondoltam ez a nem normális. Október közepén újra megjött, ua  barnás dolog volt, 18 nap után mentem el orvoshoz. Kiderült, hogy mola terhességem van. Ez egy olyan, eléggé ritka elváltozás, amikor a baba még a terhesség elején elhal, de a méhlepény elburjánzik, szőlőfürt szerű képződménnyé alakul. Az enyém ráadásul mélyen beterjed a méhfalba, ezért műtéttel nem távolítható el, mert félő, hogy a méh olyan mértékben sérül, hogy el kell távolítani. Még nincs gyerekem, ezt semmiképpen nem szeretném, ezért kemoterápiás kezelést kapok. Az elején arról volt szó, hogy 4 alkalom lesz, most már túl vagyok 3 kezelésen, de a javulás sajnos csak nagyon kis mértékű. :(((

Szeretném felvenni a kapcsolatot valakivel, akinek hasonló problémája volt/van és megbeszélhetnénk a tapasztalatainkat.

Allia Creative Commons License 2010.01.29 0 0 3366
A calcium nem sokat segít bőrgyógyász-allergológus szerint, bár nem is árt, inkább beszélj az orvosoddal, vagy próbálj egy fent említett szakembert keríteni, hátha tud fogadni soron kívül a terhességre való tekintettel. (én személy szerint a Mátyásföld klinikát ajánlom neked a saját jó tapasztalataim miatt)
Előzmény: Noncsi.. (3364)
Shiro Creative Commons License 2010.01.29 0 0 3365
Én úgy tudom, hogy Calcium mehet terhesség alatt, de erre is azt mondom, hogy inkább az orvosoddal egyeztess, lehet, hogy látni szeretné azt a kiütést
s.
Előzmény: Noncsi.. (3364)
Noncsi.. Creative Commons License 2010.01.29 0 0 3364
Sziasztok Lányok!
Most meg tele lett csalánkiütéssel a pocakom, és nagyon viszket. Már tusfürdőt sem használok, csak gyógyszertári mosakodókrémet. Szerintetek ihatok Calcium-Sandoz-t? Talán az segít. Vagy nincs valami ötletetek? Mindig elér valami nyavaja...
KisTiggrincs Creative Commons License 2010.01.28 0 0 3363
Nagyon drukkolok én is!
Előzmény: muzsa (3356)
muzsa Creative Commons License 2010.01.28 0 0 3362
nagyon köszi !!! :)
Előzmény: Törölt nick (3361)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.28 0 0 3361
Ismeretlenül is nagyon drukkolok nektek!!!!
Előzmény: muzsa (3358)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.28 0 0 3360
Köszönöm! De jó látni!:-)
Előzmény: Allia (3355)
anyóci Creative Commons License 2010.01.28 0 0 3359
Sziasztok kismamák!Bocsi hogy zavarkolódok.Ha van kedvetek és időtök nézzetek be a felesleges gyerekholmik fórumra.Kinőtt ruháinkat,játékainkat árulom kisbabáknak.A következő számú hozzászólásoknál találjátok:64150,64151,64162,64635,64636,64637
muzsa Creative Commons License 2010.01.28 0 0 3358
Noncsi sajnos nem mondanak semmit telefonban, mindenkit elhajtanak... hétfőn azért megpróbálom az orvosomat rávenni, hogy ő érdeklődjön, akkor már csak 2 nap kell a 2 hét leteltéhez...
Előzmény: Noncsi.. (3357)
Noncsi.. Creative Commons License 2010.01.28 0 0 3357
Sziasztok Kismamócák!

Ma voltam vércukorterhelésen. A nővérke elszámolta kicsit magát, ezért mentem csak most. Katasztrófális volt!!! Reggel fél 8-ra mentem éhgyomorra, mert akkor is vesznek vért. Nézegeti a nővérke a kezeimet, mondom hogy honnan tud venni, mert nagyon sz.rok a vénáim. Mondja hogy a jobb kezemen kitapintott egyet, hát onnan még sosem tudtak, de gondoltam egy kórházi nővér tuti tud vért venni. Hát akárhogy nyomkodta meg forgatta a tűt, semmi. Akkor a másik kéz... Ott is mondom hogy hol, de megint mondja hogy megfogta a vénámat, hát hiába a tűforgatás megint nem jött semmi... Harmadszorra oda bökött ahova mondtam, onnan meg tudot csapolni. Egy óra múlva bekopogok, érdekes, akkor elsőre sikerült neki, majd a 3. vérvételnél 2 óra múlva megint máshova próbálkozott először, úgyhogy sikerült megint kétszer böknie. Úgy nézek ki mint egy kemény drogos, és fájnak is a kezeim.

Muzsa telefonon sem lehet megkérdezni az eredményt hamarabb? Drukkolok neked!
muzsa Creative Commons License 2010.01.27 0 0 3356
Nekünk is keskeny volt, a jóval szélesebb komódtetőn. Ebben szerintem az a jó, hogy kényelmesen mellé lehet pakolni a gyereknek, főleg amikor még kicsi, az ilyen olaj, olyan vattapamacs, amolyan hintőpor nekem jó volt, hogy a lehető legközelebb volt, mégse a pelenkázó matracon, ahol maga a gyerek rúgkapált...
De most már hajlok afelé, hogy az ágyon pelenkázzak, a komódunkról a fa "feltétet" elajándékoztam, újat venni sajnálok, csak kibírjuk azt a maximum 8-10 hónapot... mert Ivánt se lehetett utána már felfektetni rá...
Fájós derékkal persze nem ajánlott az alacsony ágyhoz hajolgatni... de nekünk volt olyan időszak is az elején, hogy a földön "műtöttük" a gyereket, mert onnan aztán nem eshet le :)

Aki kérdezte: továbbra is jól vagyok, bár az én ízlésemhez képest keveset mozog a gyerek, de hát lehet, hogy ő egy ilyenfajta kismuki, nem örökmozgó... még egy hét az amnio ereményéig... quilla, nagyon örülök, hogy semmit nem találtak neked az amniocentézisen, semmivel se ér fel az a nyugalom, gondolom, amit így érezhet az ember, hogy ezeket a cuccokat legalább kizárták...

Kilók: nagyon brutálisan szedem fel a kilókat, már +7-nél tartok így 22+1 hétnél :((( ma megfogadtam, hogy nekikezdek egy kisebb diétának (nem fogyókúra, csak a zabálást állítom le) hátha megállnak a kilók...

és nem tudom, olvastátok-e esetleg a porontyon a bio ruhás cikket, de nekem nagyon bejön a www.hudebaba.hu, amit ott is említenek, ez aztán nem egy olcsó hely, de egy-egy darab erejéig szerintem el lehet csábulni és nagyon menő, nem mellesleg szigorúan bio alapanyagból készült ruhák...

és talán itt volt szó a mosásról is: az Ecover márka most már sok helyen kapható, ebből a mosószer és az öblítő is nagyon jó. (DM-ben pl. van és néhol a Reál közértekben! is felfedeztem.)
Előzmény: fantaghiro (3348)
Allia Creative Commons License 2010.01.27 0 0 3355
Előzmény: Törölt nick (3353)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.27 0 0 3354
Bocs, a koromat kétszer adtam meg:-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.27 0 0 3353
Sziasztok!

Mindenkinek szívből gratulálok, aki hasonló cipőben jár, mint én. Szeretnék én is jelentkezni a táblázatba, ha lehetséges.
timiti10
Kor:30
Kiírás: 2010.07.22.
Eltelt hetek: 14+6
Kórház: Miskolc
Anya kora: 30
Baba neve ha lány: Boglárka, ha fiú: ?
Tesó még nincs

Köszi!
megaracska Creative Commons License 2010.01.27 0 0 3352
wow, hat szivbol gratulalok :-))))) eszegess szerintem elevitet most is!
Előzmény: pacsuli (3332)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!