Bevallom,loptam a képet 1 másik fórumról...:):):) DE NEM BIRTAM KIHAGYNI HÁT EZ BESZ...S:):):):) Hajrá lányok:):)juhujujujuhuhujuhuhuju:):)):):):) Bocs mindenkitöl:)De akkor is nagyon jó ez a kép..)
Na megvan a sorsolás a "helyosztóban".... http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/index.php?itemid=900&blog_id=1 Érdemes megnézni,mi a cowboyokkal játszunk itthon.Aztán majd pesten a viperákkal,addig ök nem játszanak.Nekünk 13 napunk van a két meccs között.Hú de jó lesz...és érdekes...:):)én már várom:):)szerintem ök nem:))A cowboyok a viperákkal utoljára játszanak pesten.....:)ez is érdekes lehet nem????:):) Na csá
Egy miskolci játékos vagyok és a mecs óta nem találom a labdámat szóval csak meg szeretnem kérdezni tőltek hogy nem vitt e el valamelyikőtök egy PLOPP feliratú labdát? Ha igen akkor legyen szives nekem szólni és elintézzük hogy visszajusson miskolcra. Előre is kössz!
Végre megjelent egy normális cikk a Miskolc elleni meccsrő http://nflzone.extra.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=135&Itemid=2&mosmsg=Az+elem+sikeresen+elmentvel
Ha valaki szeretne jönni a cowboys kaposvár meccsre, az holnapig, legkésőbb szombat délig jelezze már, mert több meccs nem lessz és mekéne nézni mi újság. Előre is köszönettel: Dick Butkus Def. Captain
Hali. ha vki tudna segíteni annak megköszönném. a hétévégi meccsről kellene pár infó. kik szereték a td-ket, hogy szerezték, és ki kiután szerezte? ha vki tud segíteni ide írjon:tomifazekas@yahoo.com előre is köszi
Gratulálok mindenkinek, jó volt nézni a játékot (már amennyit láttam belőle) Jó pihenést, gyógyulgatást az egy hét pihenő alatt. Vigyázzatok magatokra, mert a java még csak most jön. Ha mindenki a maximumot adja nem lehet baj! ELÉG CSAK A 100%, de az kell nagyon!!!!!!!! Go TIGERS! (köszi a tegnap esti díszkiséretet!!!!!!!)
Talán sejtem, mostmár. Gondolom félt, azért. Szerintem ő tudja a legjobban, hogy miért. Csak örülhetsz neki. Vitázni nem érdemes, ki kell próbálni, lehet nem is fog tetszeni neked belülről ez az egész.Főleg ha könnyen sérülsz.(ez nem kizáró ok,) Van a csapatban aki nem sérül könnyen, mégis megsérül, pedig nem akar. Menet közben neked kell eldöntened megéri-e,( főleg ha a dac hajt) Nem vagyok pszihológus, de a vita végét az jelentené, ha jövőhéttől elkezdenél edzegetni velünk, és ha maradsz (a nehézségek ellenére), akkor ezt el kell fogadnia annak aki is, aki most aggódik érted.l
GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!!!!! Sokkal jobb volt most a csapat mint az Eger ellen. Ezúton szeretném megköszönni ismét az OFFENSE FAL munkáját, és persze Mihalik Gyurinak is a segítséget! Köszönjük a Defense munkáját is. Köszönjük a T-Girls-nek is a szúrkolást és mindazoknak akik elutaztak és buzdították a csapatot, és nem utolsó sorban a "KABALÁNAK" is a szurkolást és a támogatást.
Szeretném megköszöni az offense fal remek teljesítményét a meccsen. Így tovább gyerekek, persze a defense is megérdemli a gratulációt !! Üdv.: Dick Butkus
húúúú nyert a NYIREGYHÁZA TIGERS!!!NYiregyháza Tigers-Miskolc Stellers 48:7!!!ezazzzz! "szép volt fiúk!szép volt fiúk!"-amit már mondtuk a meccs után is egyre ügyesebbek vagytok!!!csak így tovább!!!Hajrá TIGERS!!! csak megérte a lelkes szurkolás!!!máskor is megyünk ha meigéritek h ugyanilyen ügyik lesztek sőt még ügyesebbek!!!és nem elfelejteni amit mondott az edző!!! hallod Kari??? nah csókszi minden Tigers srácnak!!! megérdemlitek a sok sok puszit!!!úgyhogy mindenkinek küldök jó sokat!
Hát hazaengedtek. Mostantól itthon pihenek. (Sajnos:-(, mármint a pihenést). Jobban vagyok, most egy ideig még igen keveset fogok mozogni, és egy darabig sajnos csak a pálya széléről nézhetlek titeket. De igyekszem mihamarabb felgyógyulni. Holnap mindent bele! Legyetek nagyon gyorsak, és kemények! Szurkolok nektek itthonról! Hajrá!
Ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni aki gondolt rám, esetleg meg is látogatott.