Ez nem is olyan rossz ötelet akkor már futni sem kell színte semmit mert HBéla sem sokot, max 37 yardot és az 3 yarddal kevesebb mint a 40. Lehet hogy ha én 37, Deli meg 40 yardot fut akkor lesz esélyem a villámmal szemben:)
én 108-al kezdtem neki a decembernek tegnap 111 ma meg már 113,5 voltam és még most jön a vacsora.úgy látom tolódunk 1 sort csontival megyünk a falba gergő meg jön lb-nek.:-).a pesti arénára elég súlyos csapatunk lesz.
A "giccses linket" nem én nyomtam be vazze hanem nekem Szente Attila:) ezt benézted
Az hogy Delinek hány nője van egy éveben az nem érdekel, de az hogy sprintben megelőz? Ez egy kicsit erős volt. Most felkerültél a feketlistámra QB.:) ez egy smile és én írtam ide.
(Delinek ez a bravúr eddig csak egyszer (bárakkoregymásutánkétszeris) sikerült, akkor is azért mert ő nem jött velünk a gátra futni)
Csonti, ha már nem sikerült találkoznunk, akkor ezúton gratulálok az újabb lányhoz. Egyelőre Deli EBBEN IS, mármint az egy év alatt szerzett nők számában és a sprintben is megelőz, úgyhogy van mit megfogadni a jövő évre. Valszeg a 40-es éveidben már nem sok szavad lesz otthon, de biztos szép évek lesznek. Trugyitól majd kérsz tanácsokat. :D (nevetős szmájli - a szerk.)
Mindenkinek Boldog Karácsonyt, és ha már Csonti ilyen giccses linket nyomott be az előbb, akkor megpróbálok a Frisco nevében kompenzálni: