na, én meg milyen zöldségeket írtam itt, javítok: töltséggel helyett töltéssel. így gondoltam, de úgye bizonyos okokból hétvégén nagyon nem voltam magamnál.
gyerekek, hogy Kirito milyen klassz koncerten. megnéztem a tavalyi Fef of Hameln koncertjét: szuper, semmi hatásvadászat, nagyon okos egy fickó és korosodván egyre szebb és szexibb (amúgy a legszexibb hangú énekesként tartják számon) a két gitárosa amcsi vagy angol (a nevüket még nem sikerült megtudnom a stáblistából, jelenleg most ők szerepelnek a projectjében), a másik két japi zenésze is halál jófej, Kirito pedig egy igazi rocker alkat, kezdem egyre jobban megszeretni és tisztelni. annak ellenére, hogy elég erős érzelmi töltséggel énekel, mégsem nyálas, inkább drámai. de hát ezt már a japiktól megszoktuk, ezért (is) szeretjük őket. szóval, élvezet látni színpadon.
Na látom nagyon belemerültetek a torrentek és fájlcserélők kitárgyalásába. Aki még nem hallott róla: dc-n vagy egy kifejezetten japán cuccokra specializálódott hub: japanesenation - nagyon tudom ajánlani! Ha jövő héten végre megint bekerülök a gépezetbe (visszamegyek és lesz monitor is végre) akkor majd elirányítgatok mindenkit akit érdekel! Meg elküldöm a megígérteket.
Képeket köszi. :))))
Haido bácsihoz meg annyit: Seasons Call nekem is bejött, a többihez még nem volt szerencsém. Tudja valaki mikor jön Európába? Év elején ugye hallani lehetett ilyen híreket...
a Dc++ nem torrent, hanem fájlcserélő, bár hasonló a működési elvük, itt nincs ráció szerencsére, annyit töltesz le amennyit akarsz, nem függ a feltöltéstől.
emitt csoportok vannak hubok-ba rendeződve (érdeklődési téma szerint és ki kell választani a neked megfelelőket. ez is nagyon jó, használd nyugodtan, egészségedre. nekem is van a progi, még nem használtam, de itt az ideje. a torrentes oldalakról egy csomó cuccot kellett leszednem, így lefoglalt teljesen.
megj.: mondjuk a bőség zavara sem jó, de legalább ha valamit konkrétan keresel, több helyen megteheted.
kezdd el, tényleg...!, meglátod milyen klafa. teljes dvd-ket, koncerteket szedhetsz le, amit máshonnan nem. megvenni sajna nem tudjuk, és ha már úgysem jutunk el oda, legalább..., és amíg ingyen lehet... azt a kis macerát és időt megéri, hidd el. majd szólok oolong-nak, hogy lökdössön:)
a segítségemet többször is felajánlottam és fenntartom, de oolong is profi a dologban.
annál is inkább rábeszélnélek a torrentezésre, mivel a megaupload-ról gyakorlatilag nappal nem lehet letölteni, mindig foglalt, most az utóbbi időben meg pláne, úgy látszik nagyon rákaptak. én éjjel szoktam innen töltögetni. torrentnél nincs ilyen gond: lemented a fájlt a gépre, aztán töltődik. a friss cuccok hamar lejönnek, a régebbiek lassabban, van ami csak bizonyos százalékig, van ami soha. attól függ van-e seed-re és hány. de érdemes várni ezekre is, mert bármikor beindulhat, vagy folytatódhat. közben meg tőled is töltenek fel, amiket a közösben bent hagytál.
te is csinálhatnád nyugodtan, van neted (a legkiseb sávsélesség is jó hozzá), nem kell hozzá profi gép se, csak egy közepes méretű vinyó és egy torrent-kezelő progit kell feltenni még a gépre, aztán jön a kánaán. ennyi. a többi olyan egyszerű, mint amit most ide felpakoltál. érdemes elkezdeni, mert nem biztos, hogy sokáig lehet csinálni, már az ingyen letöltögetést. előbb-utóbb jogilag rendezni fogják a dolgot és attól kezdve csak lóvéért kaphatod meg amire vágyol.
én ott maradtam seed-elni, még mindig bent van az 5 film ami lejött. ennél többet nem tehetek, nem is értem a dolgot, hogy miért nem töltenek fel tőlem. valszeg az lehet a gond, hogy a filmek mellett rengeteg zenei torrentem is bent van, ami ezeket talán sokszor blokkolja. talán kétfelé kéne választanom a filmet és a zenét, de nem akarok emiatt egy másik torrent-kezelő progit feltenni a gépre. azt fogom csinálni, max. csak egy-két filmet töltök le egyszerre, amit kivárok. most sok filmet pakoltam fel, nem szabad. a zenéknél viszont jól bejött ez a módszer.