Látod erről beszéltem, delíriumos képzelgéseid közepette azt látsz bele amit akarsz. Egy szóval sem írtam, hogy mindegyik csapat bajnok lett volna nélküle. :)
Aha, hiszen Te azt szeretnéd sugallni, hogy Ákos a hab a tortán és nélküle is az összes csapata bajnok lett volna, miközben az igazság az és nem csak én mondom hanem az egész szakma, hogy ő az egyik alap, tartópillér egy bajnoki címhez
Vagyis helyén kell kezelni, csak nem úgy ahogy Te szeretnéd
Na ennyit az általános iskolai érvelési versenyről...
Tényleg hagyjuk, mert ez a "helyén kell kezelni valóban, de nem úgy ahogy Te szeretnéd sugallni..." egy általános iskolás érvelési versenyén is körbe lenne röhögve. :) Nem kell többet belelátni, mint amit leírtam. Helyén kell kezelni. Ákos nem világot váltott meg egyik helyen se, ellenben hasznos része volt - különösen a védő oldalon - a bajnoki cím megszerzésének.
Az utolsó mondatodhoz nem fűzök hozzá sokat csak annyit, hogy sokaknak fáj sok minden, csak kevesen vergődnek ennyire..
Azért ferdítés mert személyeskedsz egy számomra sem érthető módon küzdő szülővel.
Soha nem lesz egy játékostól bajnok egy csapat, viszont nélküle nem lett volna bajnok a Falco egyszer sem, vagyis helyén kell kezelni valóban, de nem úgy ahogy Te szeretnéd sugallni...
Na megyek tovább inni, meggyőzni úgysem fogjuk egymást.
Jánosnak láthatóan fáj ami a gyermekeivel Nálatok történt (elsősorban Ivánnal)
Ez egy sima ferdítés részedről, mert én meg ki merem jelenteni, hogy a Falco egyik bajnoki címe sem lett volna meg, ha nincs Keller Ákos és ha jól emlékszem a Tiétek sem lett volna
Az hogy nem egy Zalaegerszegből csinált bajnokot tény, de a példádnál maradva Hanga sem csinált volna az idei Zte-ből bajnokot
A tobbi személyes dolgotokat nem velem kell megbeszélned :)
Én csak annyit mondtam ne tegyünk már úgy, mintha mindegyik csapat azért lett volna bajnok, mert Keller Ákos odaigazolt = Kezeljük helyén. :)
Egy szóval sem mondtam, hogy nem volt hasznos része a csapatnak itt, Szolnokon vagy Szombathelyen, de azt érdemes 2helyén kezelni", hogy nem egy Szegedből vagy Zalaegerszegből "csinált" bajnokot, hanem minden esetben az éppen aktuálisan legtöbb válogatottat foglalkoztató klubbal ért el a csúcsra. Ezt se állítsuk be véletlennek légy oly szíves. :D
Érdekes egy Hanga rokon sem jött ide kommentelgetni (tudtommal), hogy "nini Hanga Ádám másodjára lett spanyol bajnok", sőt talán említés se volt róla (?!), pedig ő is fehérvári nevelés, ex-fehérvári játékos, stb. stb. :D Keller apuka felesleges kérkedése már menetrendszerű, engedtessék meg hogy reagáljunk rá.
RE: Kedves János, a DKKA korábbi neveiről te osztottad az észt (helytelenül) ezért is reagáltam arra. :)
Dzunics edzőnek meg néhány másiknak is van ehhez köze azért. Arról nem beszélve, egy Szegedből Ákos sem csinálna bajnokot. De az apai elfogultság megbocsátható. :))
Tomikám én jól írtam! Az én fiaim még a Dávid Kornél kosársuliban nevelődtek. Akkor még nem volt akadémia, nem volt TAO támogatás. Szerintem büszke lehetek egy Fehérvári nevelés újabb bajnoki címére, jelen esetben a fiaméra😃
Nem bántásként írtam,de az egész szezonban nem emlékszem arra,hogy mosolygott volna.Szinte végig ugyanaz az arckifejezés néha az volt az érzésem kényszerből letudja a meccseket.
Nem hinném Norbiról, hogy nagyképű vagy arrogáns lenne. Szerintem ezek a látható reakciók inkább a magával szembeni elégedetlenségről, rossz kedvről szóltak, egy sokat akaró, de nem mindig jó megoldást választó fiatal játékos megnyilvánulásai voltak. Persze lehet, hogy családban meg menedzseri körben telebeszélik a fejét, hogy mekkora játékos, de ez nála mintha nem önbizalommal, hanem a frusztráció növekedésével járna. Akkor sem lattuk örülni, amikor jól ment neki. Ilyen alkat, ezt lehet támogatni okosan, de aki azt mantrázza neki, hogy ő már kész "sztár", az vele teszi a legrosszabbat. Lelkizős?srácnak tűnik.
Ettől persze nyilván nem az volt, amikor nagy fizetést mellett kérni, de hát ezcse biztos, hogy csak az ő döntése. Ha önállóbb lenne, talán jobban hajlott volna rá, hogy egyetlen komoly szezon után még ne akarjon mindenképpen menni és a nagy pénzre utazni. De persze utóbbit is meg lehet érteni, ha már ilyen a rendszer.
Szerintem Norbi sokkal magasabb polcra képzelte magát, mint valójában helye lenne. Rossz volt nézni az ábrázatát mikor lecserélték, fa arccal senkire rá sem nézett, az edző kézfogását nem fogadta. Egy kisebb tudású, de jobb szellemű, szerethető emberrel előrébb tudunk lenni!
Remélem Norbit valaki helyére tudja majd tenni, mert ha továbbra is így viselkedik akkor a tehetsége kevés lesz és senkinek sem fogják hívni! Sajnos Lóránt Peti után senki nem tudott jó légkört kialakítani csapaton belül, sima napszámosok lettek a játékosok ideértve az összes légiós. Esetleg Davisnál még láttam néha őszinte örömöt ha sikerült valami jót csinálni a csapattársaknak.
Olvasd vissza a kommentjeim róla, akkor amikor a távozása fel se jött. :)
Szerintem mindenki sokkal többet lát Lukácsban, mint ami van/ lesz.
Magának helyzetet nem igazán tud kialakítani távolról, palánknak háttal gyenge. Valahol a 3-4 poszt között.
(A felső testét edzi, de az alsórészt és a mélyizmokat úgy hallani hanyagolja, ergó post up játéka nem mostanában lesz.) Hármas poszthoz képest nem dob jól. Amikor sok pontja van a táblán, akkor legtöbbször a többiek kaparják ki neki a helyzetet, azzal hogy szerzett labda után indítják vagy megtalálják a backdoort.
Ezen mind változtathat, fejlődhet, de jelenleg dollárezrekért kevés. Ja és a klub nem fizette volna alul, sőt… de Szolnokon ahol nincs épkézláb magyar, hát bíznak benne, hogy a magábaforduló, halk fehérvári srácot befogadja majd a 4 légiós meg a szolnoki közönség, és a támogatásukkal többet fejlődik, mint itt ahol körbeudvarolták…:)
És igen szurkolni fogok a magyar csapatnak, ahol lehet hogy Lukács az egyik legnagyobb ígéret, de ez a magyar utánpótlás kritikája is részben. Meccsre nem megyek ki, ez csak selejtező, majd ha Hanga is a keret tagja akkor tudom, hogy igazán fontos a meccs és érdemes ott lenni.
Olyan aranyos vagy hogy küldenél de inkább nem mennék ha nem baj... amennyiben nem ment volna el a Lukács egy jobb jövőképet nyújtó klubcsapatba akkor is ezt mondanád? Azért abban reménykedem hogy együtt fogjuk kiszurkolni elsején a magyarok győzelmét és Franciaországban is találkozunk a válogatott meccsen és megtapsolod a Válogatott egyik legnagyobb tehetségét.
Bárki beszélte tele a fejét, nem volt nehéz dolga.
A szolnoki utánpótlás nevelés és játékosfejlesztés híres nagyon, biztos ez győzte meg őt. Olyan híres játékosok kerültek ki onnan vagy léptek szintet az utóbbi években, mint például … vagy ….
Poór tette a dolgát, Lukács meg úgy látta a szolnoki középszakasz meccsen, hogy megbecsülik a játékosokat ott a Tisza partján. Vojvodát nyílván meg se kérdezte, mit tudhat ő… :)
Ez az eset megmutatja, memnyire torz helyzetet okoz, és a gyenge up nevelés miatt milyen elbaszottan rossz az U23 szabály.
Én kedvelem Norbit, de mindenki gondoljon vissza régebbi időkre, akár saját neveléseinkre: mikor fordulhatott elő, hogy egy fiatal játékos egy (!) teljesnek mondható szezonnal a háta mögött, még oly tehetségesen is, feltételeket diktáljon vagy fizetési ajánlatok közt válogasson? Ezt még egy Németh Isti se tehette meg első felnőtt éve után. Vagy nem is akarta volna. Itt kurva nagy szereptévesztés van, de nem azért teheti meg Lukács, mert annyival jobb bárkinél (pláne a régebbi példáknál), hanem mert a csodálatos akadémiáknak alig sikerül ilyen képességű fiatalt is kinevelni.
És persze totális fordítva ülés a lovon a szabály, ha bárki azt hiszi, ettől majd jobb lesz akármelyik gyengén képzett fiatal. Ahogy a légiós korlát is csak arra jó, hogy a közepes magyar drága legyen.
De mind oly sok mindenre a magyar kosárlabdában, erre is igaz: valakinek biztos jó...
(Simiék meg igen, biztos köthettek volna hosszabb szerződést. Vagy nem. A klub anyagi helyzetében kell egyensúlyozni. Szolnokon biztos több pénz van, elég a másik topikban tárgyalt terveiket megnézni. Akkor viszont felesleges azon erőlködni, hogy egy játékosra tegyünk fel mindent. Lukács hiányozni fog a fiatal rotációból, de ezzel nem leszünk egyedül.)