Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2006.05.08 0 0 3940
na, én meg milyen zöldségeket írtam itt, javítok: töltséggel helyett töltéssel. így gondoltam, de úgye bizonyos okokból hétvégén nagyon nem voltam magamnál.
Előzmény: harpokratesz (3932)
Sárkány Creative Commons License 2006.05.08 0 0 3939

Nem nem.

DE ezek ketten így együtt... Naagyon dögös felállás.

A Schaft se rossz.

Lucy-t én is bírom...

Hora-t pedig még nem hallottam.

Előzmény: harpokratesz (3937)
Sárkány Creative Commons License 2006.05.08 0 0 3938

És akkor mikor alszok??

Előzmény: harpokratesz (3936)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.08 0 0 3937

mé' a többi annyira gázos?:)

a Hora nagyon ütös (ex Schwarz Stein tagok), ajánlom.

Imai bandája a Lucy, meg állat.

Előzmény: Sárkány (3935)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.08 0 0 3936
hmm, én azt tapaszataltam (most a hétvégén is), egyelőre még éjjel haználható, de az éjjel 0h-tól hajnalig értendő.
Előzmény: Sárkány (3934)
Sárkány Creative Commons License 2006.05.08 0 0 3935

Schwein. Nem csoda hogy csak őket fotózták....

Sárkány Creative Commons License 2006.05.08 0 0 3934
Éjszaka sem sikerült. 2 összesen eddig. Borzalom.
Előzmény: harpokratesz (3931)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.07 0 0 3933

őket is szeretném már látni koncerten, állítólag ez a cukorfalat énekes-Yomi enyhén szólva furcsa dolgokat produkál a színpadon:))

nightmare    Nightmare
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.07 0 0 3932

gyerekek, hogy Kirito milyen klassz koncerten. megnéztem a tavalyi Fef of Hameln koncertjét: szuper, semmi hatásvadászat, nagyon okos egy fickó és korosodván egyre szebb és szexibb (amúgy a legszexibb hangú énekesként tartják számon) a két gitárosa amcsi vagy angol (a nevüket még nem sikerült megtudnom a stáblistából, jelenleg most ők szerepelnek a projectjében), a másik két japi zenésze is halál jófej, Kirito pedig egy igazi rocker alkat, kezdem egyre jobban megszeretni és tisztelni. annak ellenére, hogy elég erős érzelmi töltséggel énekel, mégsem nyálas, inkább drámai. de hát ezt már a japiktól megszoktuk, ezért (is) szeretjük őket. szóval, élvezet látni színpadon.

harpokratesz Creative Commons License 2006.05.07 0 0 3931
mondom, éjszaka kell tölteni innen (alvás helyett)
Előzmény: Sárkány (3930)
Sárkány Creative Commons License 2006.05.06 0 0 3930

Hát................. Erőssen próbálkozom...........

Ez a megaakármi az agyamra megy. Alig valami jött csak le.

Mézesmadzag volt, de folyamatosan próbálkozom.

Előzmény: oolong (3926)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.05 0 0 3929
szegény Sárkány töltheti egy hónapig is:(((
Előzmény: oolong (3926)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.05 0 0 3928

ilyet még nem hallottunk: Kiyoharu és Hyde közös éneklése (live cover és pocsék minőségben):

http://beta.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=E7AAB5EF624AF628

nem tudom, ezek be vannak rugva?:XD

harpokratesz Creative Commons License 2006.05.05 0 0 3927

nya végre, hallani felőled:)

kírtam már neked négy dvd-t, csak nem tudom hova küldjem, címed kéne. pls.

jaja, dc-t majd megbeszéljük, nekem is kell ilyen hub.

Haido: szerintem még nem tudni mikor jön, de ebben Case tud informálni.

(megj.: engem csak Merry és Vidoll, esetleg még Degu érdekel. Hyde-ot nyugodt szívvel kihagyom, nem vagyok oda érte:)

Előzmény: oolong (3925)
oolong Creative Commons License 2006.05.05 0 0 3926

Sárkány!

Remélem ezeket mind letöltötted, mert nekem most nincs hova (könyvtárban vagyok jelenleg) de nagyon érdekelne... :))))

Előre is kösziiii! (Azt a pofátlan egy formám...)

Előzmény: Sárkány (3914)
oolong Creative Commons License 2006.05.05 0 0 3925

Na látom nagyon belemerültetek a torrentek és fájlcserélők kitárgyalásába. Aki még nem hallott róla: dc-n vagy egy kifejezetten japán cuccokra specializálódott hub: japanesenation - nagyon tudom ajánlani! Ha jövő héten végre megint bekerülök a gépezetbe (visszamegyek és lesz monitor is végre) akkor majd elirányítgatok mindenkit akit érdekel! Meg elküldöm a megígérteket.

Képeket köszi. :))))

Haido bácsihoz meg annyit: Seasons Call nekem is bejött, a többihez még nem volt szerencsém. Tudja valaki mikor jön Európába? Év elején ugye hallani lehetett ilyen híreket...

harpokratesz Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3924

tapsikolok:)))

a Dc++ nem torrent, hanem fájlcserélő, bár hasonló a működési elvük, itt nincs ráció szerencsére, annyit töltesz le amennyit akarsz, nem függ a feltöltéstől.

emitt csoportok vannak hubok-ba rendeződve (érdeklődési téma szerint és ki kell választani a neked megfelelőket. ez is nagyon jó, használd nyugodtan, egészségedre. nekem is van a progi, még nem használtam, de itt az ideje. a torrentes oldalakról egy csomó cuccot kellett leszednem, így lefoglalt teljesen.

megj.: mondjuk a bőség zavara sem jó, de legalább ha valamit konkrétan keresel, több helyen megteheted.

Előzmény: Sárkány (3921)
e_dora Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3923
küldem mailt
Előzmény: Sárkány (3921)
Sárkány Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3922
Ezt akár borítékolhatod.
Előzmény: harpokratesz (3920)
Sárkány Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3921

Ismerkedem a DC-vel, már letöltöttem egy Lagzi Lajcsi számot...

Virágot az öltözőmbe kérem!

:-))))

Előzmény: harpokratesz (3918)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3920
majd nyáron meglátogatlak benneteket, ha ti is akarjátok, aztán megbeszéljük a dolgot:)
Előzmény: Sárkány (3917)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3919
ja, meg kell egy dvd-író is még, ezeket cd-re már nem lehet kiírni a méretek miatt. ma már viszonylag olcsók az írók, 10e Ft körüliek.
Előzmény: harpokratesz (3918)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3918

kezdd el, tényleg...!, meglátod milyen klafa. teljes dvd-ket, koncerteket szedhetsz le, amit máshonnan nem. megvenni sajna nem tudjuk, és ha már úgysem jutunk el oda, legalább..., és amíg ingyen lehet...  azt a kis macerát és időt megéri, hidd el. majd szólok oolong-nak, hogy lökdössön:)

a segítségemet többször is felajánlottam és fenntartom, de oolong is profi a dologban.

Előzmény: Sárkány (3917)
Sárkány Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3917
Jólvan, csak bíztassatok, egyszer elkezdem. Azért ha segítség kell számítok rád...
Előzmény: harpokratesz (3916)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3916
annál is inkább rábeszélnélek a torrentezésre, mivel a megaupload-ról gyakorlatilag nappal nem lehet letölteni, mindig foglalt, most az utóbbi időben meg pláne, úgy látszik nagyon rákaptak. én éjjel szoktam innen töltögetni. torrentnél nincs ilyen gond: lemented a fájlt a gépre, aztán töltődik. a friss cuccok hamar lejönnek, a régebbiek lassabban, van ami csak bizonyos százalékig, van ami soha. attól függ van-e seed-re és hány. de érdemes várni ezekre is, mert bármikor beindulhat, vagy folytatódhat. közben meg tőled is töltenek fel, amiket a közösben bent hagytál.
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3915
nem kell hozzá sok idő, semmivel se több, mint amikor a neten ilyeneket (lásd alább) találsz. oolong meg mindenben tud segíteni és én is.
Sárkány Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3914

Igen, csak ki kell tapasztalni, tudni kell helyeket, és ez idő, ami nekem nincs. De nem adom fel...

Addig is Oolongnak, meg akit érdekel.

egy csomó Baku

Előzmény: harpokratesz (3913)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3913
te is csinálhatnád nyugodtan, van neted (a legkiseb sávsélesség is jó hozzá), nem kell hozzá profi gép se, csak egy közepes méretű vinyó és egy torrent-kezelő progit kell feltenni még a gépre, aztán jön a kánaán. ennyi. a többi olyan egyszerű, mint amit most ide felpakoltál. érdemes elkezdeni, mert nem biztos, hogy sokáig lehet csinálni, már az ingyen letöltögetést. előbb-utóbb jogilag rendezni fogják a dolgot és attól kezdve csak lóvéért kaphatod meg amire vágyol.
Előzmény: Sárkány (3912)
Sárkány Creative Commons License 2006.05.02 0 0 3912

Egyszer talán megértem miről beszéltek... :-((((((((((

Addig is:

Rentrer en Soi

Renter en Soi 2

harpokratesz Creative Commons License 2006.05.02 0 0 3911
én ott maradtam seed-elni, még mindig bent van az 5 film ami lejött. ennél többet nem tehetek, nem is értem a dolgot, hogy miért nem töltenek fel tőlem. valszeg az lehet a gond, hogy a filmek mellett rengeteg zenei torrentem is bent van, ami ezeket talán sokszor blokkolja. talán kétfelé kéne választanom a filmet és a zenét, de nem akarok emiatt egy másik torrent-kezelő progit feltenni a gépre. azt fogom csinálni, max. csak egy-két filmet töltök le egyszerre, amit kivárok. most sok filmet pakoltam fel, nem szabad. a zenéknél viszont jól bejött ez a módszer.
Előzmény: e_dora (3910)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!