Keresés

Részletes keresés

Jacques de Molay Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1464
Szegény fejed.
Előzmény: tefi (1462)
BOLOND Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1463

Ha egy ruhadarabra (polo) nincs rairva hogy honnan van vagy ki csinalta akkor honnan lehet tudni az eredetet?

Hogy lehet megkulomboztetni ket egyforma szinu polot ha leveszed a gyari jeleket?

A "markas" ruhanemuk tobbsege Magyarorszagon kb olyan eredeti mint az 50 dollaros arany Rolex.

Ha egy tescos polora ravarr az ember egy "kiskrokodilt" akkor prezentalhato a hatcsillagosban?

A thermosz a hideg italt hidegen tartja, a meleget melegen, de honnan tudja hogy melyiket hogyan?

De sok kerdes van meg valasz nelkul!

Ha mar olyan az ido hogy lehet fuvet nyirni akkor nem is kell polo!  Csak egy borsodi az egyik kezben (egy meg a honod alatt) ;)

Előzmény: tefi (1462)
tefi Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1462

Annak lehet,hogy ciki,aki 1989 óta BMW-el közlekedik....

Láttál már ilyen pólót ? Ezt nem úgy kell elképzelni,hogy marha nagy betűkkel rá van írva a TESCO felirat. Sima egyszínű póló.

Lehet,hogy neked telik másra, de nekem fűnyírásra stb. megfelelő és nem fogok ehhez 1 menő sportboltból pólót vásárolni.

Előzmény: ath (1458)
susuka 2 Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1461
szasztok tescos triko az igen de gondold el ezt a halban 1 borsodival sétálva.

ath Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1460

tudom, de akkor is furcsa, hogy benne van a levegőben, hogy az embernek meg kell magyaráznia bizonyos dolgokat.....

Előzmény: Tóthika (1459)
Tóthika Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1459
Ott volt a szmájli, viccnek szántam.
Előzmény: ath (1458)
ath Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1458

miért burzsujoználak le? ez valami rosszul beidegződött védekezési mechanizmus?

igazad van, a példa nem volt tökéletes.

azért szerintem mindenki érti, hogy mit is akart jelenteni.

akinek el kell magyarázni, hogy egy 5*-os szállodában, legyen az akár tengerparton, miért is ciki tesco trikóban szaladgálni, azzal komoly baj van. erre jegyeztem meg, hogy egyébként tesco trikóban mindenhol ciki szaladgálni......

Előzmény: Tóthika (1457)
Tóthika Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1457
Tévedsz, férfiaknak előírják a zakót és nyakkendőt. (És mielőtt leburzsujoznál, úgy fordultam elő ott, hogy céges rendezvényre voltam hivatalos. ;-) )
Előzmény: ath (1456)
ath Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1456

nem előírás, hanem igény és illem. azt sem írja elő semmi, hogy fürdőgatyában nem ülhetsz be a gundelbe......

én spec a wc-re nem mennék ilyenben, mert 2 forintot sem adnék ki rá.

ízlések és pofonok....

Előzmény: alibabusic (1455)
alibabusic Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1455

Miért az előírás,hogy bizonyos * szám fölött csak márkás pólóban szabad járkálni ?

Én is ilyenbe sétáltatom a kutyám és jól érzem magam benne !

Előzmény: sz.lacix (1454)
sz.lacix Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1454
Hello!

Tunézia 5*-os szállodában 60 év körüli hölgy egy hétig minden nap Tesco gazdaságos pólóban járkált az étteremben. Elég szürreálisan nézett ki.
Jacques de Molay Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1453
Moderátor! Moderátor!
Előzmény: nAnnamari (1452)
nAnnamari Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1452
  Már várja látogatóit a komáromi Hotel Aqua honlapja!

Nézze meg mindenki, akit érdekel Komárom, vagy a 3 csillagos szálláslehetőség a komáromi thermál és gyógyfürdő közvetlen szomszédságában !!!

www.gportal.hu/hotelaqua

BOLOND Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1451
Ha jol tudom a Romai partra inkabb buntetesbol kuldik az embereket;)
Mindenkinek mas az anyagi lehetosege, de azon belul meg lehet a civilizaltsag also es felso fokan vagy akarhol kozben. Gondolom te is lattal mar vegleteket mint "rendes gazdag" "bunko szegeny" stb.
En peldul szeretek tavoli kis csendes oceani szigetecskeken kenyeret sutni es vasalni az ingem. Ez melyik csoportba helyez? Genyo tehetos aki a kozerti kenyerre is sajnalja a penzt vagy csori proli aki inkabb kezzel mossa a bugyit csak "nagyokat tudjon meselni"?
Ne vegyel tudore, csak dumalunk.
Előzmény: zalagyöngye2 (1450)
zalagyöngye2 Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1450
Más ám bmw-ből beutazni a világot, meg más SZOT-beutalóval a Római parton!
Előzmény: BOLOND (1449)
BOLOND Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1449
Szerintem ez a bmw-s elvtars eleg civilizaltan kezeli ezt a kis malort, kicsit visszaolvasva nem mondott itt senki semmi kulonosebben sertot vagy bantot.
(persze pont en, ilyen becenevvel pofazok)
Szaganaki Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1448
Sztem ő sem :)
Előzmény: Jacques de Molay (1444)
BOLOND Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1447
Nem allitom hanem kerdezem.
Előzmény: Riff-Raff (1433)
ath Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1446
akkor ok.
Előzmény: Törölt nick (1445)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1445

Az nem konkrétan neked szólt! Elnézést!

Előzmény: ath (1443)
Jacques de Molay Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1444
Tényleg, összefoglalnád egy mondatban, hogy mit is szeretnél mondani? Én sajnos nem értem.
Előzmény: Törölt nick (1442)
ath Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1443

megint nem értelmezel, csak zsigerből válaszolsz. nem én piszkáltalak a neved miatt, mindössze annyit írtam, hogy megértem miért is vicces egyeseknek ha vki ezzel a névvel osztja az észt.

rossz helyen kutakodsz már megint.

Előzmény: Törölt nick (1442)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1442

hanem azzal ha valaki a magát meghatározó nicknévnek ezt választja. hatalmas különbség.

Jajj istenem...A nicknév nem határoz meg semmit. Bár bizonyára létezik olyan tag is, aki órákig gondolkodik egy nicken mert szeretne valami nagyon "frappáns", a személyiségére legjobban illő nevet találni, de ne gondoljuk már, hogy mindenki így választ nicket! Ez ugyanaz a hülyeség, mint amiből az utazási szokások fikázása táplálkozik "ha én így csinálom, akkor másnak is így kell, különben csak hülye lehet".

És vajon milyen hatással van egy nicknév az általam felvetett egészen más jellegű kérdésekre? Ha "trabi" vagy "kis józsi" nicken írom amit írok, akkor mi változik? "Kis józsi" nick alatt nem ülhetek a real életben Ferrariban? hehh...Ha nem konkrétan az autó zavarna, hanem a téma amit felvetettem, akkor lényegretörően arról vitáznál, és nem olyan hülyeségekkel foglalkoznál, mint egy teljesen OFF nicknév. Az egész ostoba téma nem ebbe a topikba való, részemről eredetileg szóba sem került. Egyébként jelzem, hogy kizárólag ebben a topikban volt  "probléma" a nick, pedig nem most kezdtem használni. Ezen is el lehetne gondolkodni egyeseknek. Az index regisztrációs rendszere körülményes. Az új regisztrációknál fél órát kell várni a hozzászólások között jódarabig. A nickemet eredetileg az autós topikok miatt regisztráltam -ott ez bevett szokás-. Nyilván nem fogok csak azért változtatni, vagy újat regisztrálni, majd 30percig dekkolni egy hsz. elküldése előtt, mert néhány begyöpösödött okostóninak ez nem tetszik. Nos! Most, hogy fényt vittem a sötétségbe nicknév kapcsán, ez a téma részemről lezárva, koncentráljunk a fikázásra, illetve a fikázók fikázására ;-)

Előzmény: ath (1436)
ath Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1441

nem erről szól a vita. kevés pénzből is lehet okosan utazni, nyaralni és nagyon sokból is ostobán.

mellesleg a családomban 89 óta szinte csak bmw van, jelenleg pld pont egy új hetes, úgyhogy az előítéletekkel rossz helyen tapogatózol. egy nagyon jó autó és kész. az, hogy van aki lóbálja a slusszkulcsát az nem az autót és a többi felhasználóját minősíti, hanem őt magát.

amit én magyaráztam a kollégának az mindössze az, hogy érthető ha valaki nehezen nyeli ha bki bmw7er nicknévvel prolizik és osztja az észt a szerénységről.

Előzmény: Zivos (1439)
Micimalacka Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1440
Át kéne nevezni a topicot, nem? szerintem már kicsit túlzásba estetek, a témák fele más topicba való. Nem maradhat meg az utazás???? Mindenki úgy utazik, olyan helyre, körülmények között és anyagi háttérből, amije van és jó neki. Ha eddig a nem épp megfelelő viselkedést kritizálta a topic, fanyar humorral, vagy másképp, nem lehetne visszakanyarodni oda? Ez sem épp erős jellemre valla, amin itt problémáztok... szerintem.
Zivos Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1439
Fogadjunk, hogy mas auto nick nem keverne ekkora vitat, talan a Mercedes kivetelevel? Ennek az autonak a tulajdonosai nem epp jo hirnevnek orvendenek, ahogy a Suzukisok a kozlekedesi topicokban. Szerintem semmivel nem rosszabb nick, mint az: asdfghjkl. A felfogasaval van a gond, de az nagy. Mondom ezt a vitat lejatszottam mashol. Aki milliokat keres, annak elkepzelhetetlen milyen lehet 50k -bol elni. Ezert van most is ilyen duma, hogy mi az a par % adoemeles, meg 2x -es TB sem sok, mert ugyis csalnak, meg vizitdij, stb ... Le kellene jonni a foldre, mennyi a magyar ATLAGFIZETES: 120k. Es ebbe benne van a top managerek millioi, meg Mari neni 45k -ja is. Es nem Mari neninek mondani, hogy miert nem mennek Ok is a Bahamakra (legfeljebb csak 1 hetre, nem 2 -re), mert erre meg fogja mondanni miert nem. Az pedg mar nem tetszik. Ettol fuggetleneul szerintem nem rossz srac lehet, csak tul messze el az atlag emberektol. Az ottani vita lezarasa is ez lett egyebkent.
Előzmény: ath (1436)
Jacques de Molay Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1438
"Nyilván. Proli előítélet rulez..."

Akkor csak az előítéletem proli, én nem?
Előzmény: Törölt nick (1423)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1437
a Te nicked meg nekem kifejezetten tetszik...
Előzmény: Riff-Raff (1435)
ath Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1436

nem az a baj ha vkinek hetes bmw-je van mert nem az autóval van a gond,hanem azzal ha valaki a magát meghatározó nicknévnek ezt választja. hatalmas különbség.

de mintha kezdenénk eltérni a témától..

Riff-Raff Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1435

Az én nickemből mire következtettek:-)

Hogy csak füstölögsz magadban. :-)

Előzmény: Chimney (1434)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!