Keresés

Részletes keresés

Anna 4 Creative Commons License 2016.08.21 0 0 2964

Tisztelt Fórumozók!

Heti rendszerességgel vállalok takarítást és nagytakarítást /3nap/. Budapest: III. kerület Óbuda és Árpád híd környékén. Pest megye: Pilisvörösvár ,Piliscsaba, körzetében.

Középkorú gyakorlattal rendelkező hölgy vagyok.

Hétköznap: 9-14 ig tudok rendelkezésre állni.

Tisztelettel. 

K.Veronika

bugyuke@freemail.hu

HappyFamily Creative Commons License 2016.08.21 0 0 2963

Takarítónőt/Bejárónőt keresünk a XII. kerületben

Fiatal család, 6 evés, és 4 hónapos kis gyermekkel megbízható, nagyon figyelmes, aranyos, és alapos takarítónőt keres heti 3-4 alkalomra (minden nap 6-8 óra) .

Van 1 kis yorkie kutyusunk bent a házban, 1 yorkie kutyusunk és egy arany retrieverunk kint az udvarban.

mit kellene csinálni:

-Porszívózás
-Felmosás
-Ablaktisztitas
-Vasalás
-Kis Udvarunk Söprögetése
-Egyéb szokásos takarítási munkák

Jelentkezéshez

- CV-t

- Bemutatkozó Szöveget
- FACEBOOK Profil linket
- valamint referenciákat kerek küldjenek konkurs024su@gmail.com email címre.

Zajoncful Creative Commons License 2016.08.21 0 0 2962

Családi napközi vezetői, dajkai,bébiszitteri(csak és kizárólag állandó szitterkedés érdekel napi szinten). Játék,baba boltban árufeltöltő szívesen lennék. Árufeltöltői szak képesítésem. még nincsen de a többi viszont megvan.

Kedves türelmes gyermekszerető 25 éves fiatal nő vagyok.,referenciával rendelkezem.

Várom szíves megkeresésüket, skypon vagy email-ben

Skype név: zajonc07
Email: zajonc@gmail.hu

Én jelenleg Budapesten élek, viszont ahogy, és ahol akadna munkám, azonnal költöznék.

További szép napot,Alexa

Zajoncful Creative Commons License 2016.08.21 0 0 2961

OKJ-s dajka, és Csana vizsgával, gyakorlattal elhelyezkednék állami, vagy magánóvodába,családi napközikben,bölcsikben illetve magánszemélyeknél gyermekfelügyeletet vállalok,rendszeresen akár pár órára is.
Megbízható,lelkiismeretes,kedves és empatikus ember vagyok.
Kérem ha szüksége van egy szakmáját és a gyermekeket szerető emberre akkor vegye fel a kapcsolatot velem.
Kérésre önéletrajzot küldök.
Keressen bizalommal.

Budapesten vagyok, de bárhová elmegyek.

Nem volt még rám bízva olyan lurkó aki ne várt volna másnap. :)
Azért szeretek és szeretnék továbbra is gyermekekkel foglalkozni, mert az eddigi tapasztalataim nagyon jók,és ki nem érez melegséget, boldogságot egy gyermeki mosoly láttán? (Pláne ha azt a mosolyt én okozom neki. :) )
Minden kisfiúnak, kislánynak nem egy felügyelő kell, hanem egy játszótárs. Egy társ, aki játszik vele, aki nem irigykedik, akivel móka és kacagás a nap.

Email: zajonc@gmail.hu

Illetve: 20 242 17 57

Várom mielőbbi megkeresésüket és jelentkezésüket. :)

Tarr Alexandra

Kiss_Ádám_70 Creative Commons License 2016.08.20 0 0 2960

Referenciával rendelkező, nem dohányzó, megbízható bejárónőt keresünk hosszú távra családi házunk takarítására, heti 1 nap, 8 órás munkára. (takarítás, vasalás).

Családi házunk 200 nm-es, a Kelenföldi pu-tól (4-es metró) 8 percre található, busszal könnyel megközelíthető. (2 felnőtt 2 gyerek, háziállat nincs, nem dohányzunk)

Kezdés azonnal. :)

Kérem az e-mail címemre írjon a telefonszám megadásával, mindenkit visszahívok. (kiss.adam70@gmail.com)

Köszönettel,
Ádám

class 7 Creative Commons License 2016.08.19 0 0 2959

Kedves fórumozók! Nemdohanyzo        magára és környezetére egyaránt igényes hölgy vagyok.Budapesten és környékén takarítást,blakpucolast,mosást,főzést,vasalást vállalok nagy tapasztallattal.Kérem hívjon bizalommal ha ilyen jellegű munkaerőre lenne szüksége!

06203811863.vagy:hevesimarianna1980@gmail.com Üdvözlettel Marianna!

_Szilvi_ Creative Commons License 2016.08.19 0 0 2958

Kedves Fórumozók!

Köszönöm szépen a sok megkeresést! A jelenlegi takarítói hirdetésem már NEM aktuális!

Üdvözlettel: Szilvia

Kedves Fórumozók!

Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. 

Referencia munkával, illetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! 
Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok. 

Ár megegyezés alapján.
Üdv. Szilvia

III. kerület Creative Commons License 2016.08.19 -1 0 2957

III. kerület Csillaghegyen, 34-es busz vonalán lévő családi ház takarítására keresek magára-munkájára igényes takarítónőt, hetente egy alkalommal 4-5 órára, esetleg kéthetente 8 órára. Jelentkezni lehet: kanya.ildiko@freemail.hu kérem adja meg telefonszámát és visszahívom.

Előzmény: III. kerület (2954)
torokildiko Creative Commons License 2016.08.18 -1 0 2956

kedves  Forumozók ! 53 éves    nő vagyok 15 éve   foglakozom takaritással, részmunkidőben   vagy  heti  rendszerességgel vállalok lakás takaritást .1300-1500 ft / óra illetve  vasalást  1500-1600 Ft / óra  , kérem irjon: torokildiko46@gmail.com  és küldöm az önéletrajzom és  elérhetőséget!

torokildiko Creative Commons License 2016.08.18 0 0 2955

Kedves  Ildikó nem jó  az email.cime  4 szer  küldte vissza a  rendszer  , kérem irjon nekem : torokildiko46@gmail.com és  küldöm az önéletrajzom . köszönettel : ildikó

Előzmény: III. kerület (2954)
III. kerület Creative Commons License 2016.08.18 0 1 2954

III. kerület Csillaghegyen, 34-es busz vonalán lévő családi ház takarítására keresek magára-munkájára igényes takarítónőt, hetente egy alkalommal 4-5 órára, esetleg kéthetente 8 órára. Jelentkezni lehet: kanya.ildiko@freemail.com kérem adja meg telefonszámát és visszahívom.

D_22 Creative Commons License 2016.08.18 0 0 2953

Kedves Egrob,

Megláttam a kommentet miszerint alkalmi takarítónőt keres. Én egy 24 éves egyetemista vagyok,  főállásban dolgozom és emellett szabadidőmben takarítást vállalok. Nagyon szeretem a tisztaságot, rendet, alaposan takarítok. A kutyákat és cicákat pedig talán még ennél is jobban szeretem! :) Amennyiben még aktuális és felkeltettem érdeklődését kérem keressen! 

Köszönettel,

Dori

Előzmény: egrob (2950)
Zöld Takarítás Creative Commons License 2016.08.18 0 0 2952

Kedves Hirdető!

Szeretnék jelentkezni a munkára. 14 éves gyakorlattal rendelkezem, számlaképes, leinformálható vagyok, megbízhatóan, precízen dolgozom. 

E-mail címem: zoldtakaritas01@gmail.com

Előzmény: Clean1025 (2949)
Zöld Takarítás Creative Commons License 2016.08.18 0 0 2951

Kedves Hirdető!

Szeretnék jelentkezni a munkára. 14 éves gyakorlattal rendelkezem, számlaképes, leinformálgató vagyok, megbízhatóan, precízen dolgozom.

E-mail címem: zoldtakaritas01@gmail.com

Előzmény: egrob (2950)
egrob Creative Commons License 2016.08.17 0 0 2950

Kedves Aniko, 

Nem tudom mikor posztolta a hirdeteset, remelem meg aktualis. En a XII keruletben talalhato hazunk takaritasara keresnek egy megbizhato, szorgalmas es baratsagos segitseget. Mi egy fiatal csalad vagyunk 2 kutyaval es egy kiscicaval. Mindenki nagyon baratsagos :) 

Ha esetleg meg lenne rank kapacitasa es erdekelne a "dolog" kerem irjon nekem. Elore is koszonom! Udvozlettel

Előzmény: hanihani (2946)
Clean1025 Creative Commons License 2016.08.15 0 2 2949

Kedves Forumozok! Budaorsi csaladi hazunkba keresek megbizhato, preciz takarito holgyet. A munka kethetente lenne aktualis. Kerem, hogy csak komoly es hosszutavra tervezo holgyek jelentkezzenek. Elore is koszonom. Clean1025

Dome GrandePunto Creative Commons License 2016.08.15 0 0 2948

Megbízható takarítónőt keresek III. kerület, Kaszásdűlő panellakás takarítására.

A kezdőórabér 1300 Ft lenne, de ha látom, hogy jól és lelkesen dolgozik, akkor emelnék rajta.

Hosszútávú munka lenne hetente legalább egy alkalommal, alkalmanként nettó 4 óra munka, esetleg néha szimpátia esetében gyerekfelügyelettel megtoldva.

Amennyiben érdekli az állás, kérem, hogy az önéletrajzát a nagydome2@gmail.com címre küldje.

Köszönöm!

Nagy Döme

Chesscom Creative Commons License 2016.08.15 0 0 2947

KISPESTI SZÁLLODA KERES SZOBALÁNYT HOSSZÚ TÁVRA!

Keressük azt a megbízható, vendégközpontú, munkájára igényes nemdohányzó munkatársat, aki teljes munkaidőben szeretne elhelyezkedni jó hangulatú környezetben, versenyképes fizetésért. A munkavégzés heti 40 órában (hétvégén is), napi 8 órában történik.

Főbb feladatok:
szobák takarítása
közös terek takarítása

Amit kínálunk:
valóban versenyképes bér
bónusz eredményesség alapján
étkezés
fiatalos csapat
kellemes munkahelyi légkör

Elvárások:
teherbírás, rugalmasság, megbízhatóság
vendégszeretet
mosolygós, pozitív attitűd, segítőkészség

Előnyt jelent:
hasonló munkakörben szerzett tapasztalat

Fényképes önéletrajzokat ide várjuk: allas@hotelchesscom.hu

hanihani Creative Commons License 2016.08.13 0 0 2946

Udv Mindenkinek!

Budapesten, annak is a kozepen vallalok takaritast, nagy rutinnal, akar angol nyelvhasznalat mellett is. Koser konyhaismeret van. Referenciak vannak, egyenesen az USA-bol. Idosgondozassal, babyszitterkedessel megtoldhato....Oraber 1200-1500 Ft...Kozepkoru, talpraesett holgy vagyok.

Tel: 0630/2711582  Aniko

borzika8 Creative Commons License 2016.08.13 0 0 2945

Tisztelt Hirdető!

A meghirdetett munkára jelentkezem. Elnézést, de nem tudom a jeligés levelezés gyakorlatát. Kérem, hogy e-mail címemre küldje el az On elérhetőségét, hogy elküldhessem bemutatkozo levelem.

Koszonettel: ilona.sznagy@gmail.com

Előzmény: indamail (2944)
indamail Creative Commons License 2016.08.12 0 1 2944

Kedves Forumozok! Csaladi hazba keresek megbizhato, preciz, nem dohanyzo holgyet kethetente, hetkoznap netto 6 oras takaritasra. Fontosnak tartom a kolcsonos szimpatiat es a becsuletesseget. Otthonunk a kelenfoldi metroallomastol tomegkozlekedessel is konnyen megkozelitheto. 

Jelentkezesuket a clean1025 jeligere varom, amennyiben a fenti feltetelek megfeleloek. Elore is koszonom.

Goal21 Creative Commons License 2016.08.10 0 0 2943

Budapest 8. kerület, Ciprus házba szeretnék takarítót, kiköltözés utáni takarításhoz. A lakás jelenleg egy alapos nagy takarításra szorul mivel elég szennyezett. Összes fiók, polc áttörlése szükséges, fürdőszoba, konyha, háló szoba, nappali, stb... Ezen felül szükséges a falak koszos felületeinek az áttörlése nedves ronggyal, továbbá az étkező székek kárpitjának a tisztítása is. A lakás bútorozott, korábban kutya is lakott benne.

Takarítás tervezett időpontja: 2016.08.12, péntek 8:00

Jelentkezni: +36704212196 vagy beres@goal.hu

hanihani Creative Commons License 2016.08.10 0 0 2942

Helyileg merre?

Előzmény: emcsi45 (2941)
emcsi45 Creative Commons License 2016.08.09 0 0 2941

Megbízható, gyors és igényes takarítónőt keresek  festés utáni takarításhoz; elsősorban ablaktisztításhoz, fürdőszoba takarításhoz kb. 2 napra jövő hét elején.  (kölcsönös elégedettség esetén rendszeres munkára is).

email:borvemoke@gmail.com

Anna1986 Creative Commons License 2016.08.09 0 0 2940

Tisztelt Fórumozók!29 éves nő vagyok.

Takarítást vállalok  Budapesten.Megbízható és munkámra nagyon igényes vagyok.7 év gyakorlattal rendelkezem.Meglévő munkáim mellé keresnék újakat.Érdeklődni lehet E.mail:anna198611@freemail.hu

vagy tel:0670-2737076

Vasalást nem vállalok..

14.kerület és környéke előnyben:)

Anna 4 Creative Commons License 2016.08.09 0 0 2939

Tisztelt Fórumozók!

Heti rendszerességgel vállalok takarítást és nagytakarítást /3nap/. Budapest: III. kerület Óbuda és Árpád híd környékén. Pest megye: Pilisvörösvár ,Piliscsaba, Pilisjászfalu körzetében.

Középkorú gyakorlattal rendelkező hölgy vagyok.

Hétköznap: 9-14 ig tudok rendelkezésre állni.

Tisztelettel. 

K.Veronika

bugyuke@freemail.hu

hanihani Creative Commons License 2016.08.06 0 0 2938

Udv Mindenkinek!

Budapesten, annak is a kozepen vallalok takaritast, nagy rutinnal, akar angol nyelvhasznalat mellett is. Koser konyhaismeret van. Referenciak vannak, egyenesen az USA-bol. Idosgondozassal, babyszitterkedessel megtoldhato....Oraber 1200-1500 Ft...Kozepkoru, talpraesett holgy vagyok.

Tel: 0630/2711582  Aniko

Előzmény: hanihani (2937)
hanihani Creative Commons License 2016.08.06 0 0 2937

Udv Mindenkinek!

e_szter Creative Commons License 2016.08.06 0 0 2936

Üdv!

Takarítást vállalok Budapest egész területén, precíz, megbízható lány személyében!

Vállalok:

-takarítást

-ablakpucolást

-mosást

-vasalást

-igény szerint egyéb ház körüli munkákat

Önállóan, végzem a munkámat, nem kell semmiért külön szólni.

Keressenek bizalommal!

E-mail: takaritobudapest@gmail.com

Dear housewives/future clients/students who are looking for a cleaning person/cleaning lady in Budapest!

I undertake cleaning jobs all over Budapest! I ensure to keep your house/flat in a clean and hygenic condition, so you can just relax. I also do washing clothes, and ironing. 

Contact me:

takaritobudspest@gmail.com

or via Viber: +36301932849

vvivienn94 Creative Commons License 2016.08.06 0 0 2935

Tisztelt Fórumozók!

SÜRGŐS!

3*-os hotelbe Budapest belvárosába keresünk HOSSZÚTÁVRA megbízható, önálló takarítónőt.

Feladatok :

- reggeliztetés ( naponta kb 5-10 fő részére )

- utazó vendégek utáni szobatakarítás

- napi szobatakarítás

Napi munkaidő :

- változó, de alapvetően 6:30-14:00 ill. 10:00-14:00

Önéletrajzokat az - info@elithotel.hu e-mail címre várjuk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!