Megy mint a mozdony , ha nem a német autópályán használták 200km/óra felett akkor nincs vele gond , ha viszont hajtják szétmegy mindene a hengerfej a főtengely a blokk , nem egy ember keresett már motort mert javíthatatlan volt, viszont soknak semmi baja , nagyon használat függő, de nagy motor nagy költségvetéssel erre készülni kell.
mindkét oldalon kivetetted? Nem füstöl, de mintha erős szaga lenne a kipufogógáznak hátul. A fogyasztásról majd beszámolok, egyelőre" nincs kedvem "tankolni.
Nincs mit . Várjál gondolkodjál ,rágodjál, várjad a sugallatot,de én azért még egy dolgot megemlitenék és itt megint betg véleményére is kiváncsi lennék ,én azt tanácsolom hogy ne autómata válltósat vegyél, hanem ha egy mód van rá akkor kézi 6 sebességest!
Nekem a szerelő bányászta ki a 4 darab " téglát " + a szoftver frissítés volt 50,000 ft ja és egy légtömegmérő kiszerelés és valami talán karburátor tisztító folyadékkal kimosták.a hangja nálam sem válltozott,én azt vettem észre hogy fürgébb lett,de lehet hogy csak azt akarom észrevenni?? A fogyasztás viszont egyértelmüen kevesebb lett,azért majd kiváncsi lennék a te véleményedre illetve tapasztalatodra fogyasztás terén.
Tegnap kiheréltük a részecskeszűrőt. 20.000 Ft volt a program feltöltés, a régi elmentésre került, adathordozón megvan. A FAP már nem rakoncátlankodik. Akinek van szerelő ismerőse, az olcsón elrendezheti a fentiek szerinti "szoftverfissítést" követően. 4x4 téglatestnyit távolítottunk el, körben megmaradt a többi . A hang, menettulajdonságok terén változást nem tapasztaltam.
Mint már írtam . minden nemzetiségi a maga lovát dicséri .( én is )
nekem 2.2 hdi -m van és nem szolhatok rá egy rossz szót sem ,ami javítani való volt rajt az pár ezer forintos dolog volt.télen ,nyáron kint alszik , nálunk is volt már nem egyszer minusz 20 fok ( Veszprém... Bakony ) de semmi gond nem volt vele .igaz 6 os manuális váltója van ,átlag 6.5 liter város 7.5 liter, tegnap Budapest autópálya 6-ikban 160-170 bocsi de siettem ,,pillanatnyi fogyasztás 6 és 7 liter. Meg kell adni neki ami jár és nincs vele gond. Egy probléma ami orvosolható én is megtettem részecske szűrő ki új program ( 50.000 Ft ) és szerintem jobban megy és kevesebbet fogyaszt. Ja és 230.000 km van benn. betg neked erről mi a véleményed????
én nézegetek helyetted és találtam neked egy jó autót.nézzed meg ezt:
A swiftre lehet lenne érdeklődőm(kollegám olcsó kocsit keres melóba járni)....vagy ez-vagy az lehet, hogy összejön, de még véletlenül sem akarok tolakodó lenni.....elnézést ha az voltam!
Bocsánat az ajánlatért.....én eladnám a 607-em 3.0 V6 141000km(garantált)szép állapotban eredetileg zöld színben most teljessen lefóliázva carbon fóliával(profi munka), nem hirdetem sehol, mert hibátlan, ha megvennéd vennék belöle újabbat(2005-).
Itt a számom:06-30-937-4038
Az ára alku nélkül:1.200.000.-
Full extra kivéve automata és napfénytető, cognac bőr belsős, karbantartva, szervízelve(szervizkönyv)!
Vezérlés 124000km-nél cserélve tényleg szép állapotban.
Egyenlöre a használtautó kinálatában nem találtam számomra megfelelö járgányt,csak azt a szóban forgó 2.2 benzinest.
Eléggé sok kilométeressek vannak a kinálatban.Kb a 2 millió a rászánt összeg de pesze ebböl kispórolva az esetleges kezdési költségekre(netalántán kötelezö szerviz:olaj,vezérlés stb...)
Butaság, hogy a HDI rossz, maximum nem vigyáztak rá kellő képpen. Én decemberben vettem az enyémet (2.2 HDI, 6 seb. manuális, 2003 évj. 2005 forg. helyezés, 127.000 km) 1.400.000-ért. Ezidő alatt kb. 15.000 km-t mentem már vele és a kötelezőn valamint a kopóalkatrészen kívül még semmit nem kellett cserélni. Fogyasztása vegyes használatban 7.3 (fele város, fele országút van amikor megveszek és 170-180 körül, de a fedélzeti szerint akkor is 10 liter a pillanatnyi)
Merem ajánlani, csak nem szabad spórolni a vételáron, mert amit megspórolsz, egy alkatrész árával is könnyen ráköltheted.
Én csak ajánlani tudom 3.0 v6-ot. Nekem is az van és én is hosszútávon használom. Pályán 130 nál 10L benzin. De én átalakíttattam gázosra. Ebből 10.5L 130-al.a kötelező viszont a Suzuki 5 szöröse. Nekem 26e Ft. De ez is, csak azért mert idáig nem volt autó a nevemen.
A hdi-röl már sikerült leszélni sajnos.Elsö választás az lett volna,de többen probáltak lebeszélni róla a sok hibalehetöség ha irhatom igy.Vagyis ha baj van akkor igazán nagy a baj!