"The 4th single from "X" , The One , will be released on July 28th, with no video sadly, but with a new Freemasons Radio Edit! Like A Drug has also been in the talks for a double single, like with what Kylie did with Wow / In My Arms, as for Like A Drug we can expect a video."
2 napja van már X 2008 merchandise is kylie.com-on,csak az a baki, hogy amikor rendelésnél kiválasztod Magyarországot, akkor kér state-et is mert anélkül nem enged tovább, de nincs megadva az alatt semmi és beleírni sem tudsz...már valaki írta a problémát .com fórumon, elvileg már javítják ezt a picike hibát...
Én meg azt bánom hogy csak könyvet vettem és mást nem :) Robotic-es matricákat is akartam meg posztert..
A könyv eleje nekem sem tetszik, alig tűnik Kylienak az a nő aki az elején van : ), meg olyan kb mint egy imakönyv vagy nemtudom mi..:), de a belső fotók már jól mennek az album meg a túrné stílusához, szóval azok kárpótolnak.
Elírásban hátul a dátumoknál érintve vagyunk igen, de jobbik eset, Budapesthez van írva 2 helyszín is, Bukarest meg nincs :P
Kit erdekel, hogy a Danubiuson hanyadik az All I See, ami raadasul egy igen gyenge darab amugy is?
En orulok, hogy emberek aktivizaljak magukat a forumon, de a felesleges hozzaszolasokat azert nem artana kordaban tartani. Es most keretik nem megsertodni, mert nem bantasbol mondtam, csak mint topikgazda... :-)))
Lehet ez az a hiba, pontosan már nem emlékszem, hogy haverom mit vett észre, de az tuti, hogy érintve vagyunk benne. :) Nekem nyet tourbook, úgyhogy nemtom megnézni.
figyu, én megyek reggel 8ra komplexvizsgázni, és még itt ülök és kyliet hallgatok lol
imp.princessről kedvencek: Some kind of bliss, too far, cowboy style!!!!!!!!! nah meg persze did it again nehogy elfelejtsem. de a dreams is jó. meg a limbo. :D:D:D
ok, sms, csak előbb add meg a számod lol
na már én is fáradok. elmegyek. de org.nélkül :D:D