Bocsi ha belerondítok a topicba, de ha valaki kacsákról szeretne beszélni, akkor látogasson el a Baromfinevelés és tartás c. topicba is, ott van szó kacsákról is.
hidd el nem fogom! barátomnak van gácsérja ha kellene nekem kicsi!:P csak ha nekem lesz ak tuti hagyom h legyen kicsi és nem adom oda majd senkinek...tudom én volt 2 vad kacsám 2 év múlva 43-an voltak és egyet se adtam oda senkinek....csak sajna egyszer este bement a helyükre a szomszédból 4 kutya és 1 db kivételével mindet megölték:'(:(:(:'( azóta körbe van betonozva a hely!
sziasztok köszi mindenkinek!:D:))!!!!!!!!!!!!!!!! hát majd eldől egyik barátomnak van 1 fehét tojó és egy fehér gácsér jövőre lesz fiatalod eladó?:P na már üzletelek is:)))
Üdv Mindenkinek Gondoltam teszek fel pár tegnap készült képet a törpe cochinjaimról. Sajnos a felnőttek jelenleg vedlenek, igy nem olyan látványosak Jövő évi állományomban egy tavalyi kék tyúk és 2 idei kék tyúk, 2 idei babos tyúk, 2 tavalyi babos tyúk, egy fekete tyúk amiben van pár fehér toll. Illetve egy tavalyi babos kakas és egy idei kék kakas
Köszönöm, nekem is voltak már néma kacsáim, azok a háztetejére is felszálltak, de csendbe voltak, Ezek nem röpködnek, viszont nagy a szájuk (csörük) hangosan hápognak, szeretni valóak.
Ők is nagyon szépek.Gratula hozzá. No ilyen kacsáim még nem voltak.Volt már vadkacsa is és magyar kacsa is a némák mellett.De valahogy mindig a némáknál maradok.
Köszönöm szépen. Hát én mindig ugy szoktam ha leül a mami a tojásokra én el is veszem a gácsért. Hagyja őt nyugodtan.Ha van másik tojó akkor azzal foglalkozzon. Legalább nem törik a tojást se és békén hagyja a tojót is.
Sziasztok ! Szépek ezek a kacsák, gondolom a kicsik már nagyok (megnőttek) szerintem nem bántja a gácsér a kicsiket, úgy emlékszem, jó régen voltak már nekem ilyenek. No de tavasszal indul a búbos kacsa projekt.