Végre valaki!!! :-) Köszönöm. Ettől a Háuz/Cameron shippeléstől egyszerűen hánynom kell, akkor már inkább House/Wilson! :-D Annak is van nem kicsi kultúrája a neten, ahogy elnéztem... :-)
Jaja nem kell kamera sztem se! Kispályás ő még ehhez nagyon! és totál idegesítő, ahogy folyatja a nyálát dr Ház után - nem mondom én is szoktam, de sokkal diszkrétebben:)))
Bartyné (vagymostmianeved? :))) kijelentem, én, mint Desperate HOUSE Fan, tegnapig nem tudtuk, h szegény Ralph de Briccosar-t Birkaszarnak híjjuk egymástól függetlenül :DDDD Mondjuk ilyen névvel, sztem mki így hívja :DDDD Tövismadarak Rulez! Ma volt viasaton a NAGY jelenet, most 20 évig semmi :)))))
Jövök House-ozni, ha befejeztem a 2. évadot, már csak másfél rész van, ma éjjel meglesz :))))
Ne ezen a néven fórumolj már, mert mindig frászt kapok! :-PP Látom, hogy utolsó hozzászóló Allison Cameron, elhiszed, hogy nem túl kellemes látvány? :-D
Na, nálam is így kezdődött :-D és folytatódott erőteljes hipochondriában, úgyhogy most már nem is merek nézni egy ideig egy részt sem, mert minden bajom volt- tök durva. :-o
So: Stacey a big love House életében, aki egyszercsak bétoppan, h House gyógyítsa meg a férjét. Van pofája anőnek... egyébként jogász, és amíg az ura (egy fatökű...böeh) rehabon van a kórházban, Stacey ott dolgozik, mint jogi képviselő, és persze kevergnek House-zal, pontosabban House annyira LOL, rástartol, Stacey nem enged, akkor meg úgy viselkedik Greg, mint egy kamasz, duzzog és hasonlók :-D Piszkálja Stacey-t, Cuddy már ki is akad rájuk- aztán amikor már Stacey is beadja a derekát, akkor Greg aszongya, bocsi, nemköllesz mégsem...
Naaaaaa, van élet itt? És hogy megszaporodtak a hozzászólások! :-))))
Áruljátok el nekem - annak, aki csak a hetedik részig jutott el, ráadásul nincs felirat, csak az angol nyelvű átirat, úgyhogy lassan profi leszek az orvosi nyelvből - szal, Cuddy... öööö, a mostani nőt lecserélik Sela Wardra, vagymivan?