Nagyon aranyosak lehetnek :) én most néztem meg a patkuszokat. És örömmel látom, hogy Szamóca, Dévi és Hari az új függőágyban alszik :) Vagyis Szamóca nem alszik, csak nézelődik kifelé. Szóltam neki, de szerintem jó meleg van ott, és nem akar kijönni
Jó néz ki a föggőágyuk oda bent. A Cilit és a Lucit úgy kaptam hogy szóbatíszták voltak. Csak a Frigyest kellet az alomba szoktatni, de két nap allat oda szokot. :)
no, itt a függőágy, ami tegnap készült el. Most ide az alsó szintre raktam, ide Szamó is be tud menni, ha akar. Hát álltalában forgácsot teszek alájuk. A multkor nagyon jó fenyőforgácsot kaptam. Isteni volt az illata :) de most nem volt, így kukoricacsuta almot vettem. Ez nagyon jó nedvszívó és szagszívó, csak hát... ez 500 Ft egy zsák,és nekem épp csak elég egy belőle, és 5 naponta cserélem, szóval csak extra alkalmakkor veszek. De nagyon szeretem..olyan jó fogni :) De macskaalmot is ajánlottak..azt még nem próbáltam. A cicók azt használják nálad? Könnyen rá lehetett szoktatni őket? Azért az jó, ha van élet a lakásban, nem? Nélkülük egyedül lennél :) és plusz munkáid sem lennének :)
Nincs külön a többektől, csak a ketrecbe nehezen mozog, és estére mindig kiveszem. Meg amikor ki szeretne jönni :) Könnyebben tud enni, kap inni is, mert azt meg nem is láttam, hoyg az itatót használja e. Egyébként nem nagyon tudnám külön tartani, mert a többiek követelik :) Nagyon fog nekik is hiányozni, az biztos... meg fogja viselni az egész kis családot.
Tényleg! Olyanok mint a cicók :) ők is mindig valami rosszaságon törik a fejüket :)
Szamó viszonylag jól van, most a párnám alatt pihizik.A puklija... hát szerintem megint nagyobb lett :( és sajnos a bal lábát már nem tudja használni...
Hát igen... de galádok voltak, mert eltorlaszoltam a komód oldalát, hogy ne tudjanak mögé bújni. Hát kb 2 pillanatba telt, mire szétszedték a torlaszomat, és ot tkukksoltak alatta. Most Szamóca kivételével a többieket visszapakioltam :) Most is azt nézik mit tehetnek tönkre az új berendezésben. Szamó meg az ágyon garázdálkodik :D
A ketrec takarítás megvolt, de most azt a helyet kell kitakarítani, ahol a ketrec van :) Nem tudtam sok képet csinálni :(nem voltak ma fotozós hangulatban.