Keresés

Részletes keresés

ZormaC Creative Commons License 2003.09.03 0 0 405
jut eszembe az egyetemi totó-mottó: "Kedves hallgatók, a mai napra tervezett szigorlat elmarad. Megállapított eredmény: egyes."
Előzmény: ZormaC (404)
ZormaC Creative Commons License 2003.09.03 0 0 404

Hali,

azt hiszem, létezik az adjudication, magyarul utólagos elbírálás nevű intézmény - leírva nem láttam ugyan, alkalmazva viszont már igen - miszerint ha készítesz egy screenshot-ot és elküldöd a megfelelő helyre (Steven/AC/egyéb), akkor hoznak egy ítéletet a megállapított végeredményről. A screenshot mellett nyilván az is kell hozzá, hogy a játszma végéhez kellően közel járjatok (hat lépés után ugye nehéz lenne :-); és gondolom ilyenkor sem mindig egyértelmű a kérdés, biztosan van olyan állás, ahol nem lehet megmondani, hogy az egyes felek várhatóan mit játszottak volna 15 perc alatt.

Egyébként ha jól láttam, akkor ma már el is kezdődött a vébé - rögtön egy érdekes eredmény: T!kasty-7-Janette-9-2003-09-04-0947 - Sirpi, ez biztos több szempontból is rekord, nem?

--
z.

Előzmény: Sirpi (402)
Sirpi Creative Commons License 2003.09.03 0 0 403
Bocsi, lehet, hogy vaklárma, és az itteni hálózat döglött be. Magyar oldalak látszanak mindenesetre. Remélem, nálam van a hiba.

s

Sirpi Creative Commons License 2003.09.03 0 0 402
Sziasztok!

Bevallom, aggódom picit a vb miatt. Ma du. 4-kor is behalt minden. Épp sutyival játszottam, és nyerésre állt. Bocs Sutyi, tényleg (bár nem az én hibám...) De mi van, ha egy TG 35. lépésében történik ez? 35 lépés elég sok lehet, hogy látszódjon, ki nyer, és elég kevés, hogy meg lehessen biztosra mondani. Screenshotot lehet ugyan csinálni, de ugye szerverhalálnál a robotnak is kakukk van. Szóval "érdekes" pár hónapnak nézünk elébe, ha nem fog a dolog hamarosan megoldódni...

Sirpi

ZormaC Creative Commons License 2003.09.03 0 0 401
Előzmény: CSOPi (400)
CSOPi Creative Commons License 2003.09.03 0 0 400

Sziasztok!

Volna egy kérdésem. Ha lejátszottuk a hat játékot, mikor kell a pulsz hármat lejátszani? ha több, vagy ha kevesebb, mint 5 TP a különbség?

HAJRÁ MAGYAROK!!!

Csopi

Törölt nick Creative Commons License 2003.09.02 0 0 399
Itt a magyarok sorsolása:
http://www.tantrix.hu/jatek/tour/inter/vb6.html
CSOPi Creative Commons License 2003.09.01 0 0 398
Sziasztok!

A mai "szabad" estémet virusirtással kezdtem, de ellenállt minden törlési kisérletemnek, de a Format C: -ttal végül sikerült gyökerestől kiirtani a virust. Próbáljátok ki ti is §:-)))

Csopi

Előzmény: egmaria (388)
sarkanyrepulo Creative Commons License 2003.09.01 0 0 397
Most se tudtok belépni a lobbyba, vagy mst épp engem büntet?
s
egmaria Creative Commons License 2003.09.01 0 0 396
Ajaj. Hogy lesz ebböl sorsolás? Mar megint nem müködik, pedig delelött par oran keresztül jo volt....

Maria

Előzmény: ZormaC (394)
ZormaC Creative Commons License 2003.09.01 0 0 395
Érdekesség: a szerver több, mint tíznapos uptime-ot jelez, tehát nem maga a szerver lehetett lehalva, hanem valami firewall a környékén... amúgy pingelni közben is lehetett, de a 80-ason süket volt...

(én meg ne beszéljek kínaiul, igaz?)

Előzmény: ZormaC (394)
ZormaC Creative Commons License 2003.09.01 0 0 394
Most már majdnem 20 órája nem megy a szerver, ez elég durva... nem valami kiforrott QoS :-(

Különösen bosszantó volt, mert AC-ként végre-valahára, a határidő napjának estéjére sikerült összehozni két, kommunikációs szempontból abszolút használhatatlan játékos közötti kritikus meccset, ami még hiányzott volna a selejtezőcsoportokból - erre bedöglött a lobbi. Úgyhogy mivel nem tudnak játszani, nekem kell kézzel eldönteni, ki jut tovább :-( elég sz@r...

Előzmény: Törölt nick (393)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.01 0 0 393
Server is down :-(
A Dave sem tud többet ...
egmaria Creative Commons License 2003.08.31 0 0 392
Nem vigasztal meg, de legalabb nem a gepem rossz. Köszi,hogy szoltal.

Maria

Előzmény: PiCuR (391)
PiCuR Creative Commons License 2003.08.31 0 0 391
Én se tudok bejutni, ha ez megvígasztal...:-(((

picur

Előzmény: egmaria (390)
egmaria Creative Commons License 2003.08.31 0 0 390
Csak én nem tudok a lobbyba bejutni, vagy ez egy általános hiba? :-(

Mária

Törölt nick Creative Commons License 2003.08.30 0 0 389
:-)

Ez tetszik.
Nem bántásiból, de hadd mondjam el egy "informatikus" kolléganőm esetét a tűzfallal.
Most történt nemrég, amikor az augusztus elején az NT-alapú gépeket támadta a Blaster.
Szóval ... Frissen feltett tűzfal a kolleganő bookjára.
Másnap. "valami összefertőzte a gépem" - mondta. Megnéztük, persze hogy a Blaster Worm volt. Kérdeztük hogyan lehet, mikor van új tűzfala, meg vírusírtója is /az talán nem frissített/. Erre azt válaszolta: "Igen, csomószor kérdezte a tűzfal, hogy valami jön, s engedem-e, mindig azt mondtam, hogy "nem", de olyan sokszor jött, gondoltam "fontos" lehet, ezért engedélyeztem" ... /informatikus/ :-)
Ja, s azt mondta, hogy különben is lessú volt a rendszer, s utána már jó lett :-))))))))))

Előzmény: CSOPi (385)
egmaria Creative Commons License 2003.08.29 0 0 388
Csopi!

Azt mondjak, hogy virusos a geped, es leveleket küldözget szet. :-(

Maria

Sirpi Creative Commons License 2003.08.28 0 0 387
Már bocs, fiúk-lányok, de ti nem szoktatok néha aludni?
ZormaC Creative Commons License 2003.08.28 0 0 386
Ez a levél maga a "vírushordozó". Bővebb infó a McAfee-től.
CSOPi Creative Commons License 2003.08.28 0 0 385
Sziasztok!

Több példányban kaptam ezt az emilt. Valódi a virusveszély, vagy ez kamu? amit küldtek az tényleg jó?

Dear friend , use this Internet Explorer patch now!
There are dangerous virus in the Internet now!
More than 500.000 already infected!

Csopi

ZormaC Creative Commons License 2003.08.27 0 0 384
Ez azért van, mert a kiemelési rendszer olyan, hogy előnyben részesíti azokat, akik már több tournament-ben játszottak. Aki pedig igazán jó és az első tournament-jét játssza, azt lejjebb rangsorolják a játékerejénél és majd úgyis meglepetést okoz. Mindenki innen indult... (kivéve azt a tizen-valahány kivételezettet, akik már 1999-ben is tournament-játékosok voltak).
Előzmény: sarkanyrepulo (383)
sarkanyrepulo Creative Commons License 2003.08.25 0 0 383
Előre megjegyzem: a mondottakkal egyetértek.
Az első nehány helyezett az nem is annyira problémás, mint a végén helyezettek. Mondok egy rendkívül egyszerű példát:
sasia lényegesen jobb játékos nálam (kíváncsi lennék a kettőnk közti csapásváltások statisztikáira), mégis sokkal hátrébb rangsorolták (csoportelső is lett).
Ez csak egy példa, de mondok egy másikat:
mi csoportunkban 1 lett a leggyengébben értékelt depont. (mellesleg majd átnézem érdekességképpen a csoporteredményeket ebből a szempontból)
s
Előzmény: ZormaC (372)
ZormaC Creative Commons License 2003.08.21 0 0 382
Hát ha már körbeadjuk, nem hagyom ki ;-) de csináld meg a kisméretű csapatfényképet és írjuk alá a hátát és úgy készítsük fel a továbbküldésre. Majd magunkat készítsük fel arra, hogy ne kelljen továbbküldeni ;-)
Előzmény: Törölt nick (380)
egmaria57 Creative Commons License 2003.08.21 0 0 381
Szeretném megköszönni mindenkinek aki eljött a talira. Szerintem jól éreztük magunkat.

Kivánok mindenkinek jó "talizgatást" a következő félévben. :o)

Mária

Előzmény: Sirpi (379)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.21 0 0 380
Elfelejtettem mondani, 1-1 hónapra körbeadhatjuk a díjat (zormac, pusi, sirpi, mikellos)

Ki óhajtja egy hónapig bitorolni ?

pepe

Előzmény: Sirpi (379)
Sirpi Creative Commons License 2003.08.21 0 0 379
Szerintem tök jó volt, egész sokan voltunk, és jókat játszottunk, dumáltunk meg kajáltunk is. Blick jóvoltából lesznek képek is, meg ha valakinek lesz kedve, majd írhat konkrétumokat is.

Nekem egy dolog mindenesetre nagyon tetszett: pepe elhozta a világbajnok csapatnak küldött vándordíjat. Ez egy fadoboz volt, igen érdekes szaggal rendelkezett, és amikor kinyitottuk, akkor jött a poén: egy kiprintelt text-fájl volt benne a 2002-es és 2003-as évek csapattagjainak nevével, és kb. 16-ba össze volt hajtva. Szóval nagyon bénán és igénytelenül nézett ki, de hát a Mike nyilván nem örült annyira, hogy el kellett küldenie a csomagot pepének :-) Januárig mindenképp nálunk lehet, akkor kezdődik ugyanis a köv. wttc. Talán nem kell visszaadnunk :-)

A többi érdekesség leírását pedig meghagyom másnak.

sirpi

Előzmény: sarkanyrepulo (378)
sarkanyrepulo Creative Commons License 2003.08.21 0 0 378
Sajnos nem voltam a talin, ugyhogy a beszamolo(ka)t izgatottan varom.
s
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.19 0 0 377
Ha már erre járok beteszem ide a Szeder féle Dinot, (reméjjük a Dino nem szereti a Szedret (-; ) Csopi, a talira viszek neked egypapirdarabot, amin rajta van hogy hogy kell képet feltölteni. Ime a DINOOOOOOOOO:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Ja és jo szorakozást midenkinek a TALIN (-;

blick

CSOPi Creative Commons License 2003.08.19 0 0 376
Sziasztok!

Gyorsan írok, mert mindjárt indulunk a TALI-ra.
Szeder csinált egy dinót a robot ellen. Szeder-32-Robot2-27-2003-08-20-0632.
Bocs, nem tudom hogy kell az egész képet idemásolni (vki megtanithatna rá)

Csopi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!