Keresés

Részletes keresés

Sir Balamber Creative Commons License 2006.02.05 0 0 611
Ez is egy áláspont, de ettől árnyaltabb a véleményem. Attól van tele a tököm, hogy a szociknak tele van a tökük orbánnal. Egy szoci bármekkora baromságot mondhat az ok, a fidesz és orbán viszon egyfajta közellenség, a gonosz megtestesítője :)
Mindezt úgy, hogy közben tudjuk ki volt a módszerváltásig majd utána máig a rendszer nyertese..

Programokról értékekről kellene vitatkozni és nem a szembenállást keresni. Amúgy semmi bajom a szocikkal, magánemberként gyurcsányt sem tartom nagyobb pszihopatának mint orbánt :)
Előzmény: lerr (606)
kizsgé Creative Commons License 2006.02.05 0 0 610

Neked mi a "megoszlás"?

Nálam három fiú( 8, 6 és 2,5 év)..

Előzmény: Sir Balamber (609)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.02.05 0 0 609
Viszontgratula :)
Előzmény: kizsgé (607)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.02.05 0 0 608
Szeretném ha ennyit foglalkozna a független magyar sajtó a fittelinával vagy a nomentana ügyeivel. Konkrétan elmezve ki kinek a csókosa volt és hogyan történhetett, hogy például egy milliárdos ingatlanra gyurcsányunk volt az egyetlen pályázó akitől azonnal visszabérli az állam (közben meg néhányszáz milláért felújjítja).
Szivesen elolvastam volna kulcsár telefonbeszélgetéseit is, vagy beértem volna azzal, ha valaki elmondja miért is kezdték el lehallgatni, ha még fogalmuk sem volt mi is történik a k&h-ban..
Előzmény: ancsil01 (595)
kizsgé Creative Commons License 2006.02.05 0 0 607

Gratula.. :o)

Nekem is.. :o)

Előzmény: Sir Balamber (604)
lerr Creative Commons License 2006.02.05 0 0 606

akkor meg mondd azt, hogy a tököd tele van a szocikkal és akármit csinálnak, Te sosem fogsz rájuk szavazni.

De hagyuk már ezt a rosszabbul élek hülyeséget. 

Előzmény: Sir Balamber (603)
tuutuu Creative Commons License 2006.02.05 0 0 605

Az a baj ezzel, hogy elég vegyes. Nyilván a legnagyobb tétel a fűtés, gondolom nálad is számolatlan a gáz(konyha), szerintem ez teljesen békés.

Más kérdés, milyen bevételek mellett, tehát relatíve, az akkori bevételekhez képest milyen. És akkor az még mindig egyéni eset lesz. De ha az átlagjövedelemhez méred.. ( itt rendreutasítom önmagamat..:}})

A lányom pont egy ilyen házba költözött, a fene tudja, hogy mit lehet azzal kezdeni, hogyha kinyitom a melegvízcsapot, azonnal jön a forró víz, de hideg vizem nincs, és a fölső lakók megdöglenek a melegtől, alul meg fáznak.

Ezen is lehet nyilván segíteni, de úgy tűnik, eddig nem zavart eléggé senkit.

Előzmény: egyenlítő (596)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.02.05 0 0 604
3
Előzmény: lerr (601)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.02.05 0 0 603
Abszolút értelemben nem rosz az életünk, de ebben a ciklusban rendesen a zsebembe nyúltak.
Előzmény: tuutuu (594)
kamerasmobil Creative Commons License 2006.02.05 0 0 602
Bocsi, most nezem hogy aram nincs benne.
Előzmény: kamerasmobil (600)
lerr Creative Commons License 2006.02.05 0 0 601
mennyi gyereked van?
Előzmény: Sir Balamber (599)
kamerasmobil Creative Commons License 2006.02.05 0 0 600

Azert a korrektseghez nem artana azt is mellerakni, hogy mennyi gazert, vizert, aramert fizettel ennyit akkor es most.

Mert ugye nem mindegy, hogy ma mondjuk az aremelesek miatt takarekosabb vagy es kevesebbet fogyasztasz, de ennek ellenere kerul tobbe a rezsi; vagy mondjuk 4 ev alatt romlott az ablakok szigetelese es ezert tobbet kell futeni...

Sir Balamber Creative Commons License 2006.02.05 0 0 599
családi :)
Előzmény: tuutuu (594)
sajtoskenyér Creative Commons License 2006.02.05 0 0 598
 Viszonyítsd az inflációhoz és a kereseted alakulásához.
Sir Balamber Creative Commons License 2006.02.05 0 0 597
Igérem nem állok féllábon addig sem, de úgy tűnik az álltalam felemlegetett mszp-s igérgetős versenyre egy most ugyanolyan (ellenzéki) helyzeben lévő fidesz ígéreteit veted fel.. Hogy is van ez?
Mindenesetre megyó és a politikája csúfosan megbukott. Az mszp most is megosztott (jellemző, hogy az mszp elnöksége 8 szavazattal ellenszavazat nélkül kispétert jelölte kormányfőnek), már a koalíciós partnere sem bízik benne és viszont. Ezek fognak itt nagyjólétet csinálni a mindenmindegy csak nyerjünk szavazatszerzésre optimalizált politikájukkal? Nem tartom valószínűnek..

Előzmény: ancsil01 (579)
egyenlítő Creative Commons License 2006.02.05 0 0 596
Nakéremtisztelettel akkor számszerűen, előkeresve a papírokat.

59 nm, panelházban, Budapesten. Központi fűtés (gáz), konyhai gáz, közös költség, víz, csatorna, szemétszállítás, felújítási hozzájárulás.

2002 március 1-től: 23.690 Ft
2006 január: 29.700 Ft.

A növekedés a 2002-es bázison: 25,4 %. Ez évi 5,8 %.

Döntsétek el, hogy sok-e, vagy kevés.
ancsil01 Creative Commons License 2006.02.05 0 0 595
és arról mi jut eszedbe, hogy a második legtöbbet kapták (jó nem ők kapták a legtöbbet). a legtöbbet meg egy nem magyar tulajdonosú cég.... (mi is van nagy magyarkodással?) kettőjük miatt meg aztán sokan voltak, akik nem is kaptak. pedig ez a támogatás "járt, mint a gyes" (copiright by könnyes szemű bayer zsoci.)
Előzmény: Sir Balamber (585)
tuutuu Creative Commons License 2006.02.05 0 0 594
Akkor tehát neked szarabb a helyzeted. Kellemetlen, jobbulást. Milyen adókedvezménynek lőttek, amúgy?
Előzmény: Sir Balamber (592)
sajtoskenyér Creative Commons License 2006.02.05 0 0 593
 Na pl. a főváros állapota olyan dolog, amiben a kormánynak ugyan része és felelőssége van, de az igazi felelősség az önkormányzaté, a város vezetéséé. Konkrétan Demszky-é, ha úgy tetszik, én is szívesen seggberúgnám már, túl régóta basáskodik. Viszont erre majd októberben kell hivatkozni, amikor önkor választások lesznek. Most országos parlamenti választás lesz, tehát a kormány munkáját kell értékelnünk.
Előzmény: Sir Balamber (592)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.02.05 0 0 592
Konkrétan? Elég sok pénzt kiszedtek a zsebemből az egészségbiztosítási járulék felső összegének a rendszeres emelésével, most pedig az adókedvezménynek is lőttek. A többit lásd felsorolva mások álltal alant.
Amúgy tele van a tököm a koszos lepukkant várossal, az sokpénzért rendszeresen szarul befoltozott kátyúkkal. Mindenhol adjál baksist, a kórházba vigyél túlélőkészletet és úgy álltalában az állandó ésfeltűnő pénztelenséggel mindenhol.
Közben meg dübörög a pannonpuma.
Előzmény: tuutuu (582)
lilita Creative Commons License 2006.02.05 0 0 591

A "radikális", illetve "drasztikus" béremelést se hagyd ki, mivel ez az alapja az egész eszement javaslatnak.

Csak arra vagyok kíváncsi, mit tesz az a rengeteg kisvállalkozó a 120e ft-os minimálbérrel, meg mondjuk a 160e ft-os szakmunkás, illetve 200e ft-os diplomás bérrel. Szerintem Orbán erre játszik. A multi majd tovább gépesít, vagy elhúz, a kicsi meg becsődöl (kivéve a csókosokat, mert azoknak majd lesz Széchenyi terv).

Előzmény: ancsil01 (579)
egyenlítő Creative Commons License 2006.02.05 0 0 590
A piaci törvények nem akarat kérdései, mintahogy a gravitáció sem.

Viktor (saját bejelentése szerint) még 2000-ben kidobta a tankönyveit.
Előzmény: sajtoskenyér (491)
tuutuu Creative Commons License 2006.02.05 0 0 589

Láttad a következő hozzászólásomat?..:{{

Amúgy tényleg, ez nem siratófal?

Előzmény: sajtoskenyér (587)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.02.05 0 0 588
Konkrétan nekem? Vagy a fideszfrakció nyugdíjjasszövetség esetleg a borneó és celebesz egylet BP tagozatának a véleménye érdekel?
Bármelyiket megkérdezem neked emilfordultával. :)
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (583)
sajtoskenyér Creative Commons License 2006.02.05 0 0 587
 Nekem semmi. De miért kérdezed? Én nem vagyok fütyeszes, asszem ez már kiderülhetett.
Előzmény: tuutuu (584)
tuutuu Creative Commons License 2006.02.05 0 0 586
Bár nem én vagyok a topicgazda..:{{{
Sir Balamber Creative Commons License 2006.02.05 0 0 585
Nézd, a fittelinás uszodafinanszírozás körülményeit mindenki ismeri, ahogy az öszödi "balhé" vagy a hasonszűrű többi ügylet körülményei sem titkosak. Az hogy a szügyészség mit kezd ezekkel az egy dolog, elég nagy tolvajok is elkerülték már az igazságszolgáltatást ezidáig, miért pont ő lenne kivétel? Ráadásul mi mind tudjuk, hogy a dolgok mifelénk mindig is így működtek. A problémám az, hogy szügyészségi állásfoglalástól függetlenül nehezemre esik ezt a gátlástalan kalandort hidegvérrel végighallgatnom, amint szolidaritásról igazságról stb beszél. Egyszerűen attól tartok amit eddig kicsiben csinált azt most nagyban míveli..
Előzmény: ancsil01 (577)
tuutuu Creative Commons License 2006.02.05 0 0 584
Tőled is kérdem, ahelyett, hogy nagyívű fejtegetésekbe kezdenél, meséld el, konkrétan mi is lett rosszabb?
Előzmény: sajtoskenyér (581)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2006.02.05 0 0 583
Most akkor köllenek a multik vagy sem?
Előzmény: Sir Balamber (576)
tuutuu Creative Commons License 2006.02.05 0 0 582

Cserébe az orbáni 400%-os eü béremelés megnyugtatja majd az idegeidet..:}}

De milyen szempontból élsz rosszabbul? ..:}}

Előzmény: Sir Balamber (576)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!