Hella kellene, de igazából mindegy mert a többit össze tudom vállogatni. nekem is van vagy 8-10 darab otthon de az alaplapok mind meg vannak hajolva. Ezért keresnék olyat ami jó. Az EPC nem hozza külön, csak egybe lámpát. Nem igazán értem ugyanis az összes lámpaalkatrész rendelhető külön, egyedül az alaplap nem. Két új lámpa meg húzós anyagilag.
Oh yess. Amíg őrzöm a kutyának sem kell, aztán mikor kihajítom, keresik. :) Volt vagy 6 jó lámpám, meg vagy ugyanennyi üvegrepedt, stb. Az "alaplapok" közül kiválogattam egy párat, aztán a többit kidobtam. Aztán megtartottam kettőt, ami kellett és a többit megint kidobtam... :(((((((((((((( Délután megyek egy ismerőshöz, neki vannak még lámpái, nézzek Neked? Bosch kellene?
Az én autóm '76-os, a féltengely csavarja megegyezik a '84-es 123-aséval. A csavar hossza 95mm, a rajta lévő távtartó hossza 68mm. És van rajta egy vékony kb. 30mm átmérőjű alátét. Mindkét autó 300D.
Nekem pedig szükségem van a réz fékcsövek egyenkénti hosszára. A rendszer 5db fékcsőből áll. A kasztnizás során meg lett egy kicsit darabolva. Szóval aki tudja, ossza meg velem. Kösz.
Nem. A szerszámokon sokan látom a plusz két számot. A végén lévő két nullával több egyébként, de láttam már olyan kulcsot, aminek a végén perrel volt írva a 00 vagy a 01.
Köszi szépen a csavarhosszokat, holnap már bányászom is elő őket. :)
Hú! Az király! Az enyémet is bevállalnátok? Igaz vettem most egy készlet kéket, de lehet nem hibátlan mivel egy licites oldalon találtam. Apropó, merre vagytok? Mert mégis kénytelen vagyok OT-ra menni és lehet, hogy kellene nekem egy telifény. Ha nem titok, akkor saccperkábé mennyibe fájna? (külső-belső kellene, motor, váltó futómű benn maradna)
Fogalmam sincs mikor lesz kész. Csak hétvégén szoktam csinálni, mondjuk akkor teljes bedobással. Belsőm meg nincs is hozzá, azt sem tudom honnan szerezzek. E miatt nem valószínű, hogy mennék veletek Erdélybe. A féltengely csavarokat megnézem neked este.
Az enyém egy kis kanyarra ma kiállt a garázsból, jövő héten pedig rendbe teszem műszakilag. Sajnos az OT egyenlőre elmarad, anyagi okokból, így E rendszámot fogok intézni. Akkor pedig marad a magyarországi túra, arra viszont szívesen beneveznék!
Közben megvan, hogy 95NM a meghúzási nyomaték, de hogy milyen csavar kell bele, az továbbra is passz. A 123-nál az újakban ír egy távtartót és egy alátétet is, itt viszont nem ad alátétet...
Valaki meg tudja mondani, hogy a hátsó féltengelybe kívülről betekerendő 13-as fejű csavar milyen hosszú? Mennyire kell azt meghúzni? Melyik fajta alátét megy alá?